cicioc Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 cool mai pun si eu o casca cool mai pun si eu o casca si poze mai bune cu godfather 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexVN Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Atasez si eu pozele cu cele 2 casti.Scuze ca nu am avut timp pana acum. Mii de multumiri Ciprian pentru lucrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 eu multumesc pt tema super faina o casca pt un rider sponsorizat de quickmobile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 helloo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemeti_huni Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Zoli, ai facut o opera de arta din motorul meu, iti multumesc! Lucrarea a iesit exceptionala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 helloo me like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Ahoi, frumoasa opera de arta i-ai facut lui Huni domnu' Zoli. Huni sper sa ne vedem cat mai curand ca sa admir capodopera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 (editat) o casca pt nasul pasagerului ) Editat Iulie 18, 2012 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 o casca pt nasul pasagerului ) hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 nu-i cam scurta fusta aia cicioc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikebaetelu Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Salutare . Vin la chemare celor care vor sa puna pe motoare si nu numai , putina culoare si straturi de vopsea in stiluri diferite. pentru cei interesati postez cateva dintre lucrarile mele iar pentru cei care sunt interesati am sa incheii cu datele de contact . TEl. 0721042325 Ramnicu Sarat Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 mai e mult pina departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 mai e mult pina departe... foarte mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 va salut si-mi cer scuze de off, enjoy : http://www.dwrenched.com/2012/07/dwrenched-special_25.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudyyy Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 mai e mult pina departe... Mai e, dar inceputul este destul de bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 va deranjez si eu cu o intrebare...as dori sa revopsesc niste componente de carena din plastic. cu ce hartie de abraziv se poate inlatura stratul de vopsea fara sa las ''santuri'' in materialul plastic, ce granulatie ? alte info in legatura cu pregatirea sau orice alt tip este bine venit. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Poti incerca cu decanol sa indepartezi vopseaua veche apoi vii cu smirghel fin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 aha, am inteles. ai ideee si care e cea mai fina/indicata granulatie la smirghel pt o astfel de operatiune ? multumesc pt reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 pai asta depinde de caz, ultima data am patit ca decanolul sa lase niste urme pe plastic si a trebuit sa dau cu 360, apoi cu 1000 inainte de vopsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 marvel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Dragstar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 as vreau si eu sa stiu de niste artisti din bucuresti (numai) pentru o lucrare, cum si unde pot da de ei....link...multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 casti ... mai era si un Harley.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) nice pinstripes Editat Septembrie 18, 2012 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate