Moldo_09 Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 (editat) Salutare. Tocmai mi am cuparat un r1 2013 si am o nelamurire: are abs sau nu. Eu stiu ca nu are, dar uhhjnu mi au spus ca are. Pe bord nu apare niciun martor pe care sa scrie abs, dar la roata din fata mai are un mic disc. Vreau un raspuns concret de la cineva care stie. Multumesc! Editat Noiembrie 23, 2017 de Moldo_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2017 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2017 Are, se vede atat rozeta cat si senzorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Are, se vede atat rozeta cat si senzorul. Multumesc. Cum il pot testa in siguranta. Nu am mai avut moto cu abs si sunt curios de eficienta lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2017 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2017 Ar trebui sa aiba aceleasi chestii si la roata spate. Mergi si tu incetisor pe un drum cu praf sau nisip si pune frana spate mai tare cat sa blocheze, iti dai seama imediat. Sa nu incerci cu fata, daca nu merge sistemul faci buf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Nubare la spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Salutare. Tocmai mi am cuparat un r1 2013 si am o nelamurire: are abs sau nu. Eu stiu ca nu are, dar uhhjnu mi au spus ca are. Pe bord nu apare niciun martor pe care sa scrie abs, dar la roata din fata mai are un mic disc. Vreau un raspuns concret de la cineva care stie. Multumesc! Nu are ABS. Ce vezi tu e senzorul de la TC (traction control). Daca nu ma insel au pus ABS doar de la 2015 in sus Bafta si pune si tu o poza cu toata mobra sa ne clatim si noi ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Ce ar cauta senzor TC la roata fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 (editat) Ce ar cauta senzor TC la roata fata ? stai jos ai 3 MOldo,ala e sezonrul fata de tc,ai un buton pe semighidonul din stanga si deasupra scris TCS ,de acolo setezi cat sa intervina tc`ul Editat Noiembrie 23, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2017 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2017 Mda, mea culpa, puteam sa jur ca eate senzor Abs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 stai jos ai 3 MOldo,ala e sezonrul fata de tc,ai un buton pe semighidonul din stanga si deasupra scris TCS ,de acolo setezi cat sa intervina tc`ul Mda, neavand abs e logic ca trebuie sa si compare cu ceva rotatia spate sa stie cand derapeaza. Sincer habar n-aveam ca sunt motoare stock care vin cu TC dar fara ABS. Aftermarket e alta poveste, se poate pune pe aproape orice motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Multumesc baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 Multumesc baieti! Draguta mobra, e adusa din State, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Noiembrie 24, 2017 Share Postat Noiembrie 24, 2017 E in state. M am mutat in state. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 E in state. M am mutat in state. Bravo colegul! Sa-ti fie de bine. Eu doar acum incep sa regret ca n-am plecat din tarisoara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Uite cit de slab e un motor de R1 2007!!!! https://www.facebook.com/spamsafe/videos/909118609243557/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Cam irelevant filmulețul, dar totusi e ceva haios in el. Schimba asta vitezele de parca-i tractorist. )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 @jagi asta ii 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 (editat) Nici nu conteaza ca e 2006,tot ca un tractorist schimba ala vitezele. @Jagi,bordul de 2007 ar trebui sa stii cum arata. Editat Decembrie 1, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Off, am imbatrinit. Acum m-am mai uitat, e clar ca-i modelul anterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan22 Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Salutare tuturor. Sunt nou pe aici si as avea o intrebare si eventual un raspus concret: Unde pot gasi codul de culoare al motocicletei? Precizez ca am R1 2004, culoarea initiala Apple Candy Red, as vrea s-o vopsesc iarna aceasta sau daca stiti pe cineva din Timisoara pentru aceasta operatiune. Nu vreau neaparat culoarea ei originala fiind foarte scumpa (400-500 euro) , dar macar in proportie de 80-90% sa semene. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Daca nu afli codul, cel mai simplu iei codul de culoare pt "renumitul" candy-red de la Mazda. Cred ca ala il gasesti mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Sigur e candy red? Stiu ca ptr 2004 r1 a avut varianta de culoare lava red (asa am avut si eu). https://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r1_2004.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan22 Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Nu bag mana in foc ca a fost 100% Candy Red, din auzite de la ceilalti posesori de R1 identic cu al meu si ce-am gasit pe net... Manu_vvu asa arata motocicleta mea inainte si fix cu aceleasi specificatii (desi nici codul acesta pentru lava red nu stiu unde-l pot gasi). George05 unde pot gasi codul acela de la Mazda care seamana cu culoarea motocicletei? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Daca nu-l gasesti la Mazda pe site,incerc eu sa ți-l rezolv. Am doi amici cu Mazda 6 culoarea aia. Dau de veste aici cat de repede pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 (editat) Poate te ajuta codul de la Tracerul meu..este un rosu pe care l-am vazut si la R1 Editat Decembrie 4, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate