nike Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 chiar ar arata bine un SS violet la mine in camera. ia zi mah zaire, 2500 pe fiat si motor, da actele le platesti tu. daca e ok, io cu teleleu sarim cu banii pana vineri. io zic ca e o afacere cinstita pentru amandoi da...cu valoare reziduala de 4000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 da...cu valoare reziduala de 4000. bine ma, asa facem, dar valoarea reziduala ne-o dai in maxim doi ani...ca sa avem sa le intretinem!! batem palma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 pun si eu 5 euro. ce imi dati in banii astia? m-ar interesa roatele de la mobra zairistica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 de 5 euro iti dam pistonul vertical si bascula cu tot cu roata. da le demontezi tu dupa ce aflam unde isi tine zair motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Daca imi dati mie Fiatu', va zic unde isi tine motorul! Valabil doar azi! Superoferta! Exploziv! Demential! Extrapolonic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 sleahta de motoristi...cu 2 neuroni la purtator L . O am.Bai ierbarule...termina de mancat lamaia..si mai discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 zaire, ca sa ii iau pe astia de pe tine, fa-te aparut cu ceva bere pe la garaj. poa sa fie becks. ce primesti tu pentru demersul asta? paaai, te lasam sa stai pe mobra lu coco, ca o sa fii special guest, asculti muzichie buna de la sistemul audio incropit pe genunchi acolo, te poti delecta cu un super calendar cu bunaciuni si te poti admira in pozele de grup de la petrecerea de la andu. o sa fie si alte surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 io creca mai degraba ne vinde noua utilajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) Zair cu bere la garaj! Zair cu bere la garaj! Zair cu bere la garaj! Editat Ianuarie 13, 2009 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 gresit nicule zair cu bere la garaj, zair cu bere la garaj, zair cu bere la garaj, zair cu bere la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 @ zair...si daca tot vii, ia si fiatu si mobra si poate batem palma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ce face iarna din om...îl lasă fără ocupație, cu idei încâlcite Âşi fără țintă io zic să vă scoateți mobrele din bârlog, să le faceți o desprăfăreală măcar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) zaire, ...si te poti admira in pozele de grup de la petrecerea de la andu. o sa fie si alte surprize. O fi fost buna licoarea fermecata pe care a adus-o blondu'..dar..vreau totusi sa cred ca nu exista alte surprize legate de "petrecere in grup". Si de unde atata bere? ..ce crezi..eu am scapat de criza? ...Blondule tu esti in criza? Editat Ianuarie 13, 2009 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Daaaaa! Blondu la garaj cu palinca! Blondu la garaj cu palinca! Blondu la garaj cu palinca! Blondu la garaj cu palinca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Ha Ha, ce nebunie-i la voi Pun sticker cu Monster pe dezbracata mea si vin si eu odata la intrunirile voastre, ca am auzit ceva de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 nu bre,,,, care criza, aveti ciuperci? palinca merge cu ciupercute... ma bag si eu mei - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce vorbiti voi aici ma??? are cineva logica azi??? are cineva vreun raspuns??? frate...ce haos!! s-a notat: blodu-palica (nu e in criza, deci aduce si ciuperci) zair-bere eu ma aduc pe mine!!! cand se intampla fapta??..miercuri e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 eu ma aduc pe mine!!! Pe tine cu nickname cu tot! (*vezi "Mo Weed") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Pe tine cu nickname cu tot! (*vezi "Mo Weed") ...subtil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Asta voiam sa-i zic si eu ca o bata-n cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Lasa ma, doar noi vedem paranteza! Nickname-u' tau se poate interpreta "Moldoveanu Weed..yard". Nu se poate mai subtil de atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Ai dres-o tu repede Daca sunt garcea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Ai dres-o tu repede Daca sunt garcea ? daca esti, imi pare rau, daca nu ti-a placut cartea... daca nu esti, noi sa fim sanatosi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Dah, e buna sanatatea asta, mai ales in randurile noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) buei, vorbim vorbim da.... unde e garaju? incalzire aveti, sau imi iau gatiile? Editat Ianuarie 13, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate