Jack in the Green Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 pfuaiii... ce m-a gâdilat asta. cât de valoros și indispensabil sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 pfuaiii... ce m-a gâdilat asta. cât de valoros și indispensabil sunt pai sunteti stimabile ! » Post actualizat in 20 Mar 2015 08:25 bere azi !!!! » Post actualizat in 21 Mar 2015 08:08 what happened guys ? suntem din ce in ce mai putini putini dar de incredere ete ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Mai rar o zi ca azi...am facut scurta la mana de la cati colegi am salutat. Maine dupa-amiaza iese careva la o plimbare? hollaback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Da, poate ies eu dupa ce ma intorc de la Braila. 225 km azi... vreme frumoasa, n-am inghetat... blana 170 pe A2. Multumim de poza Gabi, a iesit super... a fost ideea mea, sa le facem in ciuda la restu' ca nu vin, mwahahahah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 off ... mai am si eu doua zile de suspendare sa va pastrati cheful de primbare si peste 2 - 3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 sa va pastrati cheful de primbare si peste 2 - 3 saptamani Hihihi, cheful de plimbare e la mine tot anul... sa vreti voi sa va plimbati cat vreau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 (editat) muhahahahaha azi mi-am recuperat permisul ..... mai am putin de mesterit la VFR-ica si gata, bag spaima in strazi Editat Martie 23, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Asa Gabi, you show 'em! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 damn right i will ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 muhahahahaha azi mi-am recuperat permisul ..... mai am putin de mesterit la VFR-ica si gata, bag spaima in strazi Ce mai ai sa-i faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Ce mai ai sa-i faci ? de pus carenele ( au fost la vopsit ) si benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 carenele sunt optionale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Si benzina e optionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Deci Sa inteleg ca saptamana asta, in mod complet atipic, ne vedem cu tot cu motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Mi-am scos motorul de la naftalina si intentionez sa-i schimb uleiul si filtrul de ulei....vre-un dealer printre voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Deci Sa inteleg ca saptamana asta, in mod complet atipic, ne vedem cu tot cu motoare? oarecum ... eu sunt cu fratele chinez, fratele mai mic dar da, care are cu ce, este ruagat sa-l puna pe masa (vb aceea) » Post actualizat in 23 Mar 2015 19:26 pfff.....hai ca am postat de pe tableta ... mda...revin ... @ frozenhell ... NOT ME btw ... azi am facut primii mei 27 km pe doua roti ( motorizate ) ... and it was fucking awesome ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 da vino bre cu fratele mai mare, asa, dezbracat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Joi is cele mai mari temperaturi... daca sunteti cuminti vin si eu cu mobra. Damn, in weekend ploo... dar tot voiam sa-mi pun cauciucurile de vara la masina, si asta nu se putea face intr-un weekend insorit. Weekendurile cu soare sunt pentru dat cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 pe unde fac si eu itp-ul prin zona? parca era o statie itp pe la 2 cocosi spre mogosoaia, dar nu mai gasesc anuntul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 vis-a-vis de parcul mogosoaia http://www.samtradi.ro/contact zona baneasa-regina maria (ITPGrup Bd-ul Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 111) http://www.itpgrup.ro/contact/ la ambele am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 iti multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 vis-a-vis de parcul mogosoaia http://www.samtradi.ro/contact recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Cum ramane pe maine?Ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 DAAAA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 DAAAA ! Salut, Unde? Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate