remu1 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 E doar KTM 690 Sm . Si atit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 E doar KTM 690 Sm . Si atit . Ala negru cu roti fara spite l'au denumit Prestige, nu eu am inventat chestia asta ... Aici e un nene care zice ca a incercat si 690 SM si 690 SM Prestige'ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Având in vedere ce material găseÂşti mai nou pe aici, propun redenumirea forum.ului in telenovelism.ro i second the motion!!! totusi, motoreta e frumoasa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Tot la KTM ai ajuns Hai s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 E foarte tare motocicleta ! Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 in sfarsit ai ales ceva bun!Bafta si fara incidente. Curand o sa postez cateva poze, ceva n'a mers din urarea ta si ma face sa ma indoiesc ca as fi ales ceva bun ... Nu vreau sa fac reclama negativa, cred ca am avut eu ghinion.Mare ghinion.Duminica pe A2 mi'a explodat motorul in mers.Cand zic explodat o zic la propriu:gaura de aproape bagi pumnul in motor, crapatura de 15cm.Inca nu am poze, le pun cand le descarc. Sincer, eu n'am mai auzit asa ceva, sunt dezamagit, nu stiu cat voi sta fara motor pina se va repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 tobele alea sunt urate rau. in rest arata foarte bine! s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Curand o sa postez cateva poze, ceva n'a mers din urarea ta si ma face sa ma indoiesc ca as fi ales ceva bun ... Nu vreau sa fac reclama negativa, cred ca am avut eu ghinion.Mare ghinion.Duminica pe A2 mi'a explodat motorul in mers.Cand zic explodat o zic la propriu:gaura de aproape bagi pumnul in motor, crapatura de 15cm.Inca nu am poze, le pun cand le descarc. Sincer, eu n'am mai auzit asa ceva, sunt dezamagit, nu stiu cat voi sta fara motor pina se va repara. WTF? Tu vorbesti pe bune? Si tu nu ai patit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 Am avut noroc, cand am simtit ca se blocheaza spatele am tras ambreiajul si am degajat pe banda de urgenta ca venea o masina peste mine.Nu am cazut, dar m'am speriat putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 nasoala rau treaba n-am mai auzit de asa ceva la o moto noua...ce ua zis cei d la ktm,?bafta cu reparatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 nasoala rau treaba n-am mai auzit de asa ceva la o moto noua...ce ua zis cei d la ktm,?bafta cu reparatia Da' la una veche ai auzit? Inafara de moto GP sau SBK sau altele de genul asta eu n'am mai auzit sa crape asa motorul ... De reparatie nu cred ca se pune problema, poate de inlocuire a motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 wow...cum pana mea ? ai dat'o pe rosu prea mult timp ? bafta la reparatii si bine ca nu ai patit ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 wow...cum pana mea ? ai dat'o pe rosu prea mult timp ? bafta la reparatii si bine ca nu ai patit ceva.. Nu.Abia intrasem pe A2, veneam dinspre Calarasi, am mers cu 130 kmh maxim pina la A2.De la intrarea pe A2 am mai mers 2-3 km si ... poc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Pur si simplu aiurea. Imi pare rau, is convins ca nu esti tocmai in cea mai buna dispozitie acuma dupa ce ai patit asa ceva cu un motor luat de nou tinand cont ai mers mai mult cu Dominatoru` sau ST-ul si nu au facut nici pe departe lucruri de genu` asta. Succes.. la recuperarea pagubei/ schimbat motor.. chiar is curios de deznodamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Asa ca sa fie tabloul complet,cati km avea motocicleta cand s-a intamplat treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 Asa ca sa fie tabloul complet,cati km avea motocicleta cand s-a intamplat treaba asta? 1261 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Asa ca sa pun paie pe foc, iti mai iei vreodata KTM ? Oricum fiind in garantie ar trebui sa iti schimbe motorul, nu-i asa, insa cred ca o sa-ti tina mobra luni bune pe bara ? Editat Mai 21, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 RC8 va fi urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 De reparatie nu cred ca se pune problema, poate de inlocuire a motorului. ar fi bine sa ceri sa iti inlocuiasca motocicleta cu una noua..sunt sanse mari ca si transmisia sa fie afectata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 ar fi bine sa ceri sa iti inlocuiasca motocicleta cu una noua..sunt sanse mari ca si transmisia sa fie afectata. Ma gandesc ca nu se risca ei sa imi dea inapoi un motor care sa aiba iar probleme ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 1261 La doar atatia km nu era inca in rodaj? Adica teoretic mergeai si mai domol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 La doar atatia km nu era inca in rodaj? Adica teoretic mergeai si mai domol. La 1000 s'a terminat rodajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 nu te cred sa moara cici balerina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Da' la una veche ai auzit? Am auzit eu, la unele noi, 530-urile sunt de notorietate pentru cedarea motorului. Dar parca alea nu explodasera asa cu violenta. Din cate am inteles, cauzele ar fi fost neschimbarea uleiului la timp... tu cum ai procedat cu uleiul? Sper sa iti recuperezi paguba. Pana sa citesc topicul asta eram anti-KTM, iar acum sunt si mai anti-KTM. Daca mi s-ar fi intamplat mie asa ceva, as fi cerut banii inapoi. Fara discutii. Editat Mai 21, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 Ulei si filtre schimbate la mie la service Motoadventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate