ALEX-Guzzista Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=208596 A citit si ei forumul /index.php?showtopic=216293 Aia motocicleta nu "gingasele "noastre sensibile si emotive !! PS:nu ma facut mama de 1,80 m macar sa vezi ce KTM 990 imi luam si va dadeam fum la astia cu cioapere pe soselele patriei:blbl: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ba.. pardon. de fapt e dupa 1:01-1:02 ... nu-sh de ce am gresit cred ca m-am uitat stramb. Man.... sta omu si asteapta sa incarce.... sta si vede minutu unu si dupa vre-o 5 minute... pica si fisa ca sigur ii dupa o ora de emisiune.... da-o ba in pusca tobei mele.... zi man precis ca dupa cred ca vrei sa promovezi "frumoasa" emisiune.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Man.... sta omu si asteapta sa incarce.... sta si vede minutu unu si dupa vre-o 5 minute... pica si fisa ca sigur ii dupa o ora de emisiune.... da-o ba in pusca tobei mele.... zi man precis ca dupa cred ca vrei sa promovezi "frumoasa" emisiune.... same thing here. Vezi ca in coltul filmuletului, dreapta ta sus ai varianta: Open with Windows MediaPlayer. Deschide cu asta si nu o sa mai pice, in plus poti da direct la acel minut fara sa astepti sa se incarce 1 ora de emisiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 same thing here.Vezi ca in coltul filmuletului, dreapta ta sus ai varianta: Open with Windows MediaPlayer. Deschide cu asta si nu o sa mai pice, in plus poti da direct la acel minut fara sa astepti sa se incarce 1 ora de emisiune. Mai Rave, LE mai avem unii si cu computatoarele astea... da io m-am luat de omu care a postat cu tag la minut si secunda... de dadea si el corect .... stii tuh... ca la ceasurili alea cu melodii d'altadata.... 01:02:00 incolo mai era ceva ... Asa am stat vre-o cateva minute sa vad aberatiile alora.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Mai Rave, LE mai avem unii si cu computatoarele astea... da io m-am luat de omu care a postat cu tag la minut si secunda... de dadea si el corect .... stii tuh... ca la ceasurili alea cu melodii d'altadata.... 01:02:00 incolo mai era ceva ... Asa am stat vre-o cateva minute sa vad aberatiile alora.. Aa...scuze, nu am vrut sa para ca nimic altceva decat o idee rapida. Imi cer scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Aa...scuze, nu am vrut sa para ca nimic altceva decat o idee rapida. Imi cer scuze. Multam oricum, intentia conteaza si apreciez. Ce-ti mai face picioru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Multam oricum, intentia conteaza si apreciez.Ce-ti mai face picioru? O salata de vinete Adica e mai ok, nu ma mai doare asa tare, dar e vanat cat casa... Merci de gand! Diseara daca ajung in Bikers, dupa sedinta voastra am sa va arat minunatia (genunchiul bre, nu va ganditi la prostii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 O salata de vinete Adica e mai ok, nu ma mai doare asa tare, dar e vanat cat casa... Merci de gand! Diseara daca ajung in Bikers, dupa sedinta voastra am sa va arat minunatia (genunchiul bre, nu va ganditi la prostii) Sanatate maxima si sa iti treaca genunchiul cat mai repede ca sa te vedem din nou calare (pe motor fireste). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Nu uitati: Marti (Astazi) 8 iulie intalnire in Biker's Matei V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 O salata de vinete Adica e mai ok, nu ma mai doare asa tare, dar e vanat cat casa... Merci de gand! Diseara daca ajung in Bikers, dupa sedinta voastra am sa va arat minunatia (genunchiul bre, nu va ganditi la prostii) Multa rabdare.... cat @oldmaxx... ureaza-i bre si d-alea ca nu se stie... nu-i vrei binele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Sanatate maxima si sa iti treaca genunchiul cat mai repede ca sa te vedem din nou calare (pe motor fireste). pai...eu...merg deja calare...mai un "chiu", mai un "vai" dar ies Merci! Multa rabdare....cat @oldmaxx... ureaza-i bre si d-alea ca nu se stie... nu-i vrei binele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Nu uitati:Marti (Astazi) 8 iulie intalnire in Biker's Matei V. ORA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Multa rabdare....cat @oldmaxx... ureaza-i bre si d-alea ca nu se stie... nu-i vrei binele? Fireste ca ii vreau tot binele din lume desi nu o cunosc, si ii urez si.....d-alea cum spui tu ca vorba aceea toata lumea spune" Da Doamne!" si tocmai eu sa spun nu?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) La ce ora? Editat Iulie 8, 2008 de Oldmaxbucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ORA? of uite de ora am uitat. lume lume azi ora 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 legat de viitor, cititi aci: /index.php?...=236532&hl= si bagati la cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 maaaaaaaaamaaaaaaa!!!!!!!!!! cate pagini s-au scris................. in stilul asta ii depasim pe cei de la matrimoniale ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Se va merge la intrunirea DAC MOTORS de la CIOLPANI /index.php?showtopic=170395 ne adunam la Academie si plecam acolo. Sambata 12 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 legat de viitor, cititi aci: /index.php?...=236532&hl=si bagati la cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Salutare! Am fost iesit cu motoreta prin oras! CRIMA! Nu iesiti! Mori, te coci, urla prostii din conserve la tine, urla intre ei! CALVAR! Daca aveti musai nevoie atunci alegeti rute raide, printre blocuri, stradute necirculate (de parca ar fi asa ceva prin Bucuresti!), fugiti fratilor ca afara ARDE! Bafta tuturor indraznetilor (elor) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 legat de viitor, cititi aci: /index.php?...=236532&hl=si bagati la cap... este ca la accidente: toti vad, emit pareri, se pun intr-o tabara, pleaca de la calculator si unii fac exact aceeasi greseala pe care au blamat-o cu 20 de min. inainte. Nu toti pot invata din greselile altora, preferand sa dea singuri cu capul de prag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 nu crez ca poci pentru ca sa viu diseara; va rog postati pe forum despre ce s-a palavragit (daca nu ie secret) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlyoz Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 salutari tuturor,trec si eu deseara prin Bikers,poate reusesc sa vin si sambata la intalnire ,as vrea sa facem cunostiinta....daca Academia nu se supara,ptr inca un membru la drum. ....am vazut pozele de la Calarasi,traznet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Salutare!Am fost iesit cu motoreta prin oras! CRIMA! Nu iesiti! Mori, te coci, urla prostii din conserve la tine, urla intre ei! CALVAR! Daca aveti musai nevoie atunci alegeti rute raide, printre blocuri, stradute necirculate (de parca ar fi asa ceva prin Bucuresti!), fugiti fratilor ca afara ARDE! Bafta tuturor indraznetilor (elor) ! Vai eu tocmai vin de afara...subscriu!!! Mai sa lesin pe motor nu alta...Fierbe asfaltul, fierb masinile pe langa care treci, fierbe motorul (eu am si racire pe aer, fara lichid, etc)... Cred ca tre sa imi spal casca, ca la cata sudoare mi-a curs pe frunte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Vai eu tocmai vin de afara...subscriu!!! Mai sa lesin pe motor nu alta...Fierbe asfaltul, fierb masinile pe langa care treci, fierbe motorul (eu am si racire pe aer, fara lichid, etc)... Cred ca tre sa imi spal casca, ca la cata sudoare mi-a curs pe frunte... Bre Wom ALte consoarte d'ale matale dau bani pe sauna, impachetari cu tate cele ptr ceva... ce nu am aflat inca si matale jelesti de putina sudoare? Hai ca-i gluma Rave! Dragilor, NU FACETI PROSTIA SA VA DATI PE MOTORETE ACUM! Pentru cei ce chiar vor... "SUCCESURI" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate