bachus_21 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 cam ce pret are una? Pasla?3,5 lei o bucata de aprox.25X18,din care mi-am taiat si am pus pe suportul de la flex.Pacat ca nu ies doua bucati,dar ce ramane folosesc la slefuit cu mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Pasla?3,5 lei o bucata de aprox.25X18,din care mi-am taiat si am pus pe suportul de la flex.Pacat ca nu ies doua bucati,dar ce ramane folosesc la slefuit cu mana. wooow! ieftin,foarte ieftin! daca ar fii si buna,ar fii super,maine colind si eu magazinele sa vad ce gasesc! numai bine! multumesc mult pentru informatii bachus!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 bara de inox am gasit pe la pitesti intr-un magazin cu scule suruburi si alte prostii, nu mai stiu cat a costat. dar mi-a placut mult cum au iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) bara de inox am gasit pe la pitesti intr-un magazin cu scule suruburi si alte prostii, nu mai stiu cat a costat. dar mi-a placut mult cum au iesit. Si pilitele din capete le-ai avut de la altele? man...cum ai reusit sa ii dai stralucirea aia?adica cu ce anume? Uite,asta e dupa vreo 45 de minute de frecangeala(arata ca si busonul tau de Simson).Am si unul din ala,trebuia sa il fac pe el sa vezi cum trebuie sa arate. . Editat Ianuarie 20, 2009 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Si pilitele din capete le-ai avut de la altele? Uite,asta e dupa vreo 45 de minute de frecangeala(arata ca si busonul tau de Simson).Am si unul din ala,trebuia sa il fac pe el sa vezi cum trebuie sa arate. . TAREEEEEE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 cine sti cat costa o camera (3.25-16) 350-16 si un cauciuc 3.00-16 pt jawa 356 din 1960 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 cine sti cat costa o camera (3.25-16) 350-16si un cauciuc 3.00-16 pt jawa 356 din 1960 jawa nu are 350+18? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 jawa nu are 350+18? eu astea la am pe motocicleta ce vreu sa o refac si cineva mi-a spus 30 de lei o camera e mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 e chiar bine!!! eu am luat camera de planeta(numai stiu dimensiunile) cu 45 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 imi trebuie un pinon spate de cz/jawa 175cc in stare buna. !!! help me!!! si care stiti de la ce se mai potriveste. alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 imi trebuie un pinon spate de cz/jawa 175cc in stare buna. !!! help me!!! si care stiti de la ce se mai potriveste. alte modele. Am luat acum ceva vreme ceva resturi.Ma uit maine si daca este pinion,e al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 oke. astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Am gasit,dar din pacate este o lucrare artizanala,cred ca este pinion de Mobra montat pe butucul de Jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 dar nu merge pus in loc de pinionul meu? sau asa cum e acum se potriveste pe cz cuplajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 in doua sambete am periat jentile si din starea aceasta au trecut mai intai in aceasta si in final in starea aceasta partea laterala a butucului de pe spate este vopsita partea laterala a butucului din fata este doar periata capacul de la ferodou a ajus din starea acesta in aceasta iar janta si spitele se poate vedea ce era depus pe pinionul spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 in doua sambete am periat jentile Cu ce le-ai vopsit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Cu ce le-ai vopsit? vopsea la tub pt jenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 A incercat cineva cu vopsea gen nikel?Stiu ca iese fain dar sunt curios cat tine luciul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 inca nu am gasit pinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 ce cantitate de ulei imi trebuie in motorul cz 450 de 175 cm3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 ce cantitate de ulei imi trebuie in motorul cz 450 de 175 cm3 De ce vrei sa stii?Pui pana curge prin orificiul din stanga,de pe capac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 De ce vrei sa stii?Pui pana curge prin orificiul din stanga,de pe capac. stiu acest lucru dar am aflat intre timp caci aproximatv un litru ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Un tip din Cehia a luat un motor de Jawa 353[250]in 2 timpi si l-a transformat in motor in 4 timpi:set de Skoda 100[alezaj 68mm,cursa 75mm,cilindree 272 cm3],ambielaj de Jawa 559 Panelka[diametru bolt piston 18mm],ungere cu carter umed[foloseste uleiul din cutia de viteze pentru ungere],arbore cu came in chiulasa comandat cu lant,carburator Jikov original insa montat lateral dreapta,pompa de ulei de pe Skoda.chiulasa e de fabricatie proprie realizata din doua segmente suprapuse,supapele sunt de Skoda.iata mai jos doua filmulete si o adresa de web a tipului: http://jawa250-4takt.wbs.cz/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 La un CZ de 350 model '75 - '80, ce alternator / magnetou de 12 V se poate monta? Nu conteaza daca adaptarea se face cu sau fara flansa, ma intereseaza doar sa folosesc senzori pentru aprindere si sa am lumini acceptabile. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 La un CZ de 350 model '75 - '80, ce alternator / magnetou de 12 V se poate monta? Nu conteaza daca adaptarea se face cu sau fara flansa, ma intereseaza doar sa folosesc senzori pentru aprindere si sa am lumini acceptabile. Multumesc! alternator merge adaptat doar cu flansa.in functie de ce vrei sa pui faci si flansa respectiva.de mers merge de Jawa 638 TS,IJ Jupiter 4/5,MZ ETZ 250.in plus iti vor mai trebui:bobine de inductie pe 12v,releu de tensiune pe 12v,punte redresoare,releu de semnalizare pe 12v,becuri 12v;claxonul poti sa il pastrezi pe cel de 6v ca nu il folosesti atat de mult incat sa il arzi.daca faci rost de alternator iti dau eu desene cu flansa necesara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate