CzCustoms Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 ms pentru raspuns. acum alta belea, ii contactez pe cei de la picturaonline.ro si imi spun ca deabea peste 3 saptamani aduc dasta pe stoc. e foarte mult. banii i-am strans dar.. nu am de unde sa iau. mai stiti vreun site unde as putea gasii ceva asemanator la pret cat si la performante??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ms pentru raspuns. acum alta belea, ii contactez pe cei de la picturaonline.ro si imi spun ca deabea peste 3 saptamani aduc dasta pe stoc. e foarte mult. banii i-am strans dar.. nu am de unde sa iau. mai stiti vreun site unde as putea gasii ceva asemanator la pret cat si la performante??? din pacate nu se pare ca trec f bine deci eu zic sa ti banii la ciorap si sa mai shtepti un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ms pentru raspuns. acum alta belea, ii contactez pe cei de la picturaonline.ro si imi spun ca deabea peste 3 saptamani aduc dasta pe stoc. e foarte mult. banii i-am strans dar.. nu am de unde sa iau. mai stiti vreun site unde as putea gasii ceva asemanator la pret cat si la performante??? http://hobbyx.ro/produs.lista.html?cat=106...=292&page=2 identic,,,,dar putin diferit ca pret(nesemnificativ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 multumesc mult pentru site, nu il stiam. E SUPER!!! . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 ceva frumos in dezvoltare .....Honda Shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 azi mi-o venit aerografu. in 3 zile ms inca odata lui Bach pentru site. e super, transport 7 lei . super !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 alta floare...scuze, nu e pe vreun motor sau altceva...e doar pe o hartie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 gata facut....Honda Shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 gata facut....Honda Shadow Bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 si inca ceva...Opel Zafira ,in style "Marbleizing".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit M Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 si inca ceva...Opel Zafira ,in style "Marbleizing".. mmm...DA... ZOLI... Fara cuvinte... Nu ai stat degeaba Bafta Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 frateeeeee!si io am shadow:D ii bestial ce ai facut.bafta un shadow de nota 20! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 zoli te salut....si revin in forta...acum cand " fetitele" au intrat la "hibernat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) salutare .... ...unde esti pierduut ,domnule?....da...este o lucrare frumoasa Editat Noiembrie 10, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) gata facut....Honda Shadow Am vazut-o, e criminala, sa-i traiasca lu' Nea' Bebe. Felicitari Zoli!!!! Editat Noiembrie 14, 2008 de Flanker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Am vazut-o, e criminala, sa-i traiasca lu' Nea' Bebe. Felicitari Zoli!!!! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackdtr Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) MOTORHEAD...... TRIUMPH Rocket III, 2300 cc........ Vazut Triumph'ul - urcat pe el - vazut si lucrarea de pe el - frumos... frumos...ca si restul lucrarilor Vazut Triumph'ul - urcat pe el - vazut si lucrarea de pe el - frumos... frumos...ca si restul lucrarilor si cate ceva din chinuielile mele Editat Noiembrie 23, 2008 de blackdtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 gata facut....Honda Shadow sti ce-mi place la lucrarile tale Zoli? au esenta, transmit mesajul privitorului! nu e doar un simplu air brush pus pe niste tabla,putea fi doar o imagine pe care s-o privesti insa poti so si citesti,e greu sa vorbesc sa gasesc cuvintele potrivite, insa- un lucru pot spune: esti un artist,un maestru, un pictor desavirsit tind a spune perfectiune. de mult am dorit sa-mi fac si eu un aerograf ceva simplu care sa reprezinte ceva legat de mine insa chiar si simplu m-ar costa atit cit am dat pe mobra, va fi cindva undeva-n viitorul apropiat sau indepartat. nu critic tarifele tale sa nu ma intelegi gresit, nu stiu cit a dat omul pe lucrare insa sunt convins ca nu a regretat nici macar o clipa. spor la munca, sa nu uiti sa ne incanti ochi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 (editat) sti ce-mi place la lucrarile tale Zoli?au esenta, transmit mesajul privitorului! nu e doar un simplu air brush pus pe niste tabla,putea fi doar o imagine pe care s-o privesti insa poti so si citesti,e greu sa vorbesc sa gasesc cuvintele potrivite, insa- un lucru pot spune: esti un artist,un maestru, un pictor desavirsit tind a spune perfectiune. de mult am dorit sa-mi fac si eu un aerograf ceva simplu care sa reprezinte ceva legat de mine insa chiar si simplu m-ar costa atit cit am dat pe mobra, va fi cindva undeva-n viitorul apropiat sau indepartat. nu critic tarifele tale sa nu ma intelegi gresit, nu stiu cit a dat omul pe lucrare insa sunt convins ca nu a regretat nici macar o clipa. spor la munca, sa nu uiti sa ne incanti ochi ! mersi ,mersi .....incerc sa fac si eu cite ceva, cat mai bine dupa .......masura talentului meu Editat Noiembrie 23, 2008 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 zoli te salut....si revin in forta...acum cand " fetitele" au intrat la "hibernat" Ma scuzi ca ma bag si eu in seama, sa nu fie cu suparare, dar eu as fi vazut putin altfel rezervorul: sa fi facut sfera luminosa pe care o tine in mana exact peste capacul de la rezervor, ar fi fost si mai bine din punct de vedere compozitional, asa doua chestii rotunde una peste alta... mmm, sunt doua puncte de interes, privirea se duce si spre capacul de la rezervor si spre sfera. Inca o data sa nu fie cu suparare , este intradevar o lucrare reusita, imi place mult cum ai redat volumele, lumina si tonurile Mult spor si inspiratie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Buna Ziua! Din pacate sunt mai putin decat incepator in acest domeniu... defapt nu am lucrat niciodata pe asa ceva... si ma gandesc sa ma apuc... avand ceva talent la desen, mam interesat eu pe syte-uri dar nu stiu ce ar fi bun, ce sistem, ce marca, ce model, ce iti mai trebuie, etc. ... si as dori cateva sfaturi de la niste experti sau amatori... sau cineva care sa se priceapa ...idul meu de mess este : razvan_thebest2006 imi cer scuze pentru eventuale greseli gramaticale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Buna Ziua! Din pacate sunt mai putin decat incepator in acest domeniu... defapt nu am lucrat niciodata pe asa ceva... si ma gandesc sa ma apuc... avand ceva talent la desen, mam interesat eu pe syte-uri dar nu stiu ce ar fi bun, ce sistem, ce marca, ce model, ce iti mai trebuie, etc. ... si as dori cateva sfaturi de la niste experti sau amatori... sau cineva care sa se priceapa ...idul meu de mess este : razvan_thebest2006 imi cer scuze pentru eventuale greseli gramaticale [/quote salut ,hai intra si tu pe forumul aerografistilor ,acolo gasesti toate raspunsurile .... www.artairbrush.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 (editat) Multumesc dar syte-ul nu merge poti sa il mai dai odata Editat Noiembrie 24, 2008 de zane94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Multumesc dar syte-ul nu merge poti sa il mai dai odata [/quote WWW.ARTAIRBRUSH.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate