Oldmaxbucuresti Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Mergem maestre, mergem, trebuie sa vorbesc inainte cu doamna aia. Oricum vorbim sambata cand ne vedem . OK! Mi-am luat si luni zi libera pt asta. Pai atunci stabilim maine ceva sau duminica ca tot ne vom vedea la Apasu! Pina atunci sa fie lista completa - la zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 Sambata 16 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Deci eu cu fratiorul plecam vineri de dimineata si vrem sa stam o zi la sirnea nu mai este loc de cazare ... ca veneam si eu acolo. 1 cam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 azi ora 19 BRRC la Apasu. Ne intalnim acolo eu cu Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 careva catre mareee maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 asta seara....cu viteza luminii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BEAST RIDER 82 Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 careva catre mareee maine dimineata Salutare la toata lumea! JON te am sunat pe mobil....da mi un semn ..... Vrem si noi sa plecam de dimineata pe la 6....k sa nu prindem cuptorul pe sosea......mergem la 2 mai.(cu cort,berea in vama)....cei care sunteti interesati sa mergem impreuna va rog da-ti un mesaj asta seara pana la 12.00 k pe urma ma bag la somn. Avem calabalac(virago-camila) ,asa k vom merge oricum in 100-110 pe autostrada,in rest regulamentar ,daca e cineva cu moto mai lent no problem,ne asteptam unii pe altii.....stabilim un ritm ok pt toata lumea. Bafta! Lope bine ai revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 (editat) Lope bine ai revenit! Bine v-am regasit, weekend placut la mare si berii cat mai multe... Pe aceasta cale vreau sa va anunt ca CHOPPER ACADEMY face gratar duminica la Apasu, deci cand veniti de la mare, daca nu este prea tarziu, treceti pe acolo sa ajungeti cu burta plina acasa. Vin si vreo 10-15 de la ei, vreo 10-15 de la noi asa ca punem de o bauta. Editat August 15, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Multi pleaca la mare sau la munte acum... am ceva pentru ei, mai am de lucru doar la sincronizare film-subtitrare, in rest cred ca e o ok ( merge pe orice browser ). Arunca un ochi sa vezi aici organizarea si mersul intr-un grup moto de plimbare : http://chopperacademy.ro/grupmoto1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Felicitari Larry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 Bravo Larry, felicitari, excelent cu subtitrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cheemosabe Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) Vroiam si eu sa merg maine la mare... Ma primiti si pe mine? Abia mi-am luat motorul acum cateva zile (am facut doar 200km) dar ma descurc ok Daca e unde va intalniti? Editat August 15, 2008 de cheemosabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 16, 2008 Autor Share Postat August 16, 2008 Frumoasa locatia de azi, multumim inca o data diviziei Lehliu. Nu uitati maine, gratar la Apasu , ora 18:00, strangem bani pt. mancare si bautura o luam de la bar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Iata si pozele mele de azi: http://picasaweb.google.com/larrymarinescu/Lehliu16082008 Sper sa va recunoasteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Mai adaug si eu cateva poze: http://picasaweb.google.com/ionescu.marius...liu16August2008 Faina plimbarea si pentru unii cu peripetii!!! Si nu uitati sa priviti atenti la ultima poza! UE si ceva pe linga!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Imi pare bine ca v-a placut, si va mai asteptam si cu alte okzii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) Salutare, nu am mai intrat de mult, da uite ca revin in forta cu pozele le la plimbarea Chopper Academy - Daca nu ne ducem noi la mare vine marea la noi. lol La plaja Editat August 17, 2008 de SlipComunistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 Multumim de gratar Apasule, am mancat , am ragait, am socializat, mai facem. Vin si pozele curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Hello Hello Va mai strangeti pe undeva? ma stradui de vreo 2 saptamani sa prind si eu o iesire cu chopperisti, but no results, pe forum prind numa topicuri expirate Site-ul de chopper academy e plin de infectie (virusi) si design-ul lasa de dorit, poate prind o discutie cu admin-ul sa trag site kalumea :laugh: Numele de domeniu e bestial, cinste celui care a fost cu ideea Editat August 18, 2008 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 (editat) Hello Hello Va mai strangeti pe undeva? ma stradui de vreo 2 saptamani sa prind si eu o iesire cu chopperisti, but no results, pe forum prind numa topicuri expirate Site-ul de chopper academy e plin de infectie (virusi) si design-ul lasa de dorit, poate prind o discutie cu admin-ul sa trag site kalumea Numele de domeniu e bestial, cinste celui care a fost cu ideea Topicurile si anunturile nu sunt expirate, poate te uiti tu la ele dupa ce au expirat , noi ne strangem in fata Academiei Romane in fiecare sambata, exceptand sambata asta cand este raliul, si ne strangem un pic mai sus, adica la intersectia 13 septembrie cu Panduri. In ceea ce priveste site-ul, da , apar spam-uri, chestie la care lucram sa o rezolvam, adminul este OldLarry care a muncit destul de mult la site, daca vrei sa il ajuti cu ceva il poti contacta, cred ca are un nr. de telefon la contact si este un tip foarte deschis. Pana atunci noi te asteptam la o intalnire sa ne cunoastem. Sanatate si numai bine. Pentru saptamana asta locatie de intalnire va fi mutata din cauza raliului din jurul Casei Poporului. Locul PROVIZORIU se afla un pic mai sus pe Calea 13 Septembrie la intersectia cu Sos. Panduri (vezi harta), pe partea stanga cum urci de la Casa Poporului inspre Ghencea. Sambata 23 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat August 18, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Ce ziceti de perioada 5-7 septemdrie. vedeti aici /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Hehe, ati inceput sa le parcati cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Bine ai revenit printre noi Lope Salutare la toate lumili Editat August 18, 2008 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Se vinde !!!!super pret 8100 Euro pt un R1 2006 frumos modificat primul proprietar 7500km reali Modificari race : xenon, Filtru aer sport K&N, Linie tobe Micron Placute frana (fata/spate) Brembo + furtune frana race Crash Paduri - Yamaha Scarite Race - Gilles Tooling Cadru invelit in carbon www.YamahaR1.ro Care dai cioparu pe speed ???Oricum la categoria ei e o frumusete !! PS:nu e locul ei aci !! Editat August 18, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate