silvian74 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Asa era cand am gasit-o Acum 7 minute, Ribo a spus: oaaa ce frumoasa e Multam, chiar e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 In general molosii sunt extraordinari..Sa mai creasca si legatura dintre voi se va consolida din ce in ce mai tare.Este imposibil sa. nu.i iubesti. Si pt ca tot abunda mâțele p.aci vi.l prezint pe Moty..Un motan deja castrat,cred ca a fost aruncat din casa,pe care l.am adoptat din strada.De fapt de pe locul meu de parcare unde.l hraneam..Acum m.am procopsit cu 4 bucati..Dar clar este ultima achizitie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 pana data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Sper sa nu..Acomodarea lui cu cele 3 bestii a fost tare grea..Si nici acum nu.s chiar prieteni.Dupa aproape 1 luna. In seara asta a trebuit dusa troaca,prin impingere,la un service din capatul aleii pt ca-mi intrase un pisoi sub capota.Eu il hraneam dar nu-l putea atinge.O fata l-a auzit miorlaind si uite asa si-a gasit casa prin intermediul unei vecine de bloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Acum 15 ore, iulia_boris a spus: In general molosii sunt extraordinari..Sa mai creasca si legatura dintre voi se va consolida din ce in ce mai tare.Este imposibil sa. nu.i iubesti. Si pt ca tot abunda mâțele p.aci vi.l prezint pe Moty..Un motan deja castrat,cred ca a fost aruncat din casa,pe care l.am adoptat din strada.De fapt de pe locul meu de parcare unde.l hraneam..Acum m.am procopsit cu 4 bucati..Dar clar este ultima achizitie.. Frumos motanoi .....si eu am avut si am numai pisici luate din strada, am avut si una de Angora gasita pe ghena, sunt foarte iubitoare si stiu sa aprecieze sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 M-am trezit cu o pisica la usa apartamentului azinoapte la 23:00. Nu stiu cum a intrat in bloc si cum a ajuns la noi la usa, dar cred ca a simtit ca avem motanel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Sper ca ai hranit-o si pe ea , i-ai dat apa .. e simpaticuta 1 oră în urmă, Ribo a spus: M-am trezit cu o pisica la usa apartamentului azinoapte la 23:00. Nu stiu cum a intrat in bloc si cum a ajuns la noi la usa, dar cred ca a simtit ca avem motanel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Ce față are animala :)))) e "adoption material" 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Acum 17 ore, silvian74 a spus: Asa era cand am gasit-o Multam, chiar e. Aici miorlaia-vreau canapeaua, tu nu vezi ca e la promotie? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Ribo,spune-mi ca n-ai rezistat privirii ei si-ai adoptat-o.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Acum 5 ore, Adrian M. a spus: Aici miorlaia-vreau canapeaua, tu nu vezi ca e la promotie? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 22 hours ago, iulia_boris said: Ribo,spune-mi ca n-ai rezistat privirii ei si-ai adoptat-o.. Initial nu am luat-o pentru ca a iesit al meu la ea..si s-a speriat s-a ascuns sub pat. Dupa care eu am coborat cu treaba si cand am urcat nu mai era. Nu ma gandisem sa o iau dar dupa am stat de vb cu prietena si am zis ca am putea...numai ca a disparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 Putin vegetariana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 Vezi sa nu fie toxica planta..Puneti-le vase cu iarba pt halit.Mie nu-mi lipseste iarba pt ele. Ribo,ceva-mi spune ca va reveni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 Divizia de șoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 Acum 34 minute, iulia_boris a spus: Vezi sa nu fie toxica planta..Puneti-le vase cu iarba pt halit.Mie nu-mi lipseste iarba pt ele. E papirus, toate pisicile pe care le-am avut consumau cu placere. Parca iarba nu e asa buna, am avut si in ghiveci dar e la discretie in curte, cateodata mai paște si pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 Lucian,ce mai divizie ai acolo..Sa fie sanatoasa! Am observat ca ele halesc iarba special pt a le provoca voma..Cine are curte este fericit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 Cam asa arata o minge de tenis de camp aflata in posesia lui Sasha, dupa aproximativ o ora! Mingea a fost noua...scoasa din punga! Mai am vreo cateva noi, dupa care ma reprofilez...o sa-i cumpar bile pentru popice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 (editat) Ivan,dar lemne nu roade? Paca,cred ca nici medicii nu stiu prea bine de ce halesc felinele iarba..Dar eu asta am observat.Cum halesc iarba o si vomita dupa vreo ora.Evident ca sunt niste chestii in iarba aia daca o halesc.Am impresia ca din cauza gastritei fac asta.Surplusul de suc gastric trebuie eliminat si ceva din iarba provoaca voma. Poate ca tu n.ai observat daca pisoii tai au vomat ca astea ,ale naibii,iti vomita si.n cap daca le vine..Asa ca daca au fost dupa o usa,pe sifonier etc s.ar putea sa nu le fi observat.Zic si io.. Editat Noiembrie 18, 2018 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 (editat) Ivan,dar lemne nu roade? ... Roade...roade si fier! Mi-a ros scaunele de lemn, a ros tapiteria, incaltaminte...tot ce-i pica in dinti roade! Roade si gresia de pe scara, ciment si pietre gasite prin batatura! Editat Noiembrie 18, 2018 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 Chestia cu iarba se aplica si la caini.Toti fac gastrite urate pt ca acum nu mai halesc cum si ce trebuie.Eu ii dau cainelui Ranitidina si pisicile le injectez cu d.asta injectabila.Prin domesticire le.am facut omnivore si acum halesc ,pe langa vegetale,si cereale,alte rahaturi..In plus sucul gastric este atat de puternic incat digera si oasele ori in dietele lor cam lipsesc oasele.Si asa sucul gastric le fac mucoasele stomacale praf..De aici apare nevoia de iarba urmata de voma ca si cainii fac exact la fel.In salbaticie haleau vanatul cu tot cu oase si piei.. Ivan,vad ca se dezvolta frumos dar s.ar putea sa fie nevoie de Calciu si d.aia roade ciment,pietre..Am mai spus combinata de Calciu+D3+Vitamina C este formula ideala.Si cu apropierea schimbarii danturii va roade destul..Rabdare si tutun.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 Da, stiu...zilnic are o doza de cateva pilule (unele cat rubla ruseasca!) recomandate de medic, cu vitamine si calciu...fiindca in prima luna mergea schiopatat cand pe stanga, cand pe dreapta fata...din lipsa unor componente care se gaseau in laptele matern de care l-am privat fiindca l-am luat inainte de intarcare! Acum se dezvolta perfect, mananca aproape cat manca labradorul la maturitate (!), doarme si se joaca nonstop...decat cu pauza de masa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 (editat) Eu n am mai vrut sa te iau la rost,practic nu tu erai devina,pt c.ai luat cainele prea devreme de la mama..NU ingrasa cainele tare pt ca articulatiile lui nu tin pasul cu ritmul cresterii lui.Trebuie sa se vada ultimele 2 coaste pt a sti ca.i in regula. Editat Noiembrie 18, 2018 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 Sincer...l-am luat fiindca am fost impins de la spate de stapanul lui, altfel il pierdeam... Nici nu am crezut ca se va adapta si va accepta asa repede noul camin si viata de-acum...adica singur, fiindca l-am luat practic din haita... Mancare primeste doar la program, cu portie fixa...doar ca il mai indoapa cumnata de cate ori vine prin batatura, fiindca-i place cum harpateste batoane si maimutareli pentru catei destinate dresarii... Dar alea-s mizilic... Oricum, urmaresc dupa tabelul dedicat rasei si varstei saptamanal greutatea potaii...si este in grafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate