Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) bah, normal ca nu sunt in regula niciodata...daca as fi, ce farmec ar mai avea?! si nu ma plang...relatam realitatea, si de data asta am promis solemn ca nu ma eschivez parfon my french ...i will behave Editat Aprilie 8, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 biheiv, ca daca nu ti-o iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 biheiv, ca daca nu ti-o iei. Liviule, e bolnavior telelica...un pic de compasiune pentru el...ce naiba, oameni suntem, porci mancam, bere bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 nu se exista nici un fel de compasiune ... daca noi nu ne mancam intre noi atunci ...cand?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Eu am incurcat zilele bre am fost aseara la academie si erau niste tenismani si 2 cu o punga de seminte....era super atmosfera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor. Primul motociclist. Un picor in ghips. Reporterul: "Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?" Motociclistul: "Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga.. trece... nimic grav." Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips. Reporterul: "La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!" Motociclistul: "Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin...am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul.. nimic grav, trece Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare Reporterul: "Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma!..Cum s-a intamplat?" Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant.... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si ... a dracului coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara. morala...bananele dauneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 As fi vrut sa vin si eu azi la academie (ultimele doua dati am intarziat si nu mai era nimeni), dar s-a intamplat urmatorul lucru: azi-dimineata am gasit lacatul de pe discul de frana fortat (nu au reusit sa-l deschida, din fericire), firele care pleaca de la contact taiate (toate!) si doua dintre ele legate pe direct Chemat politia, luat amprente... Asa ca Albastreaua mea nu mai merge , azi am stat 2h in trafic in conserva, ratez Academia, dar sper sa pot veni la SMAEB calare. Politistul mi-a recomandat sa instalez o camera video, si cred ca asa o sa fac. Pana una-alta, am cumparat cel mai gros lant pe care l-am gasit si un brake-lock nou. Deci vigilenta sporita ! Mai ales cei din zona Razoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 un mare Big-UP pt Seb [symbolic] pt ca a facut efortul de a se trezi la 8 dimineata sa ma ajute sa duc mobra la RAR pt autentificare si a suportat cu stoicism drumul infect si coloana de masini de pe Centura acum nu mai trebuie decat sa iau si carnetul si sa inmatriculez mobra sa pot iesi la joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 sebalache e baiat de baza si merita cate o bere de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Se anunta plimbare mare de 1 Mai !!! Bucuresti-Giurgiu-Veliko-Albanassi ...... si intoarcerea pe unde hotaram. Cine mai doreste si cine mai pofteste sa confirme prezenta sa poata Son sa faca rezervare la otel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Pana acum si-au anuntat prezenta: PARTIAL: -Doctoru' Adi daca e vreme buna -Doctoru' Ducati daca ii vin arcurile -Tudorila daca isi gaseste capac -Adi S2R daca vinde sandala -Mo Weed daca nu e bolnav -Nik daca nu e la munca -Doru daca nu mai face vreo nefacuta SIGUR: -Son -Sonatu' + S-o tie (daca nu se suceste in ultima clipa) -Coco + S-o tie DELOC: -Cosmin e la botez la Marriot -Neamu' doarme -Alecu merge ca melcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Pana acum si-au anuntat prezenta: PARTIAL: -Doctoru' Adi daca e vreme buna -Doctoru' Ducati daca ii vin arcurile -Tudorila daca isi gaseste capac -Adi S2R daca vinde sandala -Mo Weed daca nu e bolnav...?... -Nik daca nu e la munca -Doru daca nu mai face vreo nefacuta SIGUR: -Son -Sonatu' + S-o tie (daca nu se suceste in ultima clipa) -Coco + S-o tie DELOC: -Cosmin e la botez la Marriot -Neamu' doarme -Alecu merge ca melcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 so, pana pe mai 1 mai e. asa ca anunt si eu marsul de duminica, la care sper sa fim cat mai multi. marsul incepe la ora 11.00. propun ca noi sa ne intalnim la 10.00 la academie si de acolo sa mergem frumos incolonati, coafati si parfumati catre romexpo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 so, pana pe mai 1 mai e. asa ca anunt si eu marsul de duminica, la care sper sa fim cat mai multi. marsul incepe la ora 11.00. propun ca noi sa ne intalnim la 10.00 la academie si de acolo sa mergem frumos incolonati, coafati si parfumati catre romexpo. crezi ca va este suficienta o singura ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 @coco ...la lista de 1 mai, se aduga si catalina @neamu ...vaz ca esti acid , hai mai bine si tu cu noi de 1 mai (facem mai multe grupuri de 4-5 mobre) @dkw-ule daca nu sunt bolnav, mergi cu noi?? hai sa te convingi si tu ce maladie ma bantuie ... ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 da, e de ajuns o ora. ne vedem la 10 la academie, la 10.15, gentlemen, start your engines, adica plecam, ajungem in juma de ora la romexpo, si mai ramane un sfert de ceas pentru a ne organiza la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 da, e de ajuns o ora. ne vedem la 10 la academie, la 10.15, gentlemen, start your engines, adica plecam, ajungem in juma de ora la romexpo, si mai ramane un sfert de ceas pentru a ne organiza la fata locului. observez ca astazi te caracterizeaza un optimism incomensurabil !!!!! tine-o tot asa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Bah, care ma ia si pe mine pasager duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 mi-ar fi palcut sa vin si eu cu voi, dar sunt in maramures .... asa ca ma incadrez al DELOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salut! Ma poate ajuta cineva cu un incarcator pentru acumulatorul motoretei? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 @dkw-ule daca nu sunt bolnav, mergi cu noi??hai sa te convingi si tu ce maladie ma bantuie ... bre, nu pot sa merg mult pe mobra din motiv de fisura de menisc... oricum, ca sa nu zici ca-s carcotas, va doresc distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 bre, nu pot sa merg mult pe mobra din motiv de fisura de menisc... oricum, ca sa nu zici ca-s carcotas, va doresc distractie placuta! imi pare rau...daca stau sa ma gandesc bine, prima data cand ne-am intalnit am aflat ca aveai probleme cu meniscul, eram la roxana parca... ce sa zic...mare grija si repara-te ca e pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) so, pana pe mai 1 mai e. asa ca anunt si eu marsul de duminica, la care sper sa fim cat mai multi. marsul incepe la ora 11.00. propun ca noi sa ne intalnim la 10.00 la academie si de acolo sa mergem frumos incolonati, coafati si parfumati catre romexpo. ia cineva una bucata gogoshika oloaga pasagera..? nu de alta da` nu vreau sa pierd evenimentul monstruos..si pilotul meu de baza nu e in bucuresti Editat Aprilie 10, 2009 de gogoshika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 imi pare rau...daca stau sa ma gandesc bine, prima data cand ne-am intalnit am aflat ca aveai probleme cu meniscul, eram la roxana parca...ce sa zic...mare grija si repara-te ca e pacat lasa bre, noi sa fim sanatosi, ca ma repar eu cumva! eniuei, vreau si io niste "literatura" de specialitate sa inteleg mai bine Monsterismu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 lasa bre, noi sa fim sanatosi, ca ma repar eu cumva! eniuei, vreau si io niste "literatura" de specialitate sa inteleg mai bine Monsterismu'! Sa nu zici ca te paste vre-un gand ascuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate