todea Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 salut zoli. te caut de ceva vreme pe mes si nu reusesc sa dau de tine anu trecut am fost foarte busy si timpu a fost scurt dar anu asta vreau 100% sa il fac si ca sa fiu sigur ca nu ratez din nou vreau sa trimit motorul in tara inainte sa ajung eu,eventual daca se poate undeva prin luna mai, iunie esti busy? cam pe la ce ore dai pe mes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 ...Bravo Adi...foarte frumos..motorul meu din pacate inca sta asa cum este.dar meseriasul promite ca peste o saptamina o sa apuca. (bine ,eu nu cred) dar na....Mai oricum sa termin si cu examenul ,si sa fiu si admis am mai facut niste pinstriping... pentru un Kawa mai veche.. Salut Zoli, Nu mai sunt singurul cu acest model acum... Bafta cu motorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Vand ptr. un prieten,banda adeziva de la 4CR care din greseala a comandat 2 cutii de la dealer si i sa adus 2cuti x 10 pachete. 4CR Stripping Tape pre-taiata din care se pot desprinde fasi de 2 si 6 mm 1rola x 25mm x 14m-pret 65lei>disponibile 9/buc Banda de contur verde 1rola x 3mm x 55m-pret 16 lei>disponibile 9/buc Mesaj completat Vand ptr. un prieten,banda adeziva de la 4CR care din greseala a comandat 2 cutii de la dealer si i sa adus 2cuti x 10 pachete. 4CR Stripping Tape pre-taiata din care se pot desprinde fasi de 2 si 6 mm 1rola x 25mm x 14m-pret 65lei>disponibile 7/buc Banda de contur verde 1rola x 3mm x 55m-pret 16 lei>disponibile 6/buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 casca lui Victor Ponta,pentru ralyul de weekendul asta la Barsov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 casca lui Victor Ponta,pentru ralyul de weekendul asta la Barsov... casca e din carbon sau e airbrush? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Pai se vede ca-i din carbon (stratul ala transparent pana la fibra) iar desenele sunt aplicate peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Pai se vede ca-i din carbon (stratul ala transparent pana la fibra) iar desenele sunt aplicate peste. exact....casca e din fibre carbon.Imposibil sa scoti asa de real cu airbush.. Mesaj completat ..inca o casca .... Editat Aprilie 16, 2010 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 E cumva participant la "Dansez pentru tine"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 E cumva participant la "Dansez pentru tine"? hehe ,nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Am mai pus câteva lucrări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 ... un intruder bestial..Mai revin cu poze dupa ce monteaza.. Mesaj completat ..uitati aici bestia si prorpietarul Mesaj completat ahh ..inca ceva mai simplu.. Mesaj completat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani17cristi Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 nou pe forum , cateva lucrari de'ale mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratyo Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ..BMW GS 1200 Uaaaau..... e tot ce pot sa zic. Ne-am intalnit odata si am discutat, inca n-am renuntat la proiect, sigur ma vei avea de client mai devreme sau mai tarziu.... felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 (editat) ...ok ,te astept Editat Mai 20, 2010 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 ...ok ,te astept frate ai maini de aur !!! m-am uitat pe site-ul tau si nu credeam ca in Romania sa fie cineva care sa faca asa ceva ... si ma refer in primul rand la ideea picturilor ... pe care calitatea o desavarseste !!! Bravo !!! da-mi te rog un pm cu niste preturi ... nu te-am cunoscut dar mai devreme sau mai tarziu o sa vreau sa-mi fac pe casca unul din modelele astea ... la cel cu copilul s-ar putea face o copie dupa o poza de-a copilului meu? multumesc anticipat !!! ... bravo ... inca o data .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 cateva lucrari noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 cateva lucrari noi... Oii de mine si de mine, aripile sunt ale motorului tau banuiesc! Oricum maine ai garantat o vizita, si asa ai promis o bere ! Spor la treaba omu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... Ahoi! Faine aripile, mai ales cand le vezi cu ochii tai! Oricum "mana de aur" ca a lui n-am vazut! Bafta si spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... nu am avut timp sa fac poze cu carenele montate,poza de la intrunirea de la cj la Seth,motorul meu si un prieten Zoli artist de nota 10x10 Editat Mai 31, 2010 de hunter2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Ahoi! Apoi si noi pe aici ne-am apucat de paint, dar la un nivel de incepator si asta-i rezultatul deocamdata: 1. 2. 3. 4. 5. Slefuit si dat lacul jos/Indepartat rugina/chituit.....si maine vine partea a doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 bafta mare barbate Multumesc! Oricum o sa fie tot albastru cu alb, si o sa-i dam un nume "Wolfy"! Mesaj completat Ahoi! No cam asa ceva o iesit momentan pe piese, azi urmeaza montarea daca s-a uscat bine! 1. (albul de baza - primul strat) 2.(albul de baza - al doilea strat) 3.(si albastrul - primul strat) 4.(iara albastru - al doilea strat) 5.(lacul - primul strat) 6.(lacul - al doilea strat) Dati cu parerea daca vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 (editat) ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... Alta Lucrare alui Zoli... sa traiesti mestere imi cer scuze ptr intarziere poze "la Vrac" iti trimit pe mess. Cele Bune si mercy inca odata. Editat Iunie 13, 2010 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 morti si flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate