AnDyTM Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 azi am primit un tel cum ca un prieten de`al meu...conducand un gilera dna125....a avut accident...destul de grav.. o vita cu o conserva.....a intors in fatza lui de pe banda 1.....el fiind pe banda 2....si nu a avut loc sa evite deoarece erau masini atat pe contrasens cat si pe banda 1.... rezultat: el in spital cu bazin fisurat....motor facut zob!..casca sparta...usa conservei distrusa..... f**K u conserviste neatente sper sa te faci bine prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Insanatosire grabnica si fara sechele prietenului tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Insanatosire grabnica si multa sanatate... Capul sus si atentie marita, se pare ca s-a pus un premiu pe capul motociclistilor, la cate se intampla in ultima vreme.. Bine ca totusi nu e trecut la alte acidente....Sper sa revina cat mai repede pe 2 roti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Insanatosire grabnica si fara sechele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Maxima santate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Insanatoshire rapida. Sa conduci mashina sau motorul este relativ ushor, arta de aconduce este capacitatea de a te feri de totzi proshtii pe care-i intalneshti pe strada. Conducerea preventiva, locul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Insanatosire grabnica!!! si la p...s cu conservele am mai zis cred da nu ma pot abtine "am impresia ca vor sa ne lichideze pe totzi si asa nu sunt multi pe 2 rotzi" Bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Bai, pe zi ce trece mai apre cate un accident... Multa sanatate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 cine e prietenul tau ? insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 insanatosire grabnica! o sa se recupereze, dar atmosfera de spital e de rahat.. Da-i un pup mare din partea mea! Si sa vina si dupa ala live repejor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Insanatosire grabnica si numai bine! E aiurea rau de tot cu astia care "sar benzi", era sa o patzesc si eu. Unde s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Se iau prea usor permisele,multe femei iau din prost noroc..dar daca le intrebi limita de viteza in localitate iti zice 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Bai, pe zi ce trece mai apre cate un accident... Multa sanatate... ceva se intampla in ultimul timp...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 pe prietenul meu il cheama motzo.....din fericire e acasa...a iesit din spital...dar ce`i drept....va sta o luna imobilizat la pat... accidentul s`a intamplat pe calea aradului....in fata la bcr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 fix dupa accident..m-a sunat maica-mea care era in geam si vazuse tot..sa ma intrebe daca sunt ok..pt ca ea vazuse ceva motor rosu..dar nu si-a dat seama ca e scuter..in fine..dar din cate am auzit..nici macar tipa nu a sarit sa il ajute..toti stateau si se uitau...nici macar moto nu l-au luat din drum..doua femei l-au luat din drum si l-au pus pe o bancutza..nestiind ca nu e voie sa fie miscat..ata ete..stiu cum e cu femeile la volan..sora-mea a facut praf masina dupa doua zile dupa ce a primit-o... insanatosire grabnica motzo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Multa sanatate amicului tau Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 insanatosire grabnica... si mai fratilor daca tot aveti protectii pe voi, sariti draq de pe fiare cand vedeti ca nu mai aveti incotro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Din cate am auzit, tipa ce l-a lovit era o prietena de familie sau de-a lui (nu mai tin minte exact), asta fiind motivul externarii. Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Insanatosire grabnica si sa revina pe doua roti! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate