iulia_boris Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Pupam copii frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Rama din prim plan era singura cu chef de miscare. Restul, care pe unde poate. Pe asemenea vreme ma mir ca "baietii patrupezi" mai fac și altceva decât sa doarma. Sky nu prea e în apele lui de câteva zile, astazi vizita la vet, speram sa fie ok. Level 3 completed ... Încă un pic și e gata pensiunea. Locul preferat de somn ales de Hart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Caldura mare mon cher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 5, 2020 Share Postat Iulie 5, 2020 Vacanta anuala la mare IMG_0865.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 5, 2020 Share Postat Iulie 5, 2020 Ati inceput-o deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 5, 2020 Share Postat Iulie 5, 2020 1 oră în urmă, iulia_boris a spus: Ati inceput-o deja? De 3 saptamani Security Un boschetar la mare La 24.06.2020 la 14:40, george05 a spus: Încă un pic și e gata pensiunea. Locul preferat de somn ales de Hart. Arata super cabanuta cateilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 6, 2020 Share Postat Iulie 6, 2020 La 05.07.2020 la 15:38, ALEX-CRUISER a spus: De 3 saptamani Security Un boschetar la mare Arata super cabanuta cateilor Mulțumesc. Am întrat din păcate în plin program cu munca mea și nu prea îmi găsesc timp sa finalizez "pensiunea", întrările au nevoie de putina atenție, peretii albi trebuie vopsiți, "triunghiurile" de pe lateralele acoperișului închise. Dar măcar fiind din panouri sandwich, izolatia e gata. Am timp totuși, doar Sky doarme uneori ziua în ea cand afara ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Unul mănâncă, ceilalți doi la cerșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Da, Maine Coon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 (editat) Acum 16 ore, cozmino a spus: Maine Coon Vreau și eu! Editat Iulie 8, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 99% din proiect gata. Mai rămân de închis lateralele acoperișului, si gata. Băieții par tot mai atrași de pensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Lux.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Si pomul ala plantat acolo.... Foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Copaceii au fost plantați acum aproape 4 ani cand ne-am mutat. De atunci, am tot cautat locul perfect pt pensiune în asa fel încât sa "acapareze" întreaga atenție și în același timp sa fie umbrita pe cât posibil. În spate și pe o laterala e un gard viu mai înalt decât ea, pe cealaltă laterala va fi acoperita la anul pe vremea asta de o planta cățărătoare, iar copacii(3 la număr în zona) o vor umbri în totalitate în maxim 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Uuuuuu, suuuper ideea cu apa de băut pt băieți. Chiar ma gândeam sa trimit apa copacelului, dar celalalt traseu nu-l gândisem. Mersi muuult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 La 17.07.2020 la 8:10, george05 a spus: Uuuuuu, suuuper ideea cu apa de băut pt băieți. Chiar ma gândeam sa trimit apa copacelului, dar celalalt traseu nu-l gândisem. Mersi muuult! La cata poluare este in aer nu stiu cat de buna este apa de ploaie pentru caini.. Parerea mea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Sincer, aici în zona cred ca s-ar putea face studii pe "cum sa ținem aerul curat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Cățel sclifosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Viata de caine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Acum 3 ore, pinnochio a spus: Cățel sclifosit Stapanul tre amendat... Sezlongul trebuia intins,sta cainele chinuit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 26, 2020 Share Postat Iulie 26, 2020 Astăzi e Tobiță Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Dacă tot am pensiune, ia sa dorm pe aleea verde și moale. Hart a împlinit un an astazi. "Cacadou" a primit un os serios de ronțăit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 14 ore, george05 a spus: Dacă tot am pensiune, ia sa dorm pe aleea verde și moale. Hart a împlinit un an astazi. "Cacadou" a primit un os serios de ronțăit. La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 Sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate