DomnulK Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 http://monster-lounge.blogspot.com ..... e un link cu manuale de monster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 neata monsteristilor ies la plimbare astazi pt ca am terminat sesiunea de iarna , daca se mai baga cineva sunati-ma si pe mine ca sunt prin cartier pe aici-militari-dr taberei, cu stima si respect asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 coace Liviu un traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 o sa iesim pe la 12.00, la academie. am putea merge pana dupa targoviste, la cea mai mare zimbrarie din ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 coace Liviu un traseu sa auzim de el, sper ca nu este foarte departe , pana in 300km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Uratilor! eu sunt la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) o sa iesim pe la 12.00, la academie. am putea merge pana dupa targoviste, la cea mai mare zimbrarie din ro. bun,ne vedem la 12 la academie am plecat la plimbare Uratilor! eu sunt la serviciu nasol... si eu pana acum am avut de invatat si am ratat multe iesiri.... servici usor Editat Martie 15, 2009 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Drum cat mai bun si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 rezervatia e la bucsani, langa targoviste. mai precis, cu 20 de km inainte targoviste. http://ro.wikipedia.org/wiki/Zimbru rectificare, la 11 e intalneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 pe unde ati bantuit mah? poze, impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 noi nu avem impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 rectific, eu nu am impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) am nevoie de oglinzi pentru monsterul meu, are cineva asa ceva pe acasa si vrea sa scape de ele? - (am unele cu filet de 10mm dar....pe invers) Editat Martie 16, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Blondu,de ce nu incerci la My Moto sa vezi ce oglinzi au. Astea de pe mobra mea sunt f ok si se pupa ca filet cu sistemul tau (si au am vrut sa le schimb si am patit treaba cu directia filetului). bai Liviu, ce-ati patit mah? sper ca nu v-ati dat la gioale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 nimic ma, totul e bine si frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 liviule, ceva e putred in danemarca.... sau ti-e rau? c anu esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 iar v-ati spurcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 uaileo, da' să înțeleg că vreți o bârfă Âşi nu Âştiți unde s-o căutați . ce ți-e Âşi cu bărbații Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pai e clar ca s-a intamplat ceva. si postul lui liviu e aruncat asa ca sa ne faca sa murim de curioazitate de ce s-au ciondanit de data asta oricum va impacati mah dar vreti voi sa va purtati ca niste copii la groapa de nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 ... vrea cumva careva un motan? are vreo 4-5 luni, e portocaliu cu burta albă Âşi miaună de mama focului Âşi se tânguie că n-are Âşi el un stăpân. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pe unde ati bantuit mah? poze, impresii? salutare, iata cateva poze de la plimbarea din acest week-end totul e bine cand se termina cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) duminica, in asteptarea celebrului duo "father and son" Editat Martie 16, 2009 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 cine-i mah reprezentantul YMCA, ala din penultima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 De apreciat talentul fotografului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate