cicioc Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 fox - redbull inca o casca fox- redbull de endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 rezervor shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 misto a iesit rezervoru ala villain a la jesse james , zoli. bravo. pe cand vedem motoreta toata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 am trisat putin dar a iesit OK pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 misto a iesit rezervoru ala villain a la jesse james , zoli. bravo. pe cand vedem motoreta toata ? peste cateva zile sper.... rally helmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 faina cascuta pun si eu ultima mea lucrare honda shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) simplu si elegant Editat Martie 7, 2013 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 o casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 o casca ) aripa HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 motorhead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 ma,da cum dracu mai vede ala prin viziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 ma,da cum dracu mai vede ala prin viziera? hehe.....greu....e doar pt show.Acolo unde se vede imprejur la ochi ,negru ,acolo nu este deloc vopsea.. Doar asa se pare ca in interior e intuneric.... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 prin ochi si nu glumesc, vad ca acolo au ramas portiuni nevopsite.... oricum, nu-mi pare a fi casca de umblat cu ea, poate isi ia viziera vopsita cu el, dar de umblat umbla cu viziera normala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Felicitări! este demențială. Why so serious! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 My rebuilt FLHRI "running with the pack": Detalii dupa ce vine vremea buna si ies undeva cu un aparat k lumea. Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 No HD rosu inca n-am vazut ! Arata frumos dar neobisnuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Asa a fost la origine: Dar a imbatranit culoarea si am refacut-o. Dar rosu este in paleta lui HD de multa breme. Chiar si la modelele noi 72 sau Brakout. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Ai reusit sa o te apropii foarte mult. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Asa a fost la origine: Dar a imbatranit culoarea si am refacut-o. Dar rosu este in paleta lui HD de multa breme. Chiar si la modelele noi 72 sau Brakout. O zi buna! N-am stiut. Oricum rezultatul e frumos, Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 My rebuilt FLHRI "running with the pack": Detalii dupa ce vine vremea buna si ies undeva cu un aparat k lumea. Ride safe! nu-s deloc fan al genului asta de motor, da tre sa recunosc ca al tau arata foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) zoliart = custom painting recomand sa se apeleze la Zoli ! cu ochii inchisi, omul este un adevarat artist ! jos palaria !!! Editat Aprilie 27, 2013 de aoreus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate