Stau-De-6 Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Si cea mai buna piesa de pe albumul lui Doc (in viziunea mea): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2D7FKQF-tGg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Si cea mai buna piesa de pe albumul lui Doc (in viziunea mea): Muzica Buna piesa . Imi place cum da VD . In viziunea mea , pentru ca ma regasesc in ea , e asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Din pacate inca nu am chopper dar imi place foarte mult acest topic asa ca mai postez din cand in cand. Cred ca nu pun linkuri cu porcarii Blind Dog - o trupa care s-a despartit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Iar DOC mi se pare cel mai slab din Romania la Hip-Hop ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Iar DOC mi se pare cel mai slab din Romania la Hip-Hop ! Lasa ma Alinule , o sa cresti si tu mare si-o sa il intelegi si pe Doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 (editat) Alinule , doc are ani de hip hop ,cati ai tu ca varsta . Deci nu ai cum sa il intelegi. Editat Februarie 14, 2011 de Nimeni Altu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Nu va contrazic , nu am spus ca nu il inteleg dar nu imi place ca el chiar vorbeste in toate melodiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 vs. Îmi place al dracului și a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Baga mare! Chiar merci ca nu-i stiam si suna tare bine. Hai si una de la mine daca tot m-am bagat in seama : http://www.youtube.com/watch?v=uyx-3GWW0ms...drec_grec_index Mesaj completat Sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Superb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 nu stiu cati asculta muzica de genul asta...dar poti sa rupi manelele-n-doua ...e imposibil sa nu iti placa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Îmi place al dracului ?i a doua Mi-a adus aminte de piesa asta: Si pt ca Eminem tocmai a castigat Grammy-ul pt cel mai bun album rap al anului trecut, o sa-mi permit sa pun cea mai buna piesa (in viziunea mea) de pe albumul "Recovery". Editat Februarie 16, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Foarte tare! Mă refer la "Soldat"... Editat Februarie 16, 2011 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 In cinstea iernii: 1 2 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 citeva melodii si imagini sa ne clatim ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Foarte tare! Mă refer la "Soldat"... Am banuit ca despre "Soldat" era vorba, am uitat sa dau un "L.E." dupa ce am pus piesa lui Em'. citeva melodii si imagini sa ne clatim ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=s4O5epRZ_Zw Editat Februarie 17, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 (editat) Mie imi aduce aminte de copilarie melodia asta ... http://www.youtube.com/watch?v=31_KcxmKhzs..._embedded#at=35 Editat Februarie 17, 2011 de Nimeni Altu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2Ui_MVLPRS4 http://www.youtube.com/watch?v=9K0wfgGElo0 yeaaahhhh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate