Robyb Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 vezi cu un post in urma , gpz la bani de sawarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) sunt in procesul de strangere al banilor! caut GPZ... mai ieftin asa...mai pt bugetul unui student! mi-ar face mare placere sa ma alatur grupului GPZ-istilor! Asta e bun? inmatriculat in stare buna la 950 euro usor negociabil Editat Februarie 26, 2009 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 cine stie exact ce bujii imi trebuie . din 99 modelul 500s NGK --- DR8ES sau NGK --- DR9EA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 cine stie exact ce bujii imi trebuie . din 99 modelul 500s NGK --- DR8ES sau NGK --- DR9EA uitate pe louis la banca de date pt motoate acolo ar trebui sa fie si codul bujiei DR9EA bujie normala DR9EIX pe iridium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 mi-am comandat , trebuie sa ajunga zilele astea . saptamana viitoare ma pun sa schimb si ulei si filtru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 caut janta pt GPZ de 98 fata. a mea ar cam necesita roluire dupa ultimul sezon. deh gropile patriei. vreau sa stiu daca merita sa dau bani pe roluire/vopsire sau mai bine gasesc o janta noua sau second in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Asta e bun? inmatriculat in stare buna la 950 euro usor negociabil salut ! m-ar interesa pe mine...dar depinde cat mai lasi ! vorbim pe PM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 va salut. am aceasta motocicleta de 2 ani de zile, si pot sa spun cu mana pe inima, ca a fost excelenta, dar din pacate o dau pt ca vreau sa trec la alta clasa. Cat a stat la mine, in afara de consumabile, i-am schimbat rotorul cu magneti, nou. E an 1991, 60 CP, 44035 km, stare originala, necazuta. sper sa il fac fericit pe viitorul posibil cumparator. motocicleta a fost adusa in 2007 din germania, 3000km in tara. daca intereseaza pe careva ID: almostcyborg sau 0743 990 417. jud Cluj. pt alte poze pe mess sau email ca nu am poze sub 1mb sa pot sa le urc pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Salutare prieteni! As vrea sa aflu si eu cateva informatii despre GPZ! In primul rand : se mai gasesc piese(ma refer la cele second si ieftine)?...si daca sunt noi piesele... sunt scumpe? In al doilea rand : care sunt cele mai mari probleme pe care le-ati avut cu Gpz-urile? Se merita sa imi cumpar un GPZ? PS : mie imi plac foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 pai daca iti cumperi unul de 20 de ani o sa ai nevoie de piese , da se gasesc piese second la preturi acceptabile . Probleme GPZ ? cred ca glumesti cel putin eu nu am intalnit probleme . Merita sa-ti cumperi dar dupa un an iti doresti ceva mai mare , si eu o sa-mi bag GPZ-ul la vanzare/schimb in primavara , pentru ceva mai mare Bandit/ Hornet, binenteles cu diferenta din partea mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 pai daca iti cumperi unul de 20 de ani o sa ai nevoie de piese , da se gasesc piese second la preturi acceptabile . Probleme GPZ ? cred ca glumesti cel putin eu nu am intalnit probleme . Merita sa-ti cumperi dar dupa un an iti doresti ceva mai mare , si eu o sa-mi bag GPZ-ul la vanzare/schimb in primavara , pentru ceva mai mare Bandit/ Hornet, binenteles cu diferenta din partea mea . intotdeauna iti doresti ceva mai mare...dorinta de evolutie! oricum GPZ-ul imi place si sper sa imi gasesc unul care sa ma poarte in vara asta la intruniri fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orka Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Vreau sa imi dau gpz-ul, daca stie careva pe cineva cu un chopper, de preferat yamha virago, m-ar interesa un schimb, e un motor foarte bun, dar, nu m-i se potriveste, din pacate, prefer ceva mai lejer. Mai multe detalii in semnatura. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 salut ! stie cineva dimensiunile maxime la o anvelopa spate, ma refer la latimea ei, pt un kawasaki gpz 500s an 1991 ? R 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Are cineva din intamplare o oglinda dreapta pentru GPZ ?cu tot cu prindere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryfus Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Salutare, Ma poate ajuta cineva cu o volanta (completa - cu frai si tot ce trebuie) sau macar la ce pret se gaseste de la dezmembrari? Intreb ca n-as vrea sa dau 200 EURO pe ceva ce merita doar 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 nu gasesti la 200 de lei volanta. mai bine ia-ti noua. vorbeste cu dillly si iti aduce aftermarket noua, din anglia. am cumparat eu si merge bine. am dat vreo 700 de lei cu transport inclus pana acasa. P.S. are magnetii ingropati in rasina epoxidica de nu mai se rup veci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Salut caut urgent cauciucuri fatza spate pt un GPZ 500 ,ma putetzi indruma spre vre`un producator anume sau vre`un magazin,un nr de telefon ceva sa aiba dimensiunile motoretei si sa fie in Bucuresti Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Dragi posesori de gpzuri , Imi puteti spune si mie cat va consuma motoarele ? Vreau sa fac o comparatie ... Al meu este din `91 si papa cam 10l / 100km/h . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 intre 4 si 5 L / 100km ....poate ai o gaura in rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Probabil ... rezolv eu cumva ... strang cablul de alimentare ca si operatia pentru "oamenii mari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 voi ati pus cauciucuri second pe GPZuri? mac de pe forum aduce niste gume pt fiarele noastre dar is la 200 euro setul apoi da-le naibii ca nu is zxr-uri. si nici bridgestone bt 45 nu se mai fabrica(cauciucul meu preferat pt motorul asta) poate la pirelli sport demon mas mai baga dar e 220 euro setul parca. eu am gasit la niste baieti ce vand gume de masini SH si niste cauciucuri de moto dar nu am gasit pereche. un metzler am vazut pt fata la 40 lei in stare exceptionala dar nu am vrut sa iau daca nu e pereche. de la 40 lei bucata la 200 euro setul e diferenta mare si din cate am vazut cauciucul; ala ma tinea minim un sezon. daca ati mai avut experiente placute/ neplacute cu gume SH dati si voi o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 daca stii, si esti din cj, spune-mi si mie ca imi tre unu pe spate, inca mai mere. da ii vine vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 daca e in stare buna poti sa pui linistit, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) vin si eu cu o problema : ati avut gpz-ul limitat ? unde este si cum ati scos limitatorul ? al meu e limitat la 25 kw si a venit din germania daca ajuta cu ceva Editat Aprilie 16, 2009 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 cel mai probabil clapetele carburatoarelor nu se deschid la maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate