i-nox Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Bravo Leeloo si ma bucur ca ai mai "iesit din casa" . A dat Domnu' sa gat si io casca Spinners International si am reusit sa fac ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 casca ce mai trebuie lacuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) imi plac mult culorile, este foarte bine reusit .sint foarte vii ... Editat Ianuarie 15, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aerographer Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Executam lucrari de aerografie pentru motoare,casti,componente separate,auto,cu vopsele speciale USA,in Bucuresti,zona soseaua Chitilei. Timpul de executie,in functie de complexitate si programare poate varia intre 1-4zile. Asiguram pastrarea modelelor in colectia noastra timp de 2 ani,astfel incat in cazul avarierii motorului sa putem reface modelul intreg sau partial,la un pret de cu pana 40% mai ieftin decat pretul initial. Preturile sunt urmatoarele: Casca 130 euro Rezervor 170 euro Aripa 125 euro Carena mare 175 euro Carena mica 145 euro Codita 110 euro Motor complet 700 euro Taxa de urgenta lucrare(24 ore) val. initiala +50% Taxa de lucrare unicat(rezervare model unui singur client) val. initiala + 80% Pentru detalii si programari e-mail adress. soralanvelope@gmail.com, tel. 0766 486 544 ,persoana de contact dl. Sorin Zaharia. Va multumemim,si asteptam sa ne contactati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Tare asta cu rezervarea modelului. Daca vine un client cu o idee PROPRIE, ar fi cam necesar, macar din respect fata de banii pe care vi-i da, macar o perioada de 2 sau 3 ani sa ii asigurati rezervarea lucrarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) nu stiu ce sa zic...eu cred ca asta e o chestie de prostie si inuman..Normal ca daca faci ,pentru cineva o personalizare,nu mai faci aceeasi lucrare in viata asta ,pentru nimeni.Dar fiind in tara asta ....se intimpla .Oricum depinde de constiinta artistului... sper ca nu am suparat pe nimeni.. Editat Ianuarie 16, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Tare asta cu rezervarea modelului. Daca vine un client cu o idee PROPRIE, ar fi cam necesar, macar din respect fata de banii pe care vi-i da, macar o perioada de 2 sau 3 ani sa ii asigurati rezervarea lucrarii. Ei va asigura ca pt. +80% modelul nu va fi folosit nici de ei dar nici de alti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) Ei va asigura ca pt. +80% modelul nu va fi folosit nici de ei dar nici de alti. sint tare curios ,cum o sa bucura cu tarifele astea,Doamne sa ajuta,astfel de tarife vor toti aerografistii din tara,numai ca nu prea functioneaza din pacate.Dar sper ca reusesti sa reformezi preturile astea si venim si noi dupa tine.. bafta Editat Ianuarie 16, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 alta casca..mai pun poze cand e gata lacuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) :yikes: bravoooo,imi place .... Editat Ianuarie 20, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 bravoooo,imi place .... mersi, ma bucur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Stiti pe undeva banda dinaia de hartie ingusta? de 5mm aproximativ.? cum folosesc aia in america la flacari freehand. asaceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) ....hehe, asta nu e freehand...dar banda aia respectiva poti sa-l comenzi de la oricare vopsitorie....sau daca exista in apropierea ta ,o firma dealer Standox, 3M, DU POINT etc. gasesti la ei.b gasesti benzi si mai inguste decit 5 mm... Editat Ianuarie 22, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Stiti pe undeva banda dinaia de hartie ingusta? de 5mm aproximativ.? cum folosesc aia in america la flacari freehand. asaceva http://www.picturaonline.ro/shop/hobby-si-...1/prod_506.html gasesti aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) ....hehe, asta nu e freehand...dar banda aia respectiva poti sa-l comenzi de la oricare vopsitorie....sau daca exista in apropierea ta ,o firma dealer Standox, 3M, DU POINT etc. gasesti la ei.b gasesti benzi si mai inguste decit 5 mm... Asa spunea omu din film, ca el face flacarile freehand, adica nu deseneaza cu creion ceva si apoi sa acopere o parte. Aseaza banda cu mana libera direct. Banda ma intereseaza sa fie flexibila asa cum e aia din film, sa poti face lini curbe fara sa se cuteze sau sa se rupa. Ca dimensiune nu stiu cat are, am zis asa aproximativ cat mi s-a parut ca are cea din film.Bafta! http://www.picturaonline.ro/shop/hobby-si-...1/prod_506.htmlgasesti aici Exact asaceva cautam. Ms mult!! Editat Ianuarie 23, 2009 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Stiti pe undeva banda dinaia de hartie ingusta? de 5mm aproximativ.? cum folosesc aia in america la flacari freehand. asaceva salutare, banda 3M de 3 sau 5 mm gasesti la www.picturaonline.ro ... mi-am luat eu sapt trecuta, e vreo 2-30 de lei ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ..casca pilot...rally Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 misto casca Zoli,bravo.sper sa n-o si testeze Edwin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) ...sper si eu,ca n-o sa testeze...ca rupe inima mea,....mult am lucrat pe el.. Editat Ianuarie 30, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Executam lucrari de aerografie pentru motoare,casti,componente separate,auto,cu vopsele speciale USA,in Bucuresti,zonasoseaua Chitilei. Timpul de executie,in functie de complexitate si programare poate varia intre 1-4zile. Asiguram pastrarea modelelor in colectia noastra timp de 2 ani,astfel incat in cazul avarierii motorului sa putem reface modelul intreg sau partial,la un pret de cu pana 40% mai ieftin decat pretul initial. Preturile sunt urmatoarele: Casca 130 euro Rezervor 170 euro Aripa 125 euro Carena mare 175 euro Carena mica 145 euro Codita 110 euro Motor complet 700 euro Taxa de urgenta lucrare(24 ore) val. initiala +50% Taxa de lucrare unicat(rezervare model unui singur client) val. initiala + 80% Pentru detalii si programari e-mail adress. soralanvelope@gmail.com, tel. 0766 486 544 ,persoana de contact dl. Sorin Zaharia. Va multumemim,si asteptam sa ne contactati. sa nu cumva sa puneti poze cu modele unicat, ca devin standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ceva noutati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit M Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Salut Zoli, Un Virago de vis. Foarte frumos, inca o lucrare de palmares...)) Imi place tare mult. Culorile, portret totul se leaga te plimba ca o poveste... Casca, ai avut dreptate migaloasa. Bafta A fost o iarna ok pt toti cu lucrari de lucrari, unice ))) Editat Februarie 6, 2009 de Bandit M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Ca de obicei...supermeserias.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 ...iar eu cu castile :) si ca de obicei...astept sa fie lacuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate