Gabi M Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 hmmm... eu am fost azi pe acolo, nu am vazut nici un "x" ... esti sigur ca ai fost ? daca ne minti se pun x2 absente .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 a plouat si cred ca deaia s-a sters ) P.S Gabi ce s-a mai intamplat cu mosu ala? ai rezolvat ceva cu asigurarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Haaaaaaaaai, ca vine vara inapoi....la anu'... )) cred ca trebuie sa mutam intalneala azi si s-o tinem cu tuica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Did you say tuica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Oaaaaaaaaaaaa, ce draaaaaaaguuuuuuuuutz! Got some? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Salutam distinsa comunitate, (care se vede ca e ne.. mearsa) Deocamdata ma intreb ce caut pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Aaaalexaaandru, era cat pe-aci sa ramai corigent...asa ceva nu se face! Iti trebuie doi 9 si un 10, ca sa treci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Corigent, da' bronzat :-P Editat Octombrie 27, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Ehhheee, atunci esti scuzat, pe une ai fo'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 ..pai povestim la o BeRe.. si nu, nu sunt coregent, am baut bere zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Asta voiam s-aud! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 In Antalia, te-ai dat cu parapanta? Zic si eu... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 saaaluuut guys, bem si noi o bere joi ? imi cam este dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Vezi? Când dispare motorul, îți aduci aminte de prieteni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 la mine cand a disparut motorul, au disparut si prietenii vedem joi, sper sa ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Adică? Poate vin și îmi rup Clavicula pe tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 adica vrei sa ma strangi foarte tare in brate ? oricum mai am ceva de asteptat, sa se vindece iar dupa aceea o poti rupe pe mine. Btw... poate vrei sa-mi rup si eu genunchii pe tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Vaaai, cata dragoste ))) . Luati-va o cameeeraaaa! Bineinteles ca bem, cum adica? Hai cu lista aia kilometrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 GOTCHA !!!! nea Teo este gelos, Teo este gelos, nananana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Sunt gelos, dar nu stiu pe care dintre voi ))) unu' cu genuchiu', celalalt cu clavicula...numa' bine ca io am scapat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 neata lume buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 'Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Bere diseara!!!!! Gabi, n-am primit niciun mesaj. Pauleee, esti cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Gabi cred ca a ramas fara credit Sunt cu voi dar fara berica in seara asta, s-au dus complet fondurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 n-am ramas fara credit, este abonamentul de la munca mda, n-am dat mesaj pentru ca nu sunt sigur ca pot ajunge, adica pot dar dupa ora 21. Am ceva treburi de partid Teo, daca va stangeti, da-mi si mie un semn plzzzzz:) Sunt cu voi dar fara berica in seara asta, s-au dus complet fondurile i feel you nigga =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate