MARIANPARNIA Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Mamachina va saluta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salutam, franademanalapicior ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Daca mai ma jigneste cineva in halul asta cred ca am sa o modific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Nu, ca nu ar mai fi unicat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 "franademanalapicior" salut marian, bine ai venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salutare!! ....sambata am fost sa fac ITP-ul la SAMTRADI, totul a fost ok si am plecat la o mica plimbare de acomodare prin zona....toate bune si frumoase pana s-a lasat noaptea si...pe la 02:30 un "binevoitor" mi-a taiat anvelopa fata la motor si 2 anvelope la masina (asta in fata blocului). cine are vreo anvelopa pe dimensiunea 120/70 -17 si vrea sa faca o fapta buna (contra cost bineinteles) ...pe net am gasit in general opinci. Nu vreau sa cumpar una noua momentat pt ca si cea taiata avea cateva luni (aproape noua) si nu ma dau banii afara din casa. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Hai sa traiesti, daca mai rezisti pana-mi cumpar eu cauciucuri, cel mai probabil saptamana viitoare, pot sa ti-l dau pe al meu(Continental Sport Attack). Unde locuiesti? La mine la bloc toata lumea e pasnica. Ce bulangii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 :| sa-mi bag p*** in doamna măsa. Man esti foarte ghinionist. Anyway, nu cred ca ai sanse sa gasesti pe "zona" asta, avand in vedere ca sunt 8 ( inclusiv tu ) membrii activi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Nasol moment... Am un amic care are cauciucurile vechi de pe un GSXR K6. Niste Metzler-uri neuzate, dar cam tari. Nu stie precis dimensiunile, dar s-ar putea sa mearga. Vrea 300 lei pe amandoua. Daca te intereseaza, da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Sall!......veniti astazi la biblioteca???? (la intrarea din parc este o biblioteca, si zic asa ca sa par mai culturalizat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Hai sa traiesti, daca mai rezisti pana-mi cumpar eu cauciucuri, cel mai probabil saptamana viitoare, pot sa ti-l dau pe al meu(Continental Sport Attack). Unde locuiesti? La mine la bloc toata lumea e pasnica. Ce bulangii.... Stau in orasul Chitila, in zona garii CFR...este o zona foarte linistita, dar cine a venit si a facut asta a venit special pentru mine. In aceiasi noapte a mai taiat unui prieten 2 anvelope de masina (si el este motociclist, dar avea mobra in curte). Asta se intampla cand gagica lui da nas unor malaci dupa care ii lasa cu ochii in soare + cateva sticle de vin. Am redus cercul la 4 suspecti...pe unul il banuiesc 95%, acum astept sa-si faca politia treaba. Multumesc mult man de promptitudine....ai numarul meu de tel mai jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Ok, sper ca luni seara sa facem treaba. Te anunt ce si cum. In privinta "bibliotecii", astazi incepe concediul si plec la 18:30 prin alte locuri, asa ca o las pe data viitoare. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Nasol moment... Am un amic care are cauciucurile vechi de pe un GSXR K6. Niste Metzler-uri neuzate, dar cam tari. Nu stie precis dimensiunile, dar s-ar putea sa mearga. Vrea 300 lei pe amandoua. Daca te intereseaza, da un semn. doar anvelopa fata a fost ucisa, anvelopele erau aproape noi...deci nu este cazul sa-l schimb pe cel de pe spate :| sa-mi bag p*** in doamna măsa. Man esti foarte ghinionist. Anyway, nu cred ca ai sanse sa gasesti pe "zona" asta, avand in vedere ca sunt 8 ( inclusiv tu ) membrii activi desi erau sanse mici......uite ca totusi exista speranta si aici, multumesc mult fratilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Sal. Frozenhell, ti-am dat pm cu nr. omului. In alta ordine de idei, prestam intalnire diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 eu ma bag. Cum este vremea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Vremea suge, ca sa zic asa. Cred ca o sa se opreasca ploaia, dar tocmai am ajuns acasa destul de ud, asa ca nu-mi prea vine sa scot vaca la pascut iar. Plus ca tre sa merg la carfur. Asa ca pas, de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 de inteles ceilalti ? venim or ba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Pai tu nu vezi ca ninge????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 V-ati vazut, bre? Am trecut pe la 8 p-acolo, intorcandu-ma de la carfur... Eram chitit sa va claxonez, da n-am avut pe cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Eu v-am claxonat pe la 21:30, atunci am ajuns spre casa.. Dar aveati biciclete si erau cu roti ajutatoare.. sau erau copii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 epic fail astazi. Eu am fost de la 19 pana pe la 19:15 dar cam atat data viitoare, sau daca printr-un miracol se schimba vremea peste we, poate dam o tura pe undeva. seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Mai devreme de sambata - duminica, nu pupam soarele. Nici el pe noi. http://www.accuweather.com/en/ro/bucharest/287430/hourly-weather-forecast/287430?hour=57 vedem atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 baieti, miercuri ( 07.05.2014 ) nu mai " gasim scuze " este ? Mi-ar placea sa vina toata gasca ( cei 7 - 8 prezenti in zona asta a forumului ). ca sa dau un mic "teaser" despre subiectul de discutie pe care vreau sa-l deschid miercuri seara ( Trans Bucegi ) p.s. Frozenhell, unde ai rezolvat man cu I.T.P-ul ? pe 11 tre' sa le dau ziua buna si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 baieti, miercuri ( 07.05.2014 ) nu mai " gasim scuze " este ? Mi-ar placea sa vina toata gasca ( cei 7 - 8 prezenti in zona asta a forumului ). ca sa dau un mic "teaser" despre subiectul de discutie pe care vreau sa-l deschid miercuri seara ( Trans Bucegi ) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA................. AI ANUNTAT TU MA PLAGIATORULE Problema este ca MAMACHINA nu merge decat cu maxin 80 la 1 ora si ceva, asa ca tre. sa va inarmati cu rabdare. Vb miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Baieti, dat fiind ca suntem foarte putini, o sa indraznesc sa va rog sa mutam intalneala joi. Daca se poate, definitiv. Maine oricum n-o sa pot veni, pentru ca wife are business meeting and shit la ora aia. Dar in general, miercurea am un program domestic de la care vreau sa evit sa ma mai sustrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate