littlekriminal Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Io zic sa ne rezumam la bere.Si asa mergem la circuit sambata. Sa ne relaxam si noi inainte, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Io zic sa ne rezumam la bere. Si asa mergem la circuit sambata. Sa ne relaxam si noi inainte, zic. Pentru mine este perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 ok bere sa fie, atunci maine 24.07.2014 la 19:30 la parc care cu ce vrea si poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 la mine cred ca este putin mai mult benzina, undeva pe la 700 - 800. Vorbesc si eu cu doamna mea, aveam ceva planuri facute. Poate dai o fuga maine la bere si mai discutam detalii Esti sigur? sunt cam 1250 km in total, eu am calculat cu un consum de 5,5 l/100 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) am vazut ca sunt 1250 km, dar mobra mea consuma mai mult 8 - 9 - 10 % nu stiu sigur, depinde cum merg. Un exemplu l-am avut luni cand am dat tura cu baietii, am facut undeva la 100 km si am consumat benzina de 65 ron deci cam 10 % . M-am cam dat la ea ce-i drept dar tot mult a consumat. Am sa ma duc saptamana asta la mecanic sa mai umble pe la amestec dar nu-mi fac mari sperante. Fac niste calcule in we, vorbesc si cu prietena mea si te anunt. p.s. - da-mi te rog nr tau ( PM ) sa te stresez in fiecare joi Editat Iulie 23, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Incerc sa ajung si eu maine la intalnire impreuna cu alti 2 prieteni care ar fi interesati de plimbare, facem o sedinta pe tema asta. Asadar, la Parc Bazilescu (vis-a-vis de biserica) la 19:30? se merge la o bere? unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 mobra mea consuma mai mult 8 - 9 - 10 % n-are cum! In afara orasului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Incerc sa ajung si eu maine la intalnire impreuna cu alti 2 prieteni care ar fi interesati de plimbare, facem o sedinta pe tema asta. Asadar, la Parc Bazilescu (vis-a-vis de biserica) la 19:30? se merge la o bere? unde? dap, se merge la bere. Este o " terasa " la piata, cred ca se cheama "Club 16". La un prim ochi, pare cam neprietenoasa, dar sus este chiar ok. La parter parca este o crama si un minimarket. Oricum, ne vedem la parc n-are cum! In afara orasului? da, in afara orasului ... din pacate papa mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) dap, se merge la bere. Este o " terasa " la piata, cred ca se cheama "Club 16". La un prim ochi, pare cam neprietenoasa, dar sus este chiar ok. La parter parca este o crama si un minimarket. Oricum, ne vedem la parc da, in afara orasului ... din pacate papa mult Destul de mult...avand in vedere ca nu te-ai dat cine stie ce la ea, media a fost la 100km/h si in jur de 80km traseul. Eu am facut plinul in seara aia (aproximativ 10 litri caci mai aveam in rezervor) si azi am jumatate de rezervor (inca 80 de km de atunci). Editat Iulie 23, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Am initiat topicul pentru plimbarea prin Vestul tarii: /index.php?/topic/715921-bucuresti-cazanele-dunarii-apuseni-transalpina-buc-4-9-august/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 saaaalut ... reminder: bere diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Ce bine e sa ai pe cineva care sa-ti aminteasca sa bei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 sunt un fel de constiinta, una de 83 kg cu barba si creasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Vaaaaai, ce constiinta... )) Glumesc, constiinto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 eu zic ca se putea si mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Vin diseara impreuna cu 2 prieteni, sper ca nu deranjeaza, sunt tovarasii de drum pentru plimbare. Poate ii convingem si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) no pb man, cu cat mai multi, cu atat mai bine Editat Iulie 24, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 go ready ? cel de langa pod? » Post actualizat in 15 Jul 2014 07:39 L.E. - Nevermind, credeam ca te referi la cel de langa podul chibrit ( intersectie sos chitilei cu bd buc noi ). Eu la asta am fost si sunt ok baietii. » Post actualizat in 15 Jul 2014 07:46 L.E. 2 - oh shit, acum m-am uitat pe harta, nu iti recomand sa te duci la ei. eu am fost cu masina acolo, am schimbat bujiile la ei, dar nu pot sa zic ca am fost multumit. Ce ai de facut la mobra? ii recomand pe cei de langa pod, sunt mult mai profi sau daca ai ceva mai mult de mesterit, recomand un mecanic din com Rosu ( acolo imi fac eu mobra ) super profi si decent la bani. Ca si preturi cum sunt ? ce ai facut la ei si cat te-a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) la ei n-am mesterit nimic, mi-am cumparat niste filtre pe care nu le gaseam. Dar mi s-au parut profi baietii. de mesterit am mesterit la Emil. daca vrei, iti dau un PM cu ce am facut si cat a costat L.E. sau vino diseara la bere si iti spun tête-à-tête ( na si cu accente and shit ) ) Editat Iulie 24, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 C'est très bien, Gabi, ça avance ))) Leçon numéro 2... Frumoasa intalneala, bune berile, cu ploaie pe fundal, frrrrumooooss! Irinuca, data viitoare, bicycli!Plimbare - marti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Plimbare - marti. C'est très bien, Gabi, ça avance ))) Leçon numéro 2... da-te naibii de citit cum stii tu limbile astea straine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Marfa cu bicla. Poti sa bei mai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Ce draguuut! Multumesc de primire Nu ma sacrific decat pt Silva neagra or avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Venim cu ea de acasa! Sunt fan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate