IceLord Postat Martie 2, 2010 Share Postat Martie 2, 2010 o sa mai fac poze dupa polish,dupa cateva zile ,cind se intareste lacul bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ...uite Dane...cum am promis..polishat si gata pentru montare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ...uite Dane...cum am promis..polishat si gata pentru montare Ahoi Zoli, a iesit penal rau de tot (frumoasa alegerea propietarului - lup si vultur)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefandinescu Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Rezervorul asta imi pare ca va ajunge pe motorul altui Seawolf. Nu-i asa? Multe comenzi de la mare. Sa vedeti ce rezervoare frumoase au baietii la intrunirea asta! Zoli, pt Seawolves poate faci abonament la rezervoare Superba lucrarea! Freehand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Rezervorul asta imi pare ca va ajunge pe motorul altui Seawolf. Nu-i asa? Multe comenzi de la mare. Sa vedeti ce rezervoare frumoase au baietii la intrunirea asta! Zoli, pt Seawolves poate faci abonament la rezervoare Superba lucrarea! Freehand? mmda..este freehand ..90% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Zoli, cu ce pasta polishezi? Eu am o ceara de polishat si una pentru indepartat zgarieturi dar ma gandesc ca nu e cea mai buna, ai ceva special? si dungile cred ca le-ai facut de mana. asai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Mai misc si eu cand si cand.. 1-pleaca la Ploiesti la Oase. 2-ramane la Seawolves la Constanta p.s. nelacuite inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Frumos baieti. Ma bucur ca mai gasiti de lucru si astept cu nerabdare sa vad motocicleta lui Zoli gata decorata. Sper Zoli, ca te-ai apucat de ea si te astept la Stuttgart cat de curand. Pana atunci pun si eu poze cu ultima lucrare. Urmeaza inca vreo doua straturi de lac si polish. Subiectul e MotoGP Legends si mai urmeaza si alte casti.Pilotii sunt Giacomo Agostini, Garry McCoy, Mick Doohan si Valentino Rossi....daca mai avea rost sa-i amintesc.Toate cele bune si Un Paste fericit tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 mendozule....te misti tu din cand in cand dar te misti cu talent... ar trebui sa te misti mai des! ms inca o data! superb si piratul lui Dan! Jos palaria si catre Zoli! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 ...Bravo Adi...foarte frumos..motorul meu din pacate inca sta asa cum este.dar meseriasul promite ca peste o saptamina o sa apuca. (bine ,eu nu cred) dar na....Mai oricum sa termin si cu examenul ,si sa fiu si admis am mai facut niste pinstriping... pentru un Kawa mai veche.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 salut zoli. te caut de ceva vreme pe mes si nu reusesc sa dau de tine anu trecut am fost foarte busy si timpu a fost scurt dar anu asta vreau 100% sa il fac si ca sa fiu sigur ca nu ratez din nou vreau sa trimit motorul in tara inainte sa ajung eu,eventual daca se poate undeva prin luna mai, iunie esti busy? cam pe la ce ore dai pe mes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 ...Bravo Adi...foarte frumos..motorul meu din pacate inca sta asa cum este.dar meseriasul promite ca peste o saptamina o sa apuca. (bine ,eu nu cred) dar na....Mai oricum sa termin si cu examenul ,si sa fiu si admis am mai facut niste pinstriping... pentru un Kawa mai veche.. Salut Zoli, Nu mai sunt singurul cu acest model acum... Bafta cu motorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Vand ptr. un prieten,banda adeziva de la 4CR care din greseala a comandat 2 cutii de la dealer si i sa adus 2cuti x 10 pachete. 4CR Stripping Tape pre-taiata din care se pot desprinde fasi de 2 si 6 mm 1rola x 25mm x 14m-pret 65lei>disponibile 9/buc Banda de contur verde 1rola x 3mm x 55m-pret 16 lei>disponibile 9/buc Mesaj completat Vand ptr. un prieten,banda adeziva de la 4CR care din greseala a comandat 2 cutii de la dealer si i sa adus 2cuti x 10 pachete. 4CR Stripping Tape pre-taiata din care se pot desprinde fasi de 2 si 6 mm 1rola x 25mm x 14m-pret 65lei>disponibile 7/buc Banda de contur verde 1rola x 3mm x 55m-pret 16 lei>disponibile 6/buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 casca lui Victor Ponta,pentru ralyul de weekendul asta la Barsov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 casca lui Victor Ponta,pentru ralyul de weekendul asta la Barsov... casca e din carbon sau e airbrush? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Pai se vede ca-i din carbon (stratul ala transparent pana la fibra) iar desenele sunt aplicate peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Pai se vede ca-i din carbon (stratul ala transparent pana la fibra) iar desenele sunt aplicate peste. exact....casca e din fibre carbon.Imposibil sa scoti asa de real cu airbush.. Mesaj completat ..inca o casca .... Editat Aprilie 16, 2010 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 E cumva participant la "Dansez pentru tine"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 E cumva participant la "Dansez pentru tine"? hehe ,nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nr. 150 Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Am mai pus câteva lucrări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 ... un intruder bestial..Mai revin cu poze dupa ce monteaza.. Mesaj completat ..uitati aici bestia si prorpietarul Mesaj completat ahh ..inca ceva mai simplu.. Mesaj completat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani17cristi Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 nou pe forum , cateva lucrari de'ale mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratyo Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ..BMW GS 1200 Uaaaau..... e tot ce pot sa zic. Ne-am intalnit odata si am discutat, inca n-am renuntat la proiect, sigur ma vei avea de client mai devreme sau mai tarziu.... felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 (editat) ...ok ,te astept Editat Mai 20, 2010 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate