monsteristu' Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 noi plecam acu spre iron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Am gasit o poza interesanta pe net ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 urata cu spume cu roata aia groasa pe fata. si tre sa-ti pui mintea frate sa uratesti in alu asta o motoreta asa misto. PS: telelica, ai facut ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 urata cu spume cu roata aia groasa pe fata. si tre sa-ti pui mintea frate sa uratesti in alu asta o motoreta asa misto. PS: telelica, ai facut ochi? nu i-am inchis niciodata my friend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 mah tu esti epure si un filmulet furat de la motorete de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Am gasit o poza interesanta pe net ... pe genu..tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Am gasit o poza interesanta pe net ... Clar greseala de proiectare!!! La 996 atasu' tre sa fie pe stanga pentru monobratu' spate. Altfel cam asa arata Berceniu' in Decembrie si asa in Ianuarie Inca un filmulet despre ceva frumos http://www.myvideo.de/watch/812023/Ducati_...er_600_Roadtest Editat Ianuarie 31, 2009 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Inca un filmulet http://www.myvideo.de/watch/812023/Ducati_...er_600_Roadtest Mai tetea, nu prea mai esti la curent cu barfa de pe canapea, a mai fost pus filmuletu' cu moșulică! Facem ceva maine, un gratar, o plimbare rapida cu trinu' pe la munte/mare, o iesire cu mobrele daca e uscat... ? Haideti cu idei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mai tetea, nu prea mai esti la curent cu barfa de pe canapea, a mai fost pus filmuletu' cu moșulică! Pai cam fusese scos de pe youtube de ceva timp asa ca eram si eu fericit ca l-am gasit altundeva. Acu' de, nu mai pot sa-l sterg. Lasa ca beau o bere pentru greseala asta!!! Despre maine poate doar prin capitala Romaniei ceva ca nu am motocicleta disponibila ... inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Astept pareri despre stilul de pilotaj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Mama ce stie baiatul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Pai cam fusese scos de pe youtube de ceva timp asa ca eram si eu fericit ca l-am gasit altundeva. Acu' de, nu mai pot sa-l sterg. Lasa ca beau o bere pentru greseala asta!!!Despre maine poate doar prin capitala Romaniei ceva ca nu am motocicleta disponibila ... inca! opa...a inviat tetea...unde fusasi ma pana acu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) opa...a inviat tetea...unde fusasi ma pana acu? M-am angajat la o firma la care trebuie sa si mucesc ceva ). Da' eu aproape mi-am terminta treaba pe anu asta in mai putin de trei luni. Tu? PS: bine, zic eu asa ca Raiu' nu-i ca Iadu' da' nici fericire mare nu-i la servici. Tot caldut imi place sa fie afara si motoru' in conditii foarte bune. Cu paralele stau greu de tot, insa ma revizuiesc eu cu criza asta. Am vazut ca voi vorbiti de Bologna si alte Ostrovuri asa ca vreau sa va incerc si eu cu o surpriza mult mai apropiata teritorial si temporal (mama ce atemporal in viatza m-ai facut ) Editat Februarie 1, 2009 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 tetea, si unde e surpriza? ca vad ca nu ai mai zis nimic. ti s-a intamplat ceva? ti-a furat cineva tastatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) tetea, si unde e surpriza? ca vad ca nu ai mai zis nimic. ti s-a intamplat ceva? ti-a furat cineva tastatura? surpriza cred ca era ca mai exista si Bercenigeles City nu doar drumu taberei P'aci pa la noi viata e dura, tre sa ne luptam zi de zi cu vitregiile sortii, n-avem timp ca altii da sprituri si barfe pe la garaje . . sa fie oare pt ca noi nu mai avem garaje ? In alta ordine de idei .. cum o fi oare o Cheia, primavara, 15-20 de grade, liber, asfalt uscat, cauciucuri caldute, curbe luate la limita .. zambetu de pe bot la sfarsitu zilei .. cred ca pt toate astea e nevoie de o juma de anotimp mai hacana si de un pic de permis .. da las' ca vin ele Editat Februarie 2, 2009 de th30nly0n3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 bah dorule, nu mai fi invidios. eu nu mai am garaj de ieri seara, dar sunt mult mai linistit si implinit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Ba Dorule! Hai ca nu mai e mult pana in martie. Se anunta vreme buna. Mie imi tremura manutele de o tura pe Cheia bah dorule, nu mai fi invidios. eu nu mai am garaj de ieri seara, dar sunt mult mai linistit si implinit. Du-te draq de bou !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 ce vrei sa spui cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ce vrei sa spui cu asta? Nu spal oalele in public. Prefer sa le discutam in continuare intre 8 ochi in contradictoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 la ultimul control aveam doi ochi. dumneata ai sase si nu stiu eu? sau ai nevoie de ceva ajutor pentru a discuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 la ultimul control aveam doi ochi. dumneata ai sase si nu stiu eu? sau ai nevoie de ceva ajutor pentru a discuta? Intr-o balta neagra patru ochi luceste, Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste!! Niculae aparatorul lui Sony = 2 ochi Alecone partinitorul = 2 ochi Sony = 2 ochi Coco = 2 ochi TOTAL = 8 ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) daca as fi tetea ori adi m-as supara ca am lipsit de la numaratoare. ps. pe son nu l-ai categorisit deloc, trebuia sa intre si el la lingusitor in charge. Editat Februarie 2, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) daca as fi tetea ori adi m-as supara ca am lipsit de la numaratoare. ps. pe son nu l-ai categorisit deloc, trebuia sa intre si el la lingusitor in charge. Cazul a fost mediatizat prea tare. Ar trebui sa o lasam mai moale si sa reparam ce se mai poate. Astept propuneri pe privat. Intotdeauna fiul isi apara tatal si invers. Aschia nu sare departe de trunchi Hai ca iar s-a dus Monster Lounge pe primul loc la Moto de strada Editat Februarie 2, 2009 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 eu iti propun un singur lucru. sa faci pe dracu in patru si sa il duci pe nicu inapoi in garaj. atat vreau. in rest, nu va faceti griji pentru mine, eu sunt bine mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Gata ma, maine imi duc mobra inapoi ca sufera de frig saraca... Terminati dracu' odata ca ma duc si dau foc la cacatu' ala de garaj cu vecini cu tot! Boilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate