Viomaddog Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 uitati cu ce ma chinui... FRUMOS... RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 asa am ajuns si eu acasa acasa ca uite cateva poze cu mashina din tm opel astra gtc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 un mic filmuletz cu capota de la opel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 beton lucrat, Cicioc, felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 beton lucrat, Cicioc, felicitari. ms ms capui lui predator defapt un prator va fi in arad feritiva:))) --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 23:15 ------------- si un mic filmuletz cu soundtrackul din predator --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 23:17 ------------- ms ms capul lui predator defapt un predator va fi in arad feritiva:))) si un mic filmuletz cu soundtrackul din predator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69dvl Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 am nevoie si eu d un sfat...cu ce pot sa vopsesc suruburile,scarite alea alea si tot ce inseamna prindere la cadru in asha fel incat sa si tina vopseaua cand le strang inapoi(le vreau negre simple)...idei, sfaturi, orice e bine venit..k deh..nu le am deloc..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 am nevoie si eu d un sfat...cu ce pot sa vopsesc suruburile,scarite alea alea si tot ce inseamna prindere la cadru in asha fel incat sa si tina vopseaua cand le strang inapoi(le vreau negre simple)...idei, sfaturi, orice e bine venit..k deh..nu le am deloc..multumesc electrostatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 uitati cu ce ma chinui... Uite pe ce sunt "aplicate"! Multumim, Zoli, pentru frumoasa lucrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 kawasaki Drifter 1500,inainte de polish si montare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 kawasaki Drifter 1500,inainte de polish si montare..... Nice!Sper sa rezolv cat mai repede treburile si sa vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 kawasaki Drifter 1500,inainte de polish si montare..... cool nu stai degeaba HONDA RUNE vin si eu cu cateva poze dar se pare ca inca nu e gata , din cate amminteles mai trebuie sa soseasca ceva elemente de pe el pt desenat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 eeee sa bag si io cateva poze !! o lucrare facuta la noi in atelier ( Thor Cycles ) imi cer scuze pt calitatea pozelor. revin cu poze de o calitate mai buna pt ca in astea se pierd din detalii si normal cu motocicleta montata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancutza_tuareg Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 salut! sunt marius si sunt din timisoara. acum o luna mi-am luat si eu niste scule de aerografie si m-am apucat de treaba... lucrez la motorul unui prieten... un cbr600 modificat streetfighter am aici niste poze cu ce am facut pana acum... --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 21:21 -------------scuze de calitatea pozelor dar am telefon naspa.... data viitoare o sa pun niste poze mai clare la detalii nu sunt chiar asa bun... dar sper sa ma experimentez cu timpul astept parerile voastre si in curand o sa pun poze cu motorul gata montat --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 21:30 -------------... am si niste poze cu rezervorul si coditza de la streetfighter uite cu ce o sa ma chinui zilele urmatoare: P.S.1: Rezervorul si coditza sunt home-made din fibra de sticla, tone de chit si alte tone de nervi si rabdare P.S.2: Apreciez munca vostra, aveti niste lucrari nota 10! Tineti-o tot asa si tindeti spre mai bine!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 casca de cross mata METAL MULISHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 salutare....spune-mi daca ai putea face asa ceva...adica sigur ai putea, dar daca te bagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 salutare....spune-mi daca ai putea face asa ceva...adica sigur ai putea, dar daca te bagi da , se poate face . ma bag ( astain caz ca mie imi era adresata intrebarea ) vezi daca pooti sa faci rost de o poza in care se vad detaliile din zona verde ( pt ca acoo e ceva dar nu se vede pe poza f bine ce anume;) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spednatz Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Site interesant pentru incepatori: http://www.ratrodranch.com/articles/easy_fire.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 carcasa de calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 carcasa de calculator KILLER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 niste piese pentru un Honda Magnat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 (editat) cum am promis uite si pozele cu motocicleta complata!! aerografista de la thor cycles Editat Martie 5, 2008 de WHITE RAVEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 niste piese pentru un Honda Magnat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 niste piese pentru un Honda Magnat Sint posesorul acestor piese, inca un pic de rabdare si vin si pozele cind e gata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 salutare lucrare in curs de exsecutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate