zoliart Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 respect zolly! luv your works! zi-mi te rog daca pot lucra pe o vopsea mai veche care are si lac dat pe ea,sau trebuie lucrat pe vopsea nelacuita(auto ma refeream). merci mult! p.s. stii vre-o adresa cu tehnica airbrush.vreau sa ma perfectionez in chestii mai fine(amanunte,etc...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Cine imi vopseste si mie un -Scuter- ,ma scuzati ca m-am bagat peste voi ,dar la sectia scutere,nu le au aia cu chestii din astea .Daca se ofera cineva sa imi decoreze mobra... sa ma contacteze la moto_brick pe messenger....vreau toate carenele negre,atat...negru simplu si lucios,fara airbrush.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 ...gasesti in orasul in care locuiesti cel putin 2 vopsitori care pot sa faca treaba asta la fel de bine si nu mai depinzi de transport, coletarie sau daunele care pot surveni in urma transportului.Daca totusi te gandesti sa-i faci un face-lift sunt pe acest forum cativa oameni de care vei fi foarte multumit.Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 sa fiu sincer ,eu invat de la unguri,ei au si forumuri speciale airbrush si sint si maestri acolo.Bine ca am navigat si pe situri engleze,americane ,dar fiind ca nu prea inteleg ,uitam numai filmuletel tutoriale ,si a ajutat destul de mult ... Altceva nu pot recomanda,situri sint o gramada..gasesti destul prin google.spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 da te mai intereseaza da un mail si am sa iti trimit mai muilte feluri de aerografe pretxzuri si de unde le poti cumpara inca o casca cu un nene decedat db10zar@yahoo.com vreau sa cumpar un aerograf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 (editat) As dori si eu o informati,ma scuzati ca dau buzna asa Am si eu o casca Nolan Enduro,e un pic zgariata si as vrea sa o fac ca si "noua" am pe casca(in spatele capului) scrie Nolan si as vrea sa ramana asa restul vopsit. Poze mai jos Multumesc anticipat,astep sa-mi zice-ti un pret. Later Edit: Poate doar cozorocul ala sa fie alta culoare si botu' unde sunt aerisirile si aerisirea de sus atata. Editat Decembrie 4, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 M-a rugat Denis sa ii pun pozele cu casca pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Am mazgalit un pic capota lui JR cand am fost in tzara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 hm, foarte bun "mazgalit" domnu.Ai plecat iar la negrii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 se deschide acest topic pentru a reuni pe totzi artishtii care fac custom painting shi airbrush painting de pe acest forum. se simtea de ceva vreme nevoia existentei unui astfel de topic, pentru a nu se mai pierde informatziile din topicuri temporare... aici se pot adresa intrebari shi gasi solutzii la problemele legate de aspectul motocicletelor noastre- la care tinem atat de mult, de reparatzia finisarea shi personalizarea carenelor shi a altor partzi sau piese componente. pentru inceput sa ma prezint: sunt cosmin din Alba Iulia shi ma ocup de custom&airbrush painting de 7 ani. sunt artist profesionist shi ofer toata gama de servicii in domeniu: reparatzii ,finisare, vopsire, lacuire, polishare. toate lucrarile baneficiaza de garantzie shi factura. efectuez reparatzii moto shi in regim de asigurare, in caz de accidente. toate materialele folosite sunt doar din gama profesionala-premium: Standox, Glasurit, Carsystem, etc. Datele de contact : Alba Iulia str. Octavian Goga nr 15A, Tel: 0258 812271 0744 582148 0723 683298 Mail: muri_c33@yahoo.com despre calitate nu va mai zic nimic, va las sa va convingetzi singuri. ceva poze acum , altele pe masura ce mai lucrez. numai bine cosmin aka kerosen alte poze: foarte tare pictore noroc frate, de mult nu ne-am mai auzit o sa te caut sa imi pictezi o honda shadow grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 imi poate spune si mie cineva unde pot sa gasesc un aerograf si cat ma poate costa ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 imi poate spune si mie cineva unde pot sa gasesc un aerograf si cat ma poate costa ??? Sal ,daca citeai mai incolo cu o pagina (62) observai ce a scris @cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 As dori si eu o informati,ma scuzati ca dau buzna asa Am si eu o casca Nolan Enduro,e un pic zgariata si as vrea sa o fac ca si "noua" am pe casca(in spatele capului) scrie Nolan si as vrea sa ramana asa restul vopsit. Poze mai jos Multumesc anticipat,astep sa-mi zice-ti un pret. Later Edit: Poate doar cozorocul ala sa fie alta culoare si botu' unde sunt aerisirile si aerisirea de sus atata. Daca vreti sa imi raspundeti astept raspuns,poze pe pagina anterioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 salut Denis Eu asi putea sa fac dar sa sti ca sub 100 euro nu merita sa chinuesc cu el. (facut ca nou nout),Daca vrei sa fac o lucrare de calitate ,ma gasesti pe adresele dedesupt scrise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) da te mai intereseaza da un mail si am sa iti trimit mai muilte feluri de aerografe pretxzuri si de unde le poti cumpara inca o casca cu un nene decedat [/quot Salut! As vrea si eu un aerograf dar vreau sa aflu cateva preturi si modele . (si cateva poze daca sa poate ) Sir_Fanes2007@yahoo.com --- Mesaj completat în 19 Dec 2007 13:48 -------------Multumesc pentru informatii ciocioc . O sa ma gandesc ce model vreau si o sa- l contactez pe Ovidiu . Dar niste carti despre aceasta arta exista ??? Sau doar trebuie sa te pricepi la desenat ? Editat Decembrie 17, 2007 de Sir_Fanes2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 ceva nou..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 ceva nou..... nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 ceva nou..... Hell Yeah!!!Fain contrasta Alb cu Negru!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 ceva nou..... cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Cu prilejul Sfintei sarbatori a Nasterii Domnului, va doresc toate alea bune, mana sigura, si multa sanatate.Sper ca in luna februarie o sa pot deschide o mica galerie de arta unde veti putea gasi la preturi accesibile produse si accesorii Iwata, Olympos si Createx.Sper din tot sufletu' sa reusesc.Toate bune baieti si lucrari cat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Cu prilejul Sfintei sarbatori a Nasterii Domnului, va doresc toate alea bune, mana sigura, si multa sanatate.Sper ca in luna februarie o sa pot deschide o mica galerie de arta unde veti putea gasi la preturi accesibile produse si accesorii Iwata, Olympos si Createx.Sper din tot sufletu' sa reusesc.Toate bune baieti si lucrari cat mai multe. Salut ! M-am gandit la oferta , dar cred ca mie imi trebuie ceva pentru incepatori , adica ceva mai ieftin . Am gasit ceva in SUA dar nu stiu cat ma costa transportul ... Oricum mai am timp sa ma gandesc . Sper sa ti se indeplineasca dorinta cu galeria . Succes ! PS : poate imi trimiti si mie niste poze cu aerograful tau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Sarbatori fericite pentru toti baieti si fete de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Sarbatori fericite pentru toti baieti si fete de pe forum sarbatori fericite tuturor in timpul asta se pare ca am sa ma apuc de acel motor de care va ziceam cred ca maine incep pe el dar e multa traba pana l aerografie ca mai trebuie si vopsit si alea alea dar am sa postez fiecare etapa in parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 cicioc tu cum ai invatat sa lucrezi cu aerograful , si cu ce tip de aerograf ai inceput ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate