Sokatu Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Vad ca iti place sa vorbesti aiurea..nu ma cunosti..nu te cunosc..aveam asteptari mai mari..da aerele de bucuresti vorbesc la unii..in caz ca nu stii nu vorbesti cu un afon la acest capitol..si sa stii ca vbesti cu un fost campion national de karting si care are cateva zeci de mii de km pe 2 roti.... ca nu ma atacati voi aiurea..P.S : cine nu poate sa ma inghita sa ma suga Gigi calmeazate..... nu e frumos sa arunci injurii .... pe JAGI sigur nu il cunosti pe mine nici atat... Campion la carturi pote fi orice motociclist cu 125. =)) ai insirat acolo o gramada de rachete . Motociclisti de tastatura . Nu mai itra in polemici cu oameni si controleaza-ti injuriile. Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 pot sa zic si eu ceva legat de cele spuse mai sus? jos basescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Mai bine ziceai : HAi cu vara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 (editat) Crezi ca gasesti R1 de acum 12 ani pe drumurile patriei in numar nelimitat? Mai sint citeva. Tu cunosti motoreta pusa in discutie? Vad ca nu-ti place ideea de forum, daca nu esti laudat, esti frustrat. Vino cu ceva constructiv. Exact cum banuiam. Sunteti niste vitezani de forum, pe care ii intereseaza motoreta nu omul, nu ma atingi la sentiment cu chestii de genu` "daca nu esti laudat, esti frustrat". "Nu am ce vorbi cu tine nenea, ca R1 tau are deja 12 ani". Iti pierzi tot timpul pe forumul asta bagand de vina la toti care posteaza cate ceva. Fara viata omule... Daca o sa insisti, o sa iti zic si de ce mi`am luat R1. Asa vechi cum e el... ) . Ah, da... nu mai sunt in numar nelimitat, ca majoritatea le`au pocnit... Nu toti ne ridicam la nivelul unora, ne mai dam si cu vechituri. Te respect ! Bafta ! Editat Ianuarie 20, 2012 de zolly_100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 (editat) Incepind de azi, softul pt rescrierea calculatoarelor la R1 2007 2008 si R6 2006 2011 are inclus si functia de quick shifter, se conecteaza unul din cele 2 fire ale senzorului de quick shifter la pinul 21 al mufei mai mici de la ECU(CDI), al 2-lea fir la masa motocicletei si aveti un quick shifter perfect functional. reglabil la cite milisecunde doriti. Merge orice brand, model de senzor care se instaleaza pe tija schimbatorului de viteze. Uul second se vinde cu cca 100euro. Editat Ianuarie 20, 2012 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 cumpar undertail(carena de sub codita cea cu stopurile) pt R1 98'..ma intereseaza una de genu celor din poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 cumpar undertail(carena de sub codita cea cu stopurile) pt R1 98'..ma intereseaza una de genu celor din poze.. Iti dau eu carena din poza 2 .......... 0722537975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 cica vara asta asa se poarta la yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Salutare,cumpar amortizot voblaj pt r1 din 99,merci frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86RUN Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Verifica asta ..se mai intampla la yamaha,se rupe arcul sau acea clema care il tine .. am desfacut-o azi,intradevar asta e problema,a mai fost sudata odata dar nu cum trebuie. are cineva vreun selector de treapta de vanzare? multumesc pt ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 am desfacut-o azi,intradevar asta e problema,a mai fost sudata odata dar nu cum trebuie. are cineva vreun selector de treapta de vanzare? multumesc pt ajutor. Ma bucur ca ai rezolvat-o! O poti suda in argon cu putina ranforsare in acea zona,stiu un r1 care merge sa de 4 ani si nu s-a rupt pana acum. Dar na,..mai bine unul intreg. Daca nu se poate este si asta o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86RUN Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 practic furca nu are nimic doar ca nu e sudata cum trebuie,arcul e rupt nu isi mai face treaba. oricum aleg varianta noua ca nu mai vreau probleme de genul asta! multumesc inca o data pt ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salutare,cumpar amortizot voblaj pt r1 din 99,merci frumos. Ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 da-mi si mie un pm cu pretul si daca este complet cu prinderi astept raspuns salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Am un amortizor de directie Hyperpro RSC, negru, fara girieturi, e ca nou. Pindere de R1 2000. Nu stiu daca se ptriveste prinderea la 98 sau 2002.Amortizorul costa 150euro, negociabil, prinderea 50 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Teoretic nu s-ar potrivi la cel de 2002. La cel de 98, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) Am la 75euro amortizorul cu dublu corp R1 2008. Normal ar fi sa ai prinderile pe motocicleta... Teoretic nu s-ar potrivi la cel de 2002. La cel de 98, da. Da mi te rog o oferta la galeriile Graves R1 2008. Cele race... P.S. Si o oferta la MV Agusta 1000r tot galeriile cele mai smechere. Cred ca R1 ori are bujii incandescente foarte smechere(de nu mai intreaba nimeni nimic pe frigul asta) ori sunt acoperite de zapada si s-a uitat de ele. Halooooo. R1 uuuu. Ce faci? Hai mai trezirea ca de sapt viitoare se anunta 10 grade!!! Editat Ianuarie 31, 2012 de SabinRace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Am la 75euro amortizorul cu dublu corp R1 2008. Normal ar fi sa ai prinderile pe motocicleta... Da mi te rog o oferta la galeriile Graves R1 2008. Cele race... P.S. Si o oferta la MV Agusta 1000r tot galeriile cele mai smechere. Cred ca R1 ori are bujii incandescente foarte smechere(de nu mai intreaba nimeni nimic pe frigul asta) ori sunt acoperite de zapada si s-a uitat de ele. Halooooo. R1 uuuu. Ce faci? Hai mai trezirea ca de sapt viitoare se anunta 10 grade!!! 10 grade cu minus :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 am un prieten care tocmai a cumparat un r1 2002 , am cateva intrebari : cum se face autodiagnoza?eu am tinut cele 2 butoane apasate apoi am pus contactul ,a aparut DIAGNOZA sau asa ceva scris pe ecran apoi ce trebuie sa fac mai departe?? alta problema e ca becul neutral sta aprin chiar daca baga in viteza (orice treapta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) am un prieten care tocmai a cumparat un r1 2002 , am cateva intrebari : cum se face autodiagnoza?eu am tinut cele 2 butoane apasate apoi am pus contactul ,a aparut DIAGNOZA sau asa ceva scris pe ecran apoi ce trebuie sa fac mai departe?? alta problema e ca becul neutral sta aprin chiar daca baga in viteza (orice treapta). R1 2002 nu are diagnoza ca si modelele noi pe display. Are doar o "diagnoza" pe turometru, respectiv la cate ture oscileaza acul, si supravegheza doar 3 senzori TPS,senzorul de la rezerva benzina, si exup. Daca ce ai tu pe bord dupa ce ai apasat cele doua butoane este mesajul "DIAG" Asta inseamna ca ai 2003 cel putin. Atunci mai tii apasat din nou cele doua butoane, si intri in codurile de supraveghere. Sfatul meu este sa citesti foarte bine manualul si acolo spune clar ce sa faci si ce inseamna fiecare din acele cifre care apar acolo! Editat Februarie 10, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) tng, nu mai stiu sigur , dar parca si 2002 are aceeasi diagnoza ca si 2003. Editat Februarie 10, 2012 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) tng, nu mai stiu sigur , dar parca si 2002 are aceeasi diagnoza ca si 2003. Da ai dreptate! Din 2002 a intrat si generatia 3 de R1 cu injectie,dar in paralel la inceputul anului a mers si generatia 2 cu carburatie. Aici m-am pacalit! Da, deci este sistemul mai evoluat de diagnoza, asa ca manualul este prietenul tau! Ai tot acolo ce trebuie sa stii.Yamaha este una dintre motocilcetele mele preferate legat de sistemul de diagnoza.Acolo ai tot ce ai nevoie in special valori reale ale senzorilor! Editat Februarie 10, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) Sa ma uit prin acte sa vad daca mai am manualul, sau l-am dat odata cu motorul...daca il am scanez faza cu diagnoza. Editat Februarie 10, 2012 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 (editat) www.manualedereparatie.info Editat Februarie 11, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 da, cel mai bine, ca nici nu l-am mai gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate