zoliart Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 ....poker bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Foarte fain Zoli....da nici nu stiu de ce mai zic treaba asta doar ne stim bine...corect ar fi: din ce in ce mai aproape de "supreme airbrush".Cand se mai incalzeste putin te vizitez ca mi s-a facut foarte dor de Odorhei si de curbele de pe Bucin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 foarte fain Zoli.ca de obicei un meserias..sper sa ajung si eu odata si odata pe la tine.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 ..mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 ..am facut si casca copilotului,Vivtor Ponta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Buna ziua. stiti careva vreun vopsitor prin zona Brasov. Vreau sa-mi vopsesc motorul. Simplu, fara aerograf, culoarea neagra. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Salut! Felicitari Zoli ai niste lucrari foarte frumoase!!! Se vede ca manuiesti tehnica airbrush... si ai deja experienta! Acuma am gasit pagina voastra.... si eu pictez nu de mult, dar ceea ce fac iese bine! Chiar imi place tehnica airbrush dar si tatuajele imi plac. Uite cateva lucrari de la mine Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) hello lume hai ca revin si eu cu ceva poze ca de mult nu am mai postat aici scz trebuie sa mai caut cateva ca nu mai stiu pe unde sunt pozele mai revin cu altele sper sa le gasec Editat Martie 5, 2009 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) ...vin si eu... ..YAMAHA R1 Editat Martie 5, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 laptop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) foarte fain cat costa paintu la o casca?full (alb/negru) Editat Martie 5, 2009 de oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Aoleu,ce m-ai lovit,@ CICIOC...Panoul ala,cu "true fire",si cu cranii din flacari...Asa vreau pe jumatatea inaltimii rezervorului,si tot asa,si pe aripi.Pe fond gri mat.Se poate,combinatia de fundal mat si aerografie cu lac lucios?Sau nu mai trebuie lacuita aerografia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Aoleu,ce m-ai lovit,@ CICIOC...Panoul ala,cu "true fire",si cu cranii din flacari...Asa vreau pe jumatatea inaltimii rezervorului,si tot asa,si pe aripi.Pe fond gri mat.Se poate,combinatia de fundal mat si aerografie cu lac lucios?Sau nu mai trebuie lacuita aerografia? aerografia trebuie lacuita neaparat pt ca altfel culorile isi pierd din prospetime iar trecerea de la lac mat la lucios e putin ciudata la un asemenea model dar tot timpul se gaseste o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 aerografia trebuie lacuita neaparat pt ca altfel culorile isi pierd din prospetime iar trecerea de la lac mat la lucios e putin ciudata la un asemenea model dar tot timpul se gaseste o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 ...vin si eu... ..YAMAHA R1 * foarte reusita tarantula! ...my preciiiiooooouuus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Mirea Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 airbrush moka de la aero-art, /index.php?showtopic=327731 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 bebe pe yamaha v star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 .betoon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 .betoon.. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 gata motorul de stunt claun inflacarat pe ploaie a 2-a poza e mai blitzata dar acolo m-a interesat sa se vada fundalul de picaturi care acopera tot motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Ahoi baietii! Am o serie de intrebari pentru voi, ma gandesc sa vopsesc niste cauciucuri, sa le fac white wall si a-si vrea sa stiu ce am de facut asa ca am urmatoarele intrebari: 1. Cate straturi de vopsea sa dau? 2-3? 2. De cat timp e nevoie sa se usuce vopsea? 3. Ce fel de vopsea imi recomandati? (ca sa reziste si la umezeala si sa fie elastica sa nu crape) Eu am luat o vopsea si am sa incerc sa vad ce iasa dar mai bine astept niste recomandari! Scuze de off topic, dar nu stiam unde altundeva sa intreb! Multumesc de timpul acordat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Exista o vopsea speciala pt cauciucuri... nu tzine tare mult dar face treaba mai buna ca una nespecifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Ahoi baietii!Am o serie de intrebari pentru voi, ma gandesc sa vopsesc niste cauciucuri, sa le fac white wall si a-si vrea sa stiu ce am de facut asa ca am urmatoarele intrebari: 1. Cate straturi de vopsea sa dau? 2-3? 2. De cat timp e nevoie sa se usuce vopsea? 3. Ce fel de vopsea imi recomandati? (ca sa reziste si la umezeala si sa fie elastica sa nu crape) Eu am luat o vopsea si am sa incerc sa vad ce iasa dar mai bine astept niste recomandari! Scuze de off topic, dar nu stiam unde altundeva sa intreb! Multumesc de timpul acordat! este la metalo chimice vopsea pe baza de rasina e pe la 10 lei kilogramul! s-ar zice ca nu crapa guma, nu o ataca! nu da multe straturi fiindca faci guma rigida in zona vopsita si va crapa rapid, da un strat eventual doua daca nu s-a acoperit bine si gata. timp de uscare iti ia ceva mult mai mult decat la o vopsea auto,fiind fara intaritori si cele cele ia cam 2-3 zile sa se uste, paote si mai bine daca sunt temperaturi sub 15 grade. recomandat ar fi sa o vopsesti direct pe janta si umflata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Exista o vopsea speciala pt cauciucuri... nu tzine tare mult dar face treaba mai buna ca una nespecifica. Am intrebat in stanga in dreapta pe la magazine, dar nici nu a reusit sa ma lamureasca, si am luat ceva la plezneala care e intr-un spray! Am sa vad ce iasa! este la metalo chimice vopsea pe baza de rasina e pe la 10 lei kilogramul!s-ar zice ca nu crapa guma, nu o ataca! nu da multe straturi fiindca faci guma rigida in zona vopsita si va crapa rapid, da un strat eventual doua daca nu s-a acoperit bine si gata. timp de uscare iti ia ceva mult mai mult decat la o vopsea auto,fiind fara intaritori si cele cele ia cam 2-3 zile sa se uste, paote si mai bine daca sunt temperaturi sub 15 grade. recomandat ar fi sa o vopsesti direct pe janta si umflata. Am luat in considereare sfaturile tale! Am sa pun poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 salutari as vrea si eu un full airbursh pt mobra mea. interesat de ceva scary am urmarit topicu si sunt cativa artisti in zona;) detali cu pretu si cam cat ar dura totul dak puteti pm sau dc nuh aici la vedere.multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate