oz Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 pantera .. toate sunt ale tale?sau lucrezi la ceva adapost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Avem un nou membru a familiei. De fapt este o membra, o cheama Maslinutza si are 2 luni si cateva zile. Pozele spun totul: este "pasionata" de forumul motociclism.ro (a se vedea monitorul in spate ) si inca nu prea reuseste sa gaseasca limba comuna cu Tigrutz. Maslinutza citind forumul Maslinuta il pune pe ganduri pe Tigrutz Mrrrr-niaaaau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 si inca nu prea reuseste sa gaseasca limba comuna cu Tigrutz. A mea aia mare nu o gasit-o deloc asa ca intr-un final i-o facut vant lui Loki de la geam Asa o ajuns in bratele lui Maya si acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 (editat) Animalutu' meu Latra,musca,zgarie,toarce,sare,cade,plinge,rade,ma iubeste si il iubesc.Ce dracu' animal o fi asta ?!? Editat August 19, 2006 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 The one, the only.. Zuuuuulbar (cel mai tare maidanez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Ador maidanezii ... sunt asa de ... caini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Animalutu' meu Latra,musca,zgarie,toarce,sare,cade,plinge,rade,ma iubeste si il iubesc.Ce dracu' animal o fi asta ?!? Frumos animal. Face si pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 sultan 4 ani my javra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 (editat) Salut uitati-va la cel mai lenes pequinese nu face nimik sta toata ziulica la tv si papa pedigree In rest e frumoasa rau si sociabila atata timp cat are ce papa altfel se deghizeaza in pittbuleasa vb de cea alba cealalta este a fratelui meu. Hai sa va traiasca animalutzele si voi pe langa ele ca sa va bucurati reciproc, in rest asfalt uscat si sezoane moto fara evenimente negative! si o cheama regina asta asa ca ea e sefa in casa Motto: live the life in a fast way Editat August 25, 2006 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 o cheama Tricky...pentru ca toata ziua se da peste cap si face tot felul de tricks... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator cacatu Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) ce frumos krisake ! sa fii de c.a.c.a.t cu ea cu tot Editat August 26, 2006 de cacatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Bai coaje , tu te-ai plictisit de luat la moloz si acum vii sa ne stresezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator cacatu Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) Bai coaje , tu te-ai plictisit de luat la moloz si acum vii sa ne stresezi? da patine cum te chiama nu tam retinut numele de complexu e mare sa fii de c.aca Editat August 26, 2006 de cacatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 ce e ma? s-a umflat arpajicu in tine? cine esti? mare smecher esti tu, nici nu-ti pui un nume acolo...esti varza. Poate reusesti sa ma si enervezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Eu am un animalut virtual pe telefon.un fel de Tamagoci pe telefon.este o maimutica care tre sa-i dau de papa,sa o spal sa faca miscare,sa aiba parte de dragoste.E un mic joculet care este in timp real si compatibil pt modelele de telefoane cu meniu Symbian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 o cheama Tricky...pentru ca toata ziua se da peste cap si face tot felul de tricks... Daca ziceai ca ai asa bombonica...cu siguranta veneam sa o vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 si eu am un catel super inteligent, frumos si pe care il iubesc de nu mai pot.. il cheama Tedy.. un un singur d si vi-l arat imediat p.s. e baietel.. ... asa ca.... in eventualitatea in care aveti vreo catelusa dornica de Tedy al meu.... poate le facem lipeala .. are 3 anisori si e super catel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 si eu am un catel super inteligent, frumos si pe care il iubesc de nu mai pot.. il cheama Tedy.. un un singur d si vi-l arat imediat p.s. e baietel.. ... asa ca.... in eventualitatea in care aveti vreo catelusa dornica de Tedy al meu.... poate le facem lipeala .. are 3 anisori si e super catel Super cuciu!! Cum il chiama? Bluber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Super cuciu!! Cum il chiama? Bluber? nu mei.....tedy... dar merge si bluber multam pentru "super cuciu"..... e intr-adrevaf scump foc hai ca mai pun doua poze.. si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Matzaria unui prieten...Il chiama Carmol...Urmeaza si al meu...Banjo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 sa-ti traiasca banjo, frumos pisic! da' carmol, e ceva ruda cu banjo? sa va bucurati de ei.. caci un animalut te scoate din toata amorteala, cand e cazul tedy asta face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 sa-ti traiasca banjo, frumos pisic! da' carmol, e ceva ruda cu banjo? sa va bucurati de ei.. caci un animalut te scoate din toata amorteala, cand e cazul tedy asta face Nu, este tot Carmol in amandoua pozele.Vroiam sa spun ca urmeaza sa pun si poze cu Bajo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 il asteptam pe banjo.. ca pana acum am confundat pisoii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) Mai adaug poze cu unele dintre animalutele mele Editat August 29, 2006 de Torra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 eu am avut un motan care ma musca din senin,fara sa-i fac nimic.dar a plecat de acasa,saracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate