duracell Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Azi noapte, pe la ora 11, plecand de la inter inspre Piata Unirii, nu prin pasaj, ci pe deasupra, ma trezesc intr-un mic traffic-jam..Mi s-a parut ciudat la ora aia. Mai inaintez putin, m-am speriat de-a dreptul..pe contrasens, sub un taximetru cielo, culoare galbena, in partea din spate, zacea un motor de viteza din care nu mai intelegeai decat rotile si cadrul. Am pus imediat pe avarie, am reusit sa intru pe contrasens, am oprit motorul si am intrebat imediat de motorist..daca e in regula..eram foarte speriat S-a dovedit ca baiatul nu avea nimic, ba chiar vorbea la telefonul mobil. Venise si politia care incerca sa degajeze traficul.. Din ce am vazut eu acolo, lucrurile nu erau prea clare..teoretic, motociclistul a intrat in spatele taxiului, dar nu stiu daca nu cumva i-a iesit brusc in fata, cum obisnuiesc indivizii astia sa faca.. Mi-am oferit imediat ajutorul, insa nu era nevoie, se pare ca toti erau in regula..mai oprisera si doua motociclete de viteza cu 2 baieti si doua fete.. Uuufff, Slava Domnului ca nu a patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Si povestea continua .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Si povestea continua .... Dar astea sunt "Povestiri din cripta".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Las', mah, bine ca nu s-a lovit rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Dupa cate am auzit ieri, asta e chiar o veste buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Eu am aflat chiar azi noapte la 11, vb cu prietena la telefon, si cum ea sta vis-a-vis de Sf. Gheorghe avea accidentul chiar sub ferestre. N-am vrut sa postez a doua oara la "Accidente" in aceeasi zi. Mi se parea un pic cam exagerat. Bine ca nu a fost mai grav. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Deja a inceput sa-mi fie frica sa mai deschid la sectziunea accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra964 Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 parca incep lucrurile (prea incet) sa se calmeze........... biiiiiiine ca a fost numai atat motocicleta se repara sau schimba, viata nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 norocul lui....bine ca nu a fost nevoie de salvare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 (editat) Fenomenal, ce zi a fost ieri....... Sper sa nu mai avem parte de asa zile, ca e de rau.....Eu am vazut ieri 3 accidente, din care unul si cu un motor implicat (cel din Brasov,s-a discutat...) Urata zi.... Editat Mai 31, 2005 de skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Bine ca o scapat tipu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 haideti la un jihad,sa le dam cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate