DanC Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 pfiu ... ma pui pe ganduri ..... I-am explicat neamtului de la BMW ca am de facut 1500 km pana acasa si ca nu am cum face revizia la 1000 km, si mi-a raspuns ca nu e nici o problema. Cei drept nu mai au cum fi nici 1500 km acum ... sper sa nu am probleme, si mai ales sper sa nu fi facut prea mult rau motorului cu chestia asta (desi e o motoreta serioasa, si ma indoiesc sa-i dauneze chiar asa tare) sincere felicitari , sa o folosesti o mie de ani Merci Radule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 pfiu ... ma pui pe ganduri ..... I-am explicat neamtului de la BMW ca am de facut 1500 km pana acasa si ca nu am cum face revizia la 1000 km, si mi-a raspuns ca nu e nici o problema. Cei drept nu mai au cum fi nici 1500 km acum ... sper sa nu am probleme, si mai ales sper sa nu fi facut prea mult rau motorului cu chestia asta (desi e o motoreta serioasa, si ma indoiesc sa-i dauneze chiar asa tare) Eu am ratat o plimbare la munte pentru ca nu m-au putut programa la revizia de 1000 inainte de plimbare, iar dupa as fi avut cam 1400, caz in care as fi pierdut garantia, mi s-a spus. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 sper sa va dau o veste buna impatimitilor de bmw..in august 2009 se inaugureaza la rm.valcea cel mai nou box de vanzare si servisare BMW dupa standardele impuse de nemti..se vor vinde ,repara,intretine si diagnostica toate modele moto bmw existente pe piata..mai mult se vor putea face PERMANENT drive-test-uri ale tuturor modelelor existente pe piata..va chemam la inaugurare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 sper sa va dau o veste buna impatimitilor de bmw..in august 2009 se inaugureaza la rm.valcea cel mai nou box de vanzare si servisare BMW dupa standardele impuse de nemti..se vor vinde ,repara,intretine si diagnostica toate modele moto bmw existente pe piata..mai mult se vor putea face PERMANENT drive-test-uri ale tuturor modelelor existente pe piata..va chemam la inaugurare.. sa fie intr.un ceas bun DAR tot romanii vor umbla cu acele scule ......................................................................................... sa fim sanatosi si sa traim pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 sper sa va dau o veste buna impatimitilor de bmw..in august 2009 se inaugureaza la rm.valcea cel mai nou box de vanzare si servisare BMW dupa standardele impuse de nemti..se vor vinde ,repara,intretine si diagnostica toate modele moto bmw existente pe piata..mai mult se vor putea face PERMANENT drive-test-uri ale tuturor modelelor existente pe piata..va chemam la inaugurare.. o veste buna. sa speram ca va fi la fel cum sunt adevaratele service-uri din vest. succese ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 o veste buna.sa speram ca va fi la fel cum sunt adevaratele service-uri din vest. succese ! investitia depaseste 1 milion de euro doar ptr departamentul moto,iar cerintele celor de la bmw sunt foarte stricte si dure..dar vorba aia,noi sa fim sanatosi ca belelele curg gramada... sorry de offtopic dar cand am citit cat va chinuiti cu programarile si reviziile nu m-am putut abtine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Iată o veste bună! Sperăm sa fie ceea ce ne dorim cu toții! sa fie intr.un ceas bunDAR tot romanii vor umbla cu acele scule ......................................................................................... sa fim sanatosi si sa traim pana atunci ... dar are și ianachim dreptatea lui, deși îmi doresc sincer să greșească! Cred că și el... S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Iată o veste bună! Sperăm sa fie ceea ce ne dorim cu toții! ... dar are și ianachim dreptatea lui, deși îmi doresc sincer să greșească! Cred că și el... S-auzim de bine! eu sunt optimist !!si sunt sigur ca totul o sa fie ok!!!!la ora actuala singura problema este faptul ca sunt prea putini mecanici si nu neaparat pregatirea lor!!!!si mai este nerabdarea romanului de a fii servisat imediat si care nu este in stare sa anticipeze nici macar uzura placutelor!!se duce astazi si vrea sa aiba servisarea facuta ieri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 eu sunt optimist !!si sunt sigur ca totul o sa fie ok!!!!la ora actuala singura problema este faptul ca sunt prea putini mecanici si nu neaparat pregatirea lor!!!!si mai este nerabdarea romanului de a fii servisat imediat si care nu este in stare sa anticipeze nici macar uzura placutelor!!se duce astazi si vrea sa aiba servisarea facuta ieri!!! Cred ca nimeni nu-i absurd! Orice reparatie dureaza... atat cat dureaza! Peste asta nu poate trece nimeni! Dar pe noi romanii, mentalitatea ne "omoara"... Poate tu n-ai avut de-aface cu Bavaria, dar crede-ma ca te apuca toti dracii cand te duci la o firma cu asemanea pretentii si vrei sa comanzi UN SURUB de carena si O OGLINDA (se stie ca-s... consumabile) si te lovesti de o mentalitate de butic de cartier: - Nu aveti pe stoc asa ceva? - Nu - De ce??? - De ce sa am in stoc ceva ce nu stiu cand voi vinde? Si totul cu o "greata" de parca te duci sa ceri de pomana.... (Dialogul este absolut real, crede=ma!!) Daca cei din Rm. Valcea vor stii sa ofere SERVICII si nu numai fiare... tot respectul! Ramane sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 ideea e ca o sa lucreze acolo majoritatea motociclisti..nu posesori de motocicleta sau simpli angajati care vor sa manance o bucata de paine..cred totusi ca o sa fie un pic altfel decat in alte parti.. PS stocurile de marfa o sa le fac chiar eu asa ca nu cred ca va lipsi ceva din magazie(aproape 18 ani de moto isi vor spune cuvantul in ceea ce priveste piesele)..stiu cum e sa astepti dupa orice rahat de piesa..sper ca aici o sa gasiti tot ce trebuie.oricum cred ca ajunge cat m-am laudat ramane sa va convingeti daca da sau nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Cred ca nimeni nu-i absurd! Orice reparatie dureaza... atat cat dureaza! Peste asta nu poate trece nimeni!Dar pe noi romanii, mentalitatea ne "omoara"... Poate tu n-ai avut de-aface cu Bavaria, dar crede-ma ca te apuca toti dracii cand te duci la o firma cu asemanea pretentii si vrei sa comanzi UN SURUB de carena si O OGLINDA (se stie ca-s... consumabile) si te lovesti de o mentalitate de butic de cartier: - Nu aveti pe stoc asa ceva? - Nu - De ce??? - De ce sa am in stoc ceva ce nu stiu cand voi vinde? Si totul cu o "greata" de parca te duci sa ceri de pomana.... (Dialogul este absolut real, crede=ma!!) Daca cei din Rm. Valcea vor stii sa ofere SERVICII si nu numai fiare... tot respectul! Ramane sa vedem... ai dreptate si eu am cumparat un Bmw de la voi din BUC si mi sau parut un pic gretosi dar am trecut cu vederea deoarece cam peste tot in BUC ti se vorbeste ca si cum ai cere de pomana!!!...asa vad eu lucrurile ca brasovean !!Sper ca oltenii sa fie mai" focosi' si chiar nu cred ca este greu sa anticipezi ce zboara de pe o mobra la o tranta: manere ambreiaj,frana;oglinzi poate chiar se indoaie ghidonul si cele uzuale ulei,filtre,palcute de frana si kituri de lant....cam astea in mare ,nu cred ca este foarte costisitor sa le ai pe stoc!!! in Buc aveau echipament super scump dar nu gasesti un filtru de ulei! Sa fim sanatosi ca lucrurile se vor indrepta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 ai dreptate si eu am cumparat un Bmw de la voi din BUC si mi sau parut un pic gretosi dar am trecut cu vederea deoarece cam peste tot in BUC ti se vorbeste ca si cum ai cere de pomana!!!...asa vad eu lucrurile ca brasovean !!Sper ca oltenii sa fie mai" focosi' si chiar nu cred ca este greu sa anticipezi ce zboara de pe o mobra la o tranta: manere ambreiaj,frana;oglinzi poate chiar se indoaie ghidonul si cele uzuale ulei,filtre,palcute de frana si kituri de lant....cam astea in mare ,nu cred ca este foarte costisitor sa le ai pe stoc!!! in Buc aveau echipament super scump dar nu gasesti un filtru de ulei! Sa fim sanatosi ca lucrurile se vor indrepta !!!! da dar cel care comanda piesele tre sa fie motociclist si sa fi dat vreo tranta,2..daca lucreaza un conservar acolo angajat ca are diploma de AR asa se intampla..stoc vom avea permanent cu tot ce trebuie sa gasesti urgent.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 am comandat la louis un stop pe leduri arata super si se potriveste ok DAR becul indicator de la bord arata ca ar fi ars oare de ce sa fie consumul prea mic si sa nu.l sesizeze calculatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) DA, nimic nu stii!!!! Mai invata de la mine! Editat Septembrie 4, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Am facut revizia "de 1000 km" la 2020 km. Baietii de la Contempo Brasov au fost de gasca si nu m-au certat, ba mai mult mi-au trecut 1200 km pe cartea de service. Revizia a costat 370 ron + tva (200 manopera, 43 filtrul, 127 uleiul) si a durat 5 (!) ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 @ PHANTOM II Uite cam cum arata cu saua de la Touratech, cea nereglabila, de inaltime minima. La 1.80 ai mei stau pe ADVu exact cum stateam pe F, din punct de vedere al atingerii solului. La drum e supercomoda... de ex ieri: Istambul ora 09.30 plecare, Bucuresti in fata casei ora 22.00 sosire...cu tot cu pauza de masa, vama tuco-bulgara, etc... fara probleme de genul "dureri in locurile sensibile" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 la tura asta pe transalpina chiar simteam nevoia de o sea mai joasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 @ PHANTOM II Uite cam cum arata cu saua de la Touratech, cea nereglabila, de inaltime minima. La 1.80 ai mei stau pe ADVu exact cum stateam pe F, din punct de vedere al atingerii solului. La drum e supercomoda... de ex ieri: Istambul ora 09.30 plecare, Bucuresti in fata casei ora 22.00 sosire...cu tot cu pauza de masa, vama tuco-bulgara, etc... fara probleme de genul "dureri in locurile sensibile" Arata super bine, si motorul in general Mai degraba as tinde spre aia de la Wunderlich la 810 mm, la 170 ai mei conteaza fiecare cm Mersi pt poza. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 salutari turturor motociclistilor si asfalt uscat p toata lumea salutari fanilor enduro si mai ales big enduro-touring adventure noi suntem gasca REEA......din ARAD..........CU 4 GS 1200 ,dintre care subsemnatul este posesorul unui adventure.... consider ca este cea mai potrivita motocicleta ca si toate celelalte enduro..indiferent de firma productoare pt HARTOAPA NUMITA ROMANIA................... MI-AR PLACE SA EXISTE O INTRUNIRE ENDURO NATZIONALA ......dar sa vina toata lumea inclusuv celelalte tipuri de motoare...........in definitiv suntem in aceiasi oala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 salutari turturor motociclistilor si asfalt uscat p toata lumea salutari fanilor enduro si mai ales big enduro-touring adventure noi suntem gasca REEA......din ARAD..........CU 4 GS 1200 ,dintre care subsemnatul este posesorul unui adventure.... consider ca este cea mai potrivita motocicleta ca si toate celelalte enduro..indiferent de firma productoare pt HARTOAPA NUMITA ROMANIA................... MI-AR PLACE SA EXISTE O INTRUNIRE ENDURO NATZIONALA ......dar sa vina toata lumea inclusuv celelalte tipuri de motoare...........in definitiv suntem in aceiasi oala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Multi din cei care ne-au contactat pe PM care nu prea au timp sa inoate in magazinele on-line si care nici n-au o mare pasiune pentru limba germana, ne-au solicitat sa facem o trecere in revista, in episoade, a ofertei Wunderlich si s-o postam si in sectiunea tipului lor de motor. Ca sa venim in sprijinul lor si celor care conduc sau macar iubesc BMW ca si noi dar nici sa nu incarc topicul cu informatii tehnice si comerciale pe care poate nu toata lumea e interesata o sa pun aici doar link-ul /index.php?showtopic=265117 Daca linkul deranjeaza, o sa avem grija sa nu-l mai punem aici pentru episoadele viitoare. Daca e interesant o sa continuam si asteptam intrebarile voastre la adresa din semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Arata super bine, si motorul in general Mai degraba as tinde spre aia de la Wunderlich la 810 mm, la 170 ai mei conteaza fiecare cm Mersi pt poza. Bafta super cool incarcat eu am pus de la inceput LOW-SEAT de la Wunderlich..........am 180 si mi-e ft comoda are careva performance controller pe el ? poate ma ajutatzi careva sa-l reglez Multi din cei care ne-au contactat pe PM care nu prea au timp sa inoate in magazinele on-line si care nici n-au o mare pasiune pentru limba germana, ne-au solicitat sa facem o trecere in revista, in episoade, a ofertei Wunderlich si s-o postam si in sectiunea tipului lor de motor. Ca sa venim in sprijinul lor si celor care conduc sau macar iubesc BMW ca si noi dar nici sa nu incarc topicul cu informatii tehnice si comerciale pe care poate nu toata lumea e interesata o sa pun aici doar link-ul /index.php?showtopic=265117 Daca linkul deranjeaza, o sa avem grija sa nu-l mai punem aici pentru episoadele viitoare. Daca e interesant o sa continuam si asteptam intrebarile voastre la adresa din semnatura salut nu deranjeaza ..din contra,,,,,,,,al meu are piese wunderlich de peste 3000 euro..... am o problema cu performance controlerul......nu am reusit sa-l setez ft fidel..poate ma ajutatzi... acum arata asa: Multi din cei care ne-au contactat pe PM care nu prea au timp sa inoate in magazinele on-line si care nici n-au o mare pasiune pentru limba germana, ne-au solicitat sa facem o trecere in revista, in episoade, a ofertei Wunderlich si s-o postam si in sectiunea tipului lor de motor. Ca sa venim in sprijinul lor si celor care conduc sau macar iubesc BMW ca si noi dar nici sa nu incarc topicul cu informatii tehnice si comerciale pe care poate nu toata lumea e interesata o sa pun aici doar link-ul /index.php?showtopic=265117 Daca linkul deranjeaza, o sa avem grija sa nu-l mai punem aici pentru episoadele viitoare. Daca e interesant o sa continuam si asteptam intrebarile voastre la adresa din semnatura salut nu deranjeaza ..din contra,,,,,,,,al meu are piese wunderlich de peste 3000 euro..... am o problema cu performance controlerul......nu am reusit sa-l setez ft fidel..poate ma ajutatzi... acum arata asa: o veste buna.sa speram ca va fi la fel cum sunt adevaratele service-uri din vest. succese ! cu toata parerea de rau............dar va trece mult pina sa am incredere in romani in ceea ce priveste adventurerul meu......timisoara s-a comportat mizerabil.......de aceea am preferat sa cumpar motoru de la budapesta.......am primit gentzile gratuit alarma 2 ani garantzie si l-am luat si fara tva..............service ireprosabil pretz ft bun.......aproape de arad 250 km......decat sa merg pe drumurile mizerabile din romania pina la valcea mai bine pe autostrada pina in ungaria iar cand vreau drive test ..merg la vienna........ma costa 15 euro ora si am strazi civilizate............. pacat,,,,,,,,,,,,,,,,ca nu ne ridicam la nivelul lor .............macar beau o bere vieneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pentru ca nu exista topic special doar pentru cardane (sau carteruri, cum se pare ca se numesc acum pe topicul de service ), o sa pun intrebarea aici. R 850 GS. Am gasit unul in Germania de prin '99 cu un numar acceptabil de km, cu toate optionalele si la pret bun. Si, daca pentru 1100GS, fratele mai mare, exista atatea resurse (ca doar s-a fabricat in 40.000 de exemplare, nu in 2600), despre 850 doar am citit pareri si alea destul de putine. Avantajele, din punctul meu de vedere, sunt autonomia ceva mai mare, vibratiile care s-ar parea ca sunt mai mici, iar motorul se zice c-ar fi mai "smooth" in cuplu. Acum, ramanand aceeasi greutate la plin, va trage ceva mai greu si va merge la croaziera in ture ceva mai mari. Componentele am inteles ca-s aceleasi (exceptand motorul, that is). Merita un 850 mai nou si mai accesorizat fata de un 1100 mai vechi la scoruri similare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Merita un 850 mai nou si mai accesorizat fata de un 1100 mai vechi la scoruri similare? eu cred ca da. am mers doar cu un gs 1150. nu stiu cum este 850. 71cp vs 84cp - nu e o diferenta f. mare ... parerea mea este sa iei o motocicleta cat mai noua . . succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobsv Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 super cool incarcat eu am pus de la inceput LOW-SEAT de la Wunderlich..........am 180 si mi-e ft comoda are careva performance controller pe el ? poate ma ajutatzi careva sa-l reglez salut nu deranjeaza ..din contra,,,,,,,,al meu are piese wunderlich de peste 3000 euro..... am o problema cu performance controlerul......nu am reusit sa-l setez ft fidel..poate ma ajutatzi... acum arata asa: salut nu deranjeaza ..din contra,,,,,,,,al meu are piese wunderlich de peste 3000 euro..... am o problema cu performance controlerul......nu am reusit sa-l setez ft fidel..poate ma ajutatzi... acum arata asa: cu toata parerea de rau............dar va trece mult pina sa am incredere in romani in ceea ce priveste adventurerul meu......timisoara s-a comportat mizerabil.......de aceea am preferat sa cumpar motoru de la budapesta.......am primit gentzile gratuit alarma 2 ani garantzie si l-am luat si fara tva..............service ireprosabil pretz ft bun.......aproape de arad 250 km......decat sa merg pe drumurile mizerabile din romania pina la valcea mai bine pe autostrada pina in ungaria iar cand vreau drive test ..merg la vienna........ma costa 15 euro ora si am strazi civilizate............. pacat,,,,,,,,,,,,,,,,ca nu ne ridicam la nivelul lor .............macar beau o bere vieneza Cum stateai pe adv cu saua originala, avand in vedere inaltimea ta 1.80m. A fost musai sa schimbi saua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate