Vizitator Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Foarte frumoasa rasa e Dogul de Bordeaux, mie imi place si Tosa Inu insa daca ar fi sa-mi iau un caine pentru sufletul meu as lua unul lupoid...cel mai probabil o rasa nordica. Editat Ianuarie 27, 2012 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) O iubita de nadejde...Ea este Hera.. Editat Ianuarie 28, 2012 de samurai_jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 putintel in zapada cu Bully ! Iorgule, nu se vede poza. Am si eu 4 pozici "de sezon" cu fetita mea, in varianta "camuflata": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) hop si eu...cu o parte din herghelie...dormind... mai am a va prezenta dar acum trebuie sa ies sa-mi pazesc curtea... Editat Ianuarie 28, 2012 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 hop si eu...cu o parte din herghelie...dormind... mai am a va prezenta dar acum trebuie sa ies sa-mi pazesc curtea... Ce mi-ar placea sa stau la curte sa pot aduna si eu mai multi puricosi prin jurul meu http://www.flickr.co...orn/6155989606/ Cuteness level 99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Pe vremea asta...au o zi,sper sa traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Antrenament de primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 si de astazi inca unul...total 14...inca nu are nume poate ma ajutati voi...e de talie mijlocie...baietel... capone..sa ti se-mplinesca visul ca meriti..si faci poze belea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Antrenament de primavara... Se pare ca nu sunt singurul columbofil de aici.Frumoase "pasari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) si de astazi inca unul...total 14...inca nu are nume poate ma ajutati voi...e de talie mijlocie...baietel... capone..sa ti se-mplinesca visul ca meriti..si faci poze belea... Multam fain Noului locatar i-ai putea spune AMIGO. Are ochii ca cafeaua, are si culorile de pe cutia de Amigo , si mai si inseamna "prieten" Pe vremea asta...au o zi,sper sa traiasca Nu prea ma pricep la pasari, dar ar trebui ca porumbita sa le faca suficienta caldura incat sa supravietuiasca... Poate ai cum totusi sa ii relochezi, daca te lasa, undeva adapostit macar de vant. Editat Ianuarie 30, 2012 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 multam....esti nasul lui...de azi mai am un AMIGO.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Antrenament de primavara... am primit o pereche de "prepelite" habar nu am ce stiu sa faca,deocamdata stau cuminti in colivie. ai ideee ce le trebuie sa se simta bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Nu prea ma pricep la pasari, dar ar trebui ca porumbita sa le faca suficienta caldura incat sa supravietuiasca... Poate ai cum totusi sa ii relochezi, daca te lasa, undeva adapostit macar de vant. Adaposul e cat de cat ok,daca ii mut nu o sa mai aibe grija de ei,trebuie sa aibe vreo 2 saptamani puii ca sa ii recunoasca si sa aibe grija de ei in alta locatie,asa ca nu pot decat sa ii las la mana parintilor,ziua are grija masculul,iar noaptea femela,si pe mine m-a mirat ca din 2 oua au iesit amandoi puii,pe gerul asta.Eu sunt de vina,trebuia sa le arunc ouale,asa cum am facut si cu restul,nu vreau sa ii mai las sa se chinuie,dar i-a pacalit si vremea asta schimbatoare. @Black wolf,mancare din cate stiu trebuie sa le dai ca si la gaini,graunte,in schimb ai grija sa nu le scoti afara pe vremea asta,sunt pasari migratoare si mor pe gerul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 @teodor - ala e un ciobanesc german? mascul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Dupa antrenament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 @teodor - ala e un ciobanesc german? mascul? Da este ciobanesc german,femela.In poza avea 4 luni. Ma cheama Alma,am doi anisori si sunt o rasfatata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) Azi dimineatzã,am gãsit într-o cutie,aruncati în stradã, 5 (cinci) pui de Brack German.Au cam 1,5 luni. Maro închis,cu crãvãtzele albe-gri,si unii,si cu ghetutze. Trei bãietzei si douã fetitze. URGENT,de dat,gratis !!!! În prima pozã,sunt ceilalti doi pui,pe care i-am gãsit aruncati,vineri...Acuma,am zece cãtzei,în casã...Cã mai aveam Westie,Schnauzer pitic si maidanezã.... Editat Ianuarie 31, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Da este ciobanesc german,femela.In poza avea 4 luni. Ma cheama Alma,am doi anisori si sunt o rasfatata. sa-ti traiasca. cautam un mascul ca am si eu o fetita de aproape 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 dogii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Azi dimineatzã,am gãsit într-o cutie,aruncati în stradã, 5 (cinci) pui de Brack German.Au cam 1,5 luni. Maro închis,cu crãvãtzele albe-gri,si unii,si cu ghetutze. Trei bãietzei si douã fetitze. URGENT,de dat,gratis !!!! În prima pozã,sunt ceilalti doi pui,pe care i-am gãsit aruncati,vineri...Acuma,am zece cãtzei,în casã...Cã mai aveam Westie,Schnauzer pitic si maidanezã.... pana ii dai pot sa te ajut cu un sac de mancare ce sa iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) pana ii dai pot sa te ajut cu un sac de mancare ce sa iau? Saru-mana ! Ceva pt. catzei mici...Au 1,5 luni...Au mancat peste 1 kilogram de crantzanele,plus altele,in 2 zile...Pe doi dintre ei,ii hranesc separat (un maidanez alb,semi-paralizat,si-un braculetz mic rau de tot).Cand am fost azi la doctor,cu astia doi,plus o fetitza cu diaree,i-am si cantarit: fetitza avea 1,6 kg,braculetzul asta mic,doar 1,15 kg...E circ ,cand le dau de mincare...Termite,putin spus...Ala micu',avea virful nasului putin degerat - ieri,a stat c-o crema,pe nasuc...Au stat cateva ore la minus 12 grade,ieri,pina sa-i iau eu....Fetitza mea favorita,face la tavitza pisicii...Nici ieri,si nici azi,n-am facut nimica,decat sa am grija de ei. Editat Februarie 1, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Saru-mana ! Ceva pt. catzei mici...Au 1,5 luni...Au mancat peste 1 kilogram de crantzanele,plus altele,in 2 zile...Pe doi dintre ei,ii hranesc separat (un maidanez alb,semi-paralizat,si-un braculetz mic rau de tot).Cand am fost azi la doctor,cu astia doi,plus o fetitza cu diaree,i-am si cantarit: fetitza avea 1,6 kg,braculetzul asta mic,doar 1,15 kg...E circ ,cand le dau de mincare...Termite,putin spus...Ala micu',avea virful nasului putin degerat - ieri,a stat c-o crema,pe nasuc...Au stat cateva ore la minus 12 grade,ieri,pina sa-i iau eu....Fetitza mea favorita,face la tavitza pisicii...Nici ieri,si nici azi,n-am facut nimica,decat sa am grija de ei. Cand se termina sacul de la ianachim ma inscriu si eu cu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Cand se termina sacul de la ianachim ma inscriu si eu cu unul Ramin dator....Interesati-va si voi,pe la prieteni,cine vrea un puiut de brac...Nici nu eram fan al rasei...Da-s asa de haiosi si lipiciosi... Destepti,numai zic....Vreau sa stiu c-ajung pe maini bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Darian, am vorbit cu cineva are are mai multe cunostinte printre iubitorii de animale si s-ar putea sa gasim un stapan, doi... Ideea e ca trebuie sa ii deparazitam intern si extern. Deci, propun sa ne vedem sambata sau duminica pentru treaba asta (mai devreme nu pot, din pacate, pentru ca sunt in sesiune). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate