Requiem Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 A inceput cu Eva si Adam. Am muscat si eu din fructul interzis. Prin acest pacat m-am "infestat" cu un virus foarte periculos, dar si mai frumos! Au trecut multi ani, ma macina ceva inauntru, erau momente cand ma simteam "vindecat", dar erau numai halucinatii urate! intotdeauna mi-am revenit! Cu greu am ajuns sa trec de o proba, care vroia sa para grea, dar de fapt nu era.. cu multa daruire, si sarguinta am ajuns sa am un cartonas in buzunar pe care scrie A(si pe undeva parca si B ), m-am simtit usurat... A mai fost nevioe de 5487 ore(de la primirea cartonasului), ca visul meu sa se inplineasca.. aceste ore treceau greu, am fost neviot sa trec multe probe, sa ma lupt cu multe creaturi teribile! Dar cum intotdeauna eroul bun invinge, si eu am reusit sa-mi inving frica, am ucis Balaurul, si m-am intors la rege, s-o iau pe printesa! ne-am casatorit, urmeaza doar lucrurile oficiale(actele), si o sa traim impreuna pana la moarte(sau poate divort!) uite si sotia mea! (poze de la nunta din pacate nu am...) O sa-mi vedeti sotia la intrunirea din Cluj, Valea Ierii(Transilvania Bikers MC 1990), iar pt cei care nu ajung o sa pun multe poze cu ea. Ps Deja am "calarit-o" :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 pozele sunt facute de sotul proprietar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 s-o stapaneshti sanatos shi fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Bravo Robi! Va doresc sa aveti parte numai de bucurii! Zeci de mii de km de acum in colo fara probleme! Vezi ca rugineste repede neudata la timp cu bere si tuica!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 super tare....! ! ! arata bine mai mai ca imi vine sa ma indragostesc de ea sper sa ne vedem pe joi in cotton daca nu la intrunire......casa de piatra (sau garaj..... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 multi km fericiti impreuna! o sa ma uit dupa ea la Valea Ierii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 bravo tie man, ........multi km iti doresc si cum bine zicea cineva......trebuie udata .........ne vedem la cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrbig Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 felicitari!!! sa o calaresti sanatos si sa te bucuri de ea din plin!!! ne vedem la cj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Robi!! Sa te bucuri de ea si sa aveti grija unul de celalat Multi km fara incidente Acum ca ti-am urat de bine da-ne de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 25, 2005 Admin Share Postat Mai 25, 2005 Sa te plimbe sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Casa de piatra! Casatorie fericita shi fara incidente nefericite! Sa ai cat mai multa bafta de ea shi sa o "calareshti" cat mai multzi km fara reparatzii... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 La multe drumuri placute cu bestia :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Bravo. Acum asteptam sa uzezi asfaltul fericit. Si poate o vedem si noi la Arc vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 S-o stapanesti sanatos! Si eu am avut 2 ETZ-uri unul 250 si unul 251. Primul meu drum mai lung l-am facut pe ETZ Timisoara-Cluj cu nevasta in spate. La intrarea in Gilau m-a prins o ploaie torentiala si ne-a facut varza, dar eram fericit. Era motorul meu si m-a dus la destinatie fara nici o problema Hint: rulmentii de la roata spate se duc dracului destul de repede, sa-i verifici mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Have a wide, open road, bro' ! Nagggyon szĂŠp!!! (Foartttte frumoasa!!!) Ne vedem (sper) la Cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 25, 2005 Autor Share Postat Mai 25, 2005 Va multumesc de urari! aseara a fost udata dar Cum niciodata nu ajunge continuam la intrunire!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Felicitari!! sa faci multi km fara incidente neplacute!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 25, 2005 Autor Share Postat Mai 25, 2005 Am uitat sa Zic: Numele ei este HelloBaby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Arata foarte bine si cred ca merge tot asha. Bravo, sa te duca la destinatie de fiecare data fara ezitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 S-o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea. La cat mai multi KM fara probleme!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate