alinutza Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 ..ma baieti vad ca incepe miscarea pe aici prin cartier...eu nu am mai citit de ceva timp forumul si am fost placut surprinsa sa vad activitate in sector... motoreta mea e la doctor ...sper sa o fac pana vine primavara si sa reusim sa ne (re)vedem sanatosi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 asa da,mai motoristi si motoriste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 so un nr de tel ceva sau makr pm ca sa stiu cine vine, k eu azi am dat o raita prin buc noi si mi-am adus aminte k de fapt e mircuri si nu joi pt a gasi ep cineva la omv mol, so cine vine makr un pm cu un nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 eu sunt in Constanta asa ca nu va bazati pe mine azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salutare, nici eu nu vin in seara asta . sper ca saptamana viitoare sa dea caldura si sa venim motorizati. dar ... pare ca vine iarna iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 poate apar si eu intr-o zi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 te asteptam HAI sa incepem din timp saptamana asta. Cine se anunta pentru joi 19 feb la OMV Laromet incepand cu ora 21,00? Va povestesc ce am vazut prin magazinele moto din viena si ce achizitii am efectuat in materie de echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 ia uite cine umbla prin Viena pe recesiunea asta,bv man ,eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 si eu, dar cu o conditie sa nu ninga si sa merem dupa la bauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianMT-01 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 DACA NU NINGE ASA CUM SE ANUNTA ,POATE VIN SI EU- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ia uite cine umbla prin Viena pe recesiunea asta,bv man ,eu vin Pe recesiunea asta prin Viena umbla prietena mea :-) dar daca m-am nimerit si eu pe acolo am zis sa nu plec cu mana goala Karbon, Iulian: nu trebuie sa veniti neaparat cu motoarele asa ca chiar daca ninge va asteptam sa bem un suc, o bere, fiecare ce vrea si sa stam de taina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Nu pot sa ajung nici azi ... Dar pe la 10 jumate 11 o sa fiu in coyote cafe,e ceva concert de coveruri , care aveti chef , o sa fie fff tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Nu pot sa ajung nici azi ... Dar pe la 10 jumate 11 o sa fiu in coyote cafe,e ceva concert de coveruri , care aveti chef , o sa fie fff tare Imi pare rau sa aud asta. Vine cineva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 nici eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Hopa sus. Am bifat primii 400 de km in acest weekend si am dat startul oficial la noul sezon :-) ( in cazul meu, ca altii se dau de mult :-) ). Asa ca daca tot nu ne-am vazut in ultima vreme la OMV ce-ar fi sa ne vedem in varianta motorizata joi pe la 19,00 tot la OMV si sa ne si plimbam subtire de primavara? Editat Martie 9, 2009 de adrian_zZr_600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delux111 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Hopa sus. Am bifat primii 400 de km in acest weekend si am dat startul oficial la noul sezon :-) ( in cazul meu, ca altii se dau de mult :-) ). Asa ca daca tot nu ne-am vazut in ultima vreme la OMV ce-ar fi sa ne vedem in varianta motorizata joi pe la 19,00 tot la OMV si sa ne si plimbam subtire de primavara? joi la 19.00 incerc si eu sa ajung . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerographer Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Buna ziua, Pentru cei interesati sa isi personalizeze casac,motorul,atv-ul,snowmobilul,skijetul,yahtul,salupa,autoturismul,jeepul,etc. executam lucrari de aerografie. Termene de 2-6 zile,in functie de complexitatea modelelor. Ptr.detalii puteti folosi ID-ul meu de ms,sorinaero. Pentru a putea vizualiza cateva din lucrarile executate pueti intra pe http://profile.imageshack.us/user/aerographer/images Bafta maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Salutare! participa cineva de aici la marsul fair-play de pe 12 aprilie? ne intalnim undeva pt plecarea la romexpo si mai departe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 va mai intalniti saptamana asta? as vrea sa va cunosc si eu asa ca intre vecini, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 va mai intalniti saptamana asta? as vrea sa va cunosc si eu asa ca intre vecini, Hai sa incercam sa ne vedem motorizati joi pe la ora 19,00 la OMV. Ce ziceti? Catalin, Eugen, Emi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Daca e frumos si primiti un incepator din Mogosoaia vin si eu ca am mai cerut voie p-aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Daca e frumos si primiti un incepator din Mogosoaia vin si eu ca am mai cerut voie p-aici Esti bine venit Pai hai sa facem in felul urmator: DACA NU PLOUA TORENTIAL si este uscat hai sa ne vedem in parcare la OMV Laromet la ora 19,00 fix si ne cunoastem toti si facem si o mica plimbare relaxata cu motoarele :-) Cine mai vine? Avem pana acum: Hexstatic Gnraloo ZZR-UL ........... Editat Aprilie 14, 2009 de adrian_zZr_600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexstatic Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 eu vin cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 eu vin cu siguranta Super :-) Am vorbit si cu Honda Fireblade si poate apare si el. Avem asa pana acum pentru joi ora 19,00 OMV Laromet: Hexstatic Gnraloo ZZR Honda Fireblade ( Eugen ) ........ Va asteptam si pe altii din zona :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate