cicioc Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 cred ca sunt cativa care ar putea face acel model si pe un rezervor de virago si pe alte rezervoare aici tu alegi care crezi ca ar putea sa il faca si .. dar daca vrei sa intrebi pe cineva anume il suni sau ii trimiti un mail si iti v-a spune si pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 cred ca sunt cativa care ar putea face acel model si pe un rezervor de virago si pe alte rezervoare aici tu alegi care crezi ca ar putea sa il faca si .. dar daca vrei sa intrebi pe cineva anume il suni sau ii trimiti un mail si iti v-a spune si pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 (editat) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/420147_373521476005736_100000436607398_1291485_759697343_n.jpg Editat Martie 6, 2012 de moogoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/420147_373521476005736_100000436607398_1291485_759697343_n.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 mammoth masca fata rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 fain fain vreau sa il vad montat . maine imi soste si mie micronu si contunui la lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyoung Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) fain fain vreau sa il vad montat . maine imi soste si mie micronu si contunui la lucrare Wow, ti-ai luat Micron? Sint tare curios daca se simte diferenta intre un HP si Micron! mammoth masca fata rezervorul Super tema lui Moogoo! Si foarte fain realizat. Imi place! Editat Martie 7, 2012 de Robyoung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 (editat) Wow, ti-ai luat Micron? Sint tare curios daca se simte diferenta intre un HP si Micron! nu mi-am luat . maine primesc unu pt proba sa vedem ce face pana acum am facut cu HP si asta e doar o poza din intreg Editat Martie 7, 2012 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 mammoth masca fata rezervorul Jos palaria domnu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 lucru la aripa fatza... o sa fie un dragon...cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 i like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Salutare.Este cineva care se pricepe la pinstriping??As avea in Sportster de liniat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 oricine cred ca se baga la liniutze... esti mai aproape de Zolisi de Cicioc, etc... dar daca vrei la Bucuresti, vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Salve tuturor! Am o intrebare la voi, poate imi dati o idee. Ma intereseaza sa-mi vopsesc Neagra cu pete. O sa fie un gri murdar si vreau s-o fac patata ca de ploaie. Cam cum se face acuarela stropita cu apa dupa ce s-a uscat cca 80%... sper ca intelegeti ce vreau sa zic. Ideea e sa fie cat mai simpla faza cu patatul. Nu am bani de tot felul de avioane. Petele pot fi mai inchise, sau mai deshise la culoare/nuanta decat fondul. Nu conteaza, ideea e sa se faca simplu si fara batai de cap. Astept idei, pareri si sfaturi si va multumesc anticipat, Cu respect, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 (editat) Uite aici o idee..banuiesc ca asta vrei...stropi Editat Martie 12, 2012 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 idee: bagi vopsea gri inchis pe un burete, tamponezi la misto, o lasi sa se scurga peste negru... aleator... o sa iasa o textura jegoasa de mai mare dragu' Nu-ti trebuie artist pentru asta, e la categoria "do it yourself" - trebuie totusi un pic de bun simtz sa faci o chestie nasoala sa para frumoasa, sau gandita special in asa fel incat sa fie evident ca e "lucrata cu un scop estetic" si nu un accident. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 chestia de care zice darkflames am facut-o la masini, iese demential pe culori metalizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Uite aici o idee..banuiesc ca asta vrei...stropi No, multam fain. Cam asta era ideea de baza. Am banuit ca implica si apa, dar nu stiam exact cum se face cu alte vopseluri decat acuarela. Mai ramane sa-i arat filmuletul si la "zugravul de serviciu", sa dezbatem temeinic problema, s-o intoarcem pe toate fetele si sa vedem cum se comporta tehnica asta si pe suprafete curbe... Daca e buna o punem in aplicare si Neagra mea o sa fie sura si cu pete Multam fain inca o data, Nick.:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 cat ar costa sa am asta pe un rezervor de motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyoung Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Un windshield cu Alien Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Mamutul lui Marcel. Respect! alta ... ... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Fara cuvinte! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyoung Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Imi place! Si compozitie, si culori....Se vede ca ai si design in tolba! Super. L-ai dat cu lac mat? Editat Martie 27, 2012 de Robyoung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 no comment....sinteti nebuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 no comment....sinteti nebuni I agree! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate