IceLord Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=2Ui_MVLPRS4 http://www.youtube.com/watch?v=9K0wfgGElo0 yeaaahhhh! Oi de pusca mea de cand nu i-am ascultat pe astia, mi-ai adus aminte de anii de scoala generala la prima fac referire. Pe atunci inceapeam sa pun urechea pe muzica rock! Editat Februarie 18, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 eu eram in scoala primara atunci si tin minte ca am avut ceva spectacol pe muzica aia, how can i ever forget that.... Mesaj completat mie imi place sa ascult pe moto si asta: e alt gen dar mere pe orice moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 (editat) eu eram in scoala primara atunci si tin minte ca am avut ceva spectacol pe muzica aia, how can i ever forget that.... Mesaj completat mie imi place sa ascult pe moto si asta: e alt gen dar mere pe orice moto Oiiiii ma faci sa ma gandesc la ce faceam prin scoala primara si generala, (citeam poezii pe scena si discursuri ca nu aveam treaba cu emotiile si nici amu' n-am, si am recitat si la cateva sute de oameni.....da asta-i off topic ) si mai ascultam asa ceva pe atunci acuma nici nu pot sa pun in discute asa ceva . In schimb aseara am avut parte de Tim Owen Ripper la Odorheiul Secuiesc si de strigatul lui unic si dupa cateva priviri reciproce si cateva urlete de ale mele ONE ON ONE so pus omu' pe treaba si mi-a facut pe plac http://www.youtube.com/watch?v=NsrA5AxkWh8 si varianta originala http://www.youtube.com/watch?v=eia7O5md2-o , iar acum am dureri ale muschiilor gatului si o voce mai cu ton ! Editat Februarie 19, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) Music for you soul, if you have one. Editat Februarie 21, 2011 de BlackmoRe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 @IceLord: si eu as da din cap dar am pleata prea mare acum si imi ia 3 zile sa o descalcesc ascultand BLS pe youtube am dat peste astia acum ceva timp si mi-a placut vocea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_z Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l5pIC2MIelQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 O melodie buna de fredonat pe motocicleta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 un mix bun, de vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 @IceLord: si eu as da din cap dar am pleata prea mare acum si imi ia 3 zile sa o descalcesc ascultand BLS pe youtube am dat peste astia acum ceva timp si mi-a placut vocea: Ahoi @Ice-Queen apoi eu te invidiez ca ai asa par lung si in plus asa le sta bine la fete cu parul lung, eu am renuntat la el acum vreo 10 ani la majorat si vreo cateva saptamani bune eram revoltat...lunga poveste; iar acum pur si simplu nu imi permite job-ul sa imi las plete ! Eu intamplator ascultand UDO si aducandu-mi aminte de concertul lui din 2007 de la Cluj am dat peste melodia asta - pur si simplu doua voci cuceritoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Super asta! Pacat ca nu am un sistem audio mai performant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 @IceLord ehe acum am parul si mai lung decat in poza aia...si oricum cand e prins nu se vede lungimea reala-65cm.. pana la urma e motiv de lauda doar pt ca inca nu m-am enervat incat sa-l tai naibii jos dar o sa vina si ziua aia...asa presimt. ontopic: doro mi-a placut mereu dar n-am ascultat prea multe piese de la ea, numai alea f cunoscute pt alea imi plac @Sobolanu sa mor daca nu seamana Clutch (la piesa asta ma refer) cu BLS intr-o anumita proportie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 @Sobolanu sa mor daca nu seamana Clutch (la piesa asta ma refer) cu BLS intr-o anumita proportie Seamana, dar sunt sigur ca seamana mult mai bine cu altcineva si de azi dimineata ma chinui sa-mi dau seama cu cine... Sa nu fiu offtopic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 @IceLord ehe acum am parul si mai lung decat in poza aia...si oricum cand e prins nu se vede lungimea reala-65cm.. pana la urma e motiv de lauda doar pt ca inca nu m-am enervat incat sa-l tai naibii jos dar o sa vina si ziua aia...asa presimt. ontopic: doro mi-a placut mereu dar n-am ascultat prea multe piese de la ea, numai alea f cunoscute pt alea imi plac @Sobolanu sa mor daca nu seamana Clutch (la piesa asta ma refer) cu BLS intr-o anumita proportie Bravo @Ice-Queen ca ai reusit sa-ti lasi un par asa de lung, ceeace e un lucru de apreciat, parul doar in poza de profil l-am admirat , sa nu zici ca e motiv de lauda ci e ceva ce e parte din tine si de care ai avut grija cred-ca ani pana l-ai adus la stadiul acesta asa ca eu zic ca e un respect de sine! Eu sper sa nu il tai decat in mod contructiv (fire desfacute si despicate). Ontopic: Asculta si ceva piese de la Warlock, pe cand era ea vocalista la ei poate cine stie te ghidile placut la urechi, e o femeie cu adevarat dedicata muzici metal eu personal zic ca e Godess Of Metal ! O piesa care a mers cred-ca azi de cel putin 10 ori la rand pe valurile sunetelor http://www.youtube.com/watch?v=ZHH05mGPrrA Si formatia mea de suflet pe care am ascultat-o nebuneste zile si zile la rand fara sa ascult altceva Auditie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O6eNI3r2gEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 (editat) Ted Nugent - Stranglehold Editat Februarie 23, 2011 de ady_viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Seamana, dar sunt sigur ca seamana mult mai bine cu altcineva si de azi dimineata ma chinui sa-mi dau seama cu cine... Sa nu fiu offtopic: Alice in Chains Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Chiar beton compilatie aici! Numai muzica brici. In afara de turele cand intru nelogat si apar posturile lui Mciaulih ... cu Maria Tanase si Sonata Lunii.... heheheh... da noh... intotdeauna tre sa fie un floc in calea p..lii... Inca un Clutch ca tare bine le zic baietii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) This Night's Painkiller.... Just Let The Ears Bleed Mesaj completat si am uitat de asta Editat Februarie 24, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Butch Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M2JcAxVwyjI...feature=related calitate proasta din pacate.nu am reusit sa gasesc alta mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 on topic: http://www.youtube.com/watch?v=WgIljN_awgQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate