vladvalah Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...st&id=13026 poate va intereseaza. finalizata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 e superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Salutam si felicitari pentru lucrari, baieti. ....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salutam si felicitari pentru lucrari, baieti. ....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata. fara suparare da` proprietarul trotinetei e tzigan sau negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 .......nici nu stiu ce dracu' sa-ti raspund ca m-ai lasat fara cuvinte......nu e nici una nici alta...e un fost jucator de rugby; trebuia sa-ti fi dat seama dupa logoul ala al Noii Zeelande, dar asta conteaza mai putin. Pentru tigani nu lucrez iar negrii inca nu cunosc. Daca ai fi cioara si ti-ar placea KTM'u nu l-ai cumpara doar pentru ca pe suspensii scrie WHITE POWER? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Este jucator de rugby. :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salutam si felicitari pentru lucrari, baieti. ....am mai gasit si io timp pentru cate ceva si abia astept sa ne vedem la Tulcea o sa pun poze si cu ea asamblata abia saptamana viitoare si ...scuze pentru calitatea pozelor......niciodata nu m-am priceput la asata. frumos simplu dar f frumos bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 .......nici nu stiu ce dracu' sa-ti raspund ca m-ai lasat fara cuvinte......nu e nici una nici alta...e un fost jucator de rugby; trebuia sa-ti fi dat seama dupa logoul ala al Noii Zeelande, dar asta conteaza mai putin. Pentru tigani nu lucrez iar negrii inca nu cunosc. Daca ai fi cioara si ti-ar placea KTM'u nu l-ai cumpara doar pentru ca pe suspensii scrie WHITE POWER? cam sensibil !...scuze ... am intrebat "n-am dat cu usa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 fara suparare da` proprietarul trotinetei e tzigan sau negru? Nu te supara dar comentariul tau a fost cam de prisos, in loc sa apreciem munca oamenilor dam reply numa asa sa ne aflam in treaba....apropo nu cred ca era nici o problema daca proprietarul era tigan , negru, evreu ,ungur sau orice nationalitate....afacerea e afacere ...si clientul e client indiferent de NATIONALITATEA LUI..... Rog lumea ce posteaza pe acest topic sa respecte munca baietiilor acestia, care isi prezinta lucrarile aici...si sa se abtina de anumite comentarii care sunt in afara temei TOPICULUI.... RESPECTATI ACEST LUCRU SI NU NUMAI. ...bunul simt in primul rind..... VA SALUT CU RESPECTE pe toti ce postati aici lucrarile voastre..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Nu te supara dar comentariul tau a fost cam de prisos, in loc sa apreciem munca oamenilor dam reply numa asa sa ne aflam in treaba....apropo nu cred ca era nici o problema daca proprietarul era tigan , negru, evreu ,ungur sau orice nationalitate....afacerea e afacere ...si clientul e client indiferent de NATIONALITATEA LUI..... Rog lumea ce posteaza pe acest topic sa respecte munca baietiilor acestia, care isi prezinta lucrarile aici...si sa se abtina de anumite comentarii care sunt in afara temei TOPICULUI.... RESPECTATI ACEST LUCRU SI NU NUMAI. ...bunul simt in primul rind..... VA SALUT CU RESPECTE pe toti ce postati aici lucrarile voastre..... De acord! Scuze de off topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Nu te supara dar comentariul tau a fost cam de prisos, in loc sa apreciem munca oamenilor dam reply numa asa sa ne aflam in treaba....apropo nu cred ca era nici o problema daca proprietarul era tigan , negru, evreu ,ungur sau orice nationalitate....afacerea e afacere ...si clientul e client indiferent de NATIONALITATEA LUI..... Rog lumea ce posteaza pe acest topic sa respecte munca baietiilor acestia, care isi prezinta lucrarile aici...si sa se abtina de anumite comentarii care sunt in afara temei TOPICULUI.... RESPECTATI ACEST LUCRU SI NU NUMAI. ...bunul simt in primul rind..... VA SALUT CU RESPECTE pe toti ce postati aici lucrarile voastre..... domnilor imi cer scuze....a fost un spirit de gluma si "ete"! ce s-a intamplat....inca odata mii de scuze.....nu ne prea potrivim la glume...sau "suntem mai sensibili"...sau irascibili....A FOST O GLUMA!.....o sa ma abtin pe viitor si multa bafta si inca o finalizare......moto se afla in prprietatea cumnatului meu.....cel din foto.....bafta de la ploiesti si nu mai fiti asa morocanosi si seriosi ca nu va sta bine...asfalt uscat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 domnilor imi cer scuze....a fost un spirit de gluma si "ete"! ce s-a intamplat....inca odata mii de scuze.....nu ne prea potrivim la glume...sau "suntem mai sensibili"...sau irascibili....A FOST O GLUMA!.....o sa ma abtin pe viitor si multa bafta si inca o finalizare......moto se afla in prprietatea cumnatului meu.....cel din foto.....bafta de la ploiesti si nu mai fiti asa morocanosi si seriosi ca nu va sta bine...asfalt uscat..... cumnatu' tau e ninja sau shaolin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 cumnatu' tau e ninja sau shaolin? choperist de la west coast blejoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 kamikaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 fantastic....tema foarte faina si lucrarea la fel.Felicitari Cipri. :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 foarte tare Cipri,..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 kamikaze foarte "jmeker" domnule!.....excelent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 ms ms ceva shoareci jamaica jet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 ba tu nu stai degeaba,..... eu abia am intors de la concediu..nu prea a m facut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Veteranu Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Domnilor, va intreb si eu un lucru: planific sa-mi iau un motor, care in mod sigur NU va fi galben, iar ulterior sa il transform in taxi. Doamne feri, nu va ganditi la prostii. Doar ca look. Adica sa rog pe cineva sa mi-l picteze cu taxi stripe-ul ala. Intrebarea este: TREBUIE OMOLOGARE dupa ce il vopsesc galben + taxi stripe sau nu? Daca da, aveti idee cam cati verzisori romanesti costa toata distractia? Va multumesc anticipat si-as prefera un raspuns pe PM pentru ca topicu' asta e greu de urmarit. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Domnilor, va intreb si eu un lucru: planific sa-mi iau un motor, care in mod sigur NU va fi galben, iar ulterior sa il transform in taxi. Doamne feri, nu va ganditi la prostii. Doar ca look. Adica sa rog pe cineva sa mi-l picteze cu taxi stripe-ul ala. Intrebarea este: TREBUIE OMOLOGARE dupa ce il vopsesc galben + taxi stripe sau nu? Daca da, aveti idee cam cati verzisori romanesti costa toata distractia? Va multumesc anticipat si-as prefera un raspuns pe PM pentru ca topicu' asta e greu de urmarit. Merci! ai nevoie de schmbare de culoare si te costa vreo 70 lei da zoli nu stau si deja o iau razna abia acum am termiant tot pana ne vedem la tulcea sizuki bandit 1200 Editat Iulie 15, 2008 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) bravoooo..... Editat Iulie 16, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obi Sun Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Salut , un link ptr toti cei care fac Airbrush . Gama complecta de vopsele, lacuri ( unele deja ambalate in spray ) . Se pot comanda pe mail - le livreaza si pe curier rapid . http://www.klar.ro/ro/Sectiune-Tuning. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 ...dat dracului Cicioc asta ...bravo man. Am mai dat si io foc la un VN de 800 si abia astept sa ne vedem la Tulcea, baieti. ...no, vad ca nu vrea sa-mi incarce poze...mai incerc ...sper ca acuma sa mearga.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 ...dat dracului Cicioc asta ...bravo man. Am mai dat si io foc la un VN de 800 si abia astept sa ne vedem la Tulcea, baieti. ...no, vad ca nu vrea sa-mi incarce poze...mai incerc ...sper ca acuma sa mearga.. eu sunt deja acolo si e cool de tot aici puteti sa vedeti cateva poze cu locatia eu spun ca va fi super tare Visit My Website Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate