Purghy Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Hai sa fie si ceva de bine despre animalutele noastre! Eu am papagali, porcusori de guineea, prepelite, pesti, o turturica... Dar cel mai scump lucru pe lume, dupa motor, este Ea. O cheama Bubu, este basset-hound, 2,5 ani, campioana si super nazdravana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 3, 2005 Autor Share Postat Iunie 3, 2005 inca o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 (editat) Hai sa arat si eu frumusetile de catei. Ea este Lady Editat Iunie 3, 2005 de Mutulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Si el este Nero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 @MUTULICA: o poza cu mielu' nu pui??? eu am avut, de-a lungul timpului 2 dalmatzieini, un pechinez shi vreo 4 pisici!!! da de cand m-am mutat in bucureshti nu am mai tzinut nici un animalutz!!! in schimb, hranesc pisicile dela mine de pe strada!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 3, 2005 Autor Share Postat Iunie 3, 2005 Ahaaaa... din cauza ta se inmultesc pisicile care isi marcheaza teritoriul pe prelata mea!!!!!!!!!....... @ Mutulica: stiam de la Emil ca sunt frumosi da' nici chiar asa!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Si mai pun una cu amandoi , asta numai sa nu-i fac pe plac lui DMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Hai sa ma bag si eu.. il prezint pe Clabucel Pentru cei care inca nu s-au prins din poza, este vorba de un peste Pirahnia (Pirahnia Rosu - PYGOCENTRUS NATTERERI - mult mai agresiv decat varianta simpla) Momentan deportat de la mine acasa in acavariu de la tata de la servici unde a facut prapad (ca de altfel si la mine, unde mi-a facut paguba de vreo 10 milioane - mancand absolut toti ceilalti pirahnia, 5 la numar, dupa ce in prealabil am uitat sa il hranesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Pun si eu.Nu'l mai am,am fost nevoit sa'i gasesc alt stapan ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Inca una cand avea un anisor uffffffffffffffffffffffffffffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 are cineva mioritici ? eu am 3 + 1 schnautzer urias...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Eu il am pe Max (corcitura ciobanesc german cu collie), doua zebrute (pasari de colivie) si un cocos chinezesc. Am avut si un iepure dar l-am dat (il tineam in garaj). A ... sa nu uit ... singurii de care incerc sa scap sunt cativa sobolani care "isi fac veacul" prin apropierea curtii mele. O sa pun si poze cand fac; momentan nu am cu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Am shi io matza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 Awwwww.....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 vrea cineva un pui de mioritic ( parinti campioni , super " titrati" ...)...? obligatoriu la curte , cu suficient loc " de desfasurare "....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 catzelushul lui Kali aceasta este o poza artistica facuta dupa un brainstorming ( dmw shi kombat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 shi inca una cu catzelushu lu' Kali, nechinuit de noi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Ea este o porumbita care sta in teiul din apropiere de vre'o 3 ani. Primavara asta chiar si'a facut cuibul pe jardiniera la bucatarie .. si unde si'a tinut 2 puiuti .. care si acum se mai intorc si stau si se uita ca belemecii la pisica care le'a fost ca o a doua mama ... ... tot venea sa vada ce mai fac .. pana si'a luat-o de la porumbita ... image001.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Ea este Loli, are doi ani ... si e persana .... momentan .. e tunsa ... image002.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 ... si Cora , 13 ani imediat... babutza mea care inca se tine bine ... Sa va traiasca la toti .. animalutele ... image003.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 just Alma..cel mai cuminte si ascultator Husky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Pisica mea. O cheama Lilu shi acum s-a mai linishtit ... cand era mica Dimineatza sta pe usha shi ne priveshte cum ne pregatim de plecare la serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Tot tampitzica lilu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Shi pisica Sindy ... a unei prietene de familie. Mor dupa negrutza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gico Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Hop si eu cu Trixi si cei 11 pui.Are aproape un an si e rasa urias german. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate