Gabi M Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Nuuuuuuuuuuuu ! Trebuie sa ajungi ... facem BERETON ) Cred ca ii este teama de noi, il ducem la pierzanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 )) promit că încerc să ajung. Am deja o restanță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Deci ne vedem la parc la 7:30 şi dupaia la beredrom ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Deci ne vedem la parc la 7:30 şi dupaia la beredrom ? Daaaaaaaa o mica modificare, ne vedem la 7:14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Io sunt acolo la :13. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Tinere Teo nu-ti dai tu aparatu jos? Am inteles ca vin la si 13-14 la parc da nu am priceput: masina, moto pejos? cu alte cuvinte servim ceai? si intr-un mod foarte calculat si logic mi-am facut ieri rca ul la cornet. po sa ma dau si de Craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Am inteles ca vin la si 13-14 la parc da nu am priceput: masina, moto pejos? cu alte cuvinte servim ceai? incercam sa ne lasam de beut asa ca se accepta si ceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian500 Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 heeeeei, mi-a placut in seara asta, asa pe sfarsit de sezon am reusit sa ne strangem destui, inclusiv ,,baietii cu girofar " asta da intrunire moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Nu au plecat dupa noi, parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Eh.. au lipsit persoane fine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Am inteles, erau selectivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Dl. Alex, ai absenta nemotivata, pana la proba contrarie. Si mie mi-a placut, am fost o echipa de fotbal )) .Falkenberg, data viitoare poti s-o iei si pe cea mica si va asteptam la bere, ca sa n-ai motiv sa te duci acasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 super intalneala ... Alex, Costin ? ii salutam si pe baietii din Drumul Taberei care au fost prezenti aseara » Post actualizat in 03 Oct 2014 06:03 heeeeei, mi-a placut in seara asta, asa pe sfarsit de sezon am reusit sa ne strangem destui, inclusiv ,,baietii cu girofar " asta da intrunire moto eheee....cont intr-un final ... Sa-ti pui la club "Bazi Crew™" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Salutari din Drumul Taberei ! Super intalnirea, baieti cu girofar, intrusi din alte sectoare, ce iti poti dori mai mult ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Am avut si femei(sper sa nu vada Irinuca) ))) . Poate clipeste exact cand trece peste comentariu' meu. )) Am avut si "cadouri", s-au dat cizme, s-a dat un GS 500....))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Am avut si femei(sper sa nu vada Irinuca) . Poate clipeste exact cand trece peste comentariu' meu. Am avut si "cadouri", s-au dat cizme, s-a dat un GS 500.... l-am avut si pe Silviu, indors dupa 6 luni ... pe scurt domnule Teo ... o seara aproape ( pentru ca Alex si Costin ) de poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Da, era sa uit de Hendrix, hihihi. Alex si Costin, ce-i cu voi, s-ar putea sa fiti aspru pedepsiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Kramer ma, nu Hendrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Kramer ma, nu Hendrix , un Kramer cu fizic de George Costanza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Vaaaai, sper ca si-a uitat parola contului, ca daca intra si vede se supara pe noi. )) da-i dam o bere si ii trece )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Nu e bai,vorbiti in continuare nu ma supar daca primesc si eu cateva beri la urmatoarea ieseala:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 pana acum ai 3, te-ai scos joia viitoare btw ... "Bazi Crew™" la profil, it's a must ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Da' chiar, dacă tot eşti în domeniu, nu scoţi şi tu niste autocolante cu sigla cu casca de Vader, să le lipim pe troace? Varianta cu alb pe fond negru, că-mi vine mie bine Facem cheta, cat poa' să coste? Editat Octombrie 3, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Hai s-o facem si pe asta )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 super idee. vorbesc cu un camarad care se ocupa cu autocolante and shit ... dar nu mai stiu ce grafica. Oricum tre sa refac ca sa adaug si motto-ul ( Come to Bazi Crew, we have beer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate