chopster Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Dah, e buna sanatatea asta, mai ales in randurile noastre buna? sau necesara?? ) deci, Ducati are timp pana in 2010 sa faca un 1100 S verde... am retinut!! pt amicul care ma sfatuia sa nu fac verede un 1100S: se vede ca esti monsterist de putin timp....inca n-ai luat-o atat de razna ca veteranii de pe aici!! pacat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 deci maine seara cand? primiti si pe je? seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 buna? sau necesara??) deci, Ducati are timp pana in 2010 sa faca un 1100 S verde... am retinut!! pt amicul care ma sfatuia sa nu fac verede un 1100S: se vede ca esti monsterist de putin timp....inca n-ai luat-o atat de razna ca veteranii de pe aici!! pacat!! ma simt jignit!! , in primul rand sunt printre primii in ceea ce priveste gasca...deci oarecum veteran, razna am cam luat-o de ceva vreme (friends can tell ) si in ceea ce priveste verde...ma abtin ca e shinu cu ochii pe mine.. you aren't much of a profiler, aren't you!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 modestia e la tine acasa. Ia bagati..sau mai bine zis..bagam ceva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ahh, deci iarasi verde, bun, facem o razie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Shinule, ia mai bine sa renuntam la cuvinte gen razie pe canapea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Se sperie astia, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2009 ficatul meu e cam speriat in ultima vreme, asa ca o mai raresc cu garajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Deci ..mati, beti, duamne, ce uameni. Apropos de garaje, voi pe unde va tineti mobrele? La mine in cartier nu mai exista urma de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 ficatul meu e cam speriat in ultima vreme, asa ca o mai raresc cu garajul. eu nu am fost la garaj pana acu dar am ficatu speriat ...in concluzie, nu cred ca e o legatura directa intre cele doua premise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Deci ..mati, beti, duamne, ce uameni. Apropos de garaje, voi pe unde va tineti mobrele? La mine in cartier nu mai exista urma de asa ceva De vreo trei pagini vorbim de un garaj pe acest topic, unde crezi ca le tinem, sub pat?! Cat despre "..mat" si beut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 ce ma se bea la garaj? ca pana acuma doar pe cico am stat...si ascultam Radio Cultural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) La Multi Ani 'kindere' . . . . pana la urma facem ceva diseara? Editat Ianuarie 14, 2009 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 propunere: bere la Hanu' cu Tei anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 La Multi Ani 'kindere' . . . . pana la urma facem ceva diseara? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ha Ha, ce nebunie-i la voi Pun sticker cu Monster pe dezbracata mea si vin si eu odata la intrunirile voastre, ca am auzit ceva de bere Vai de capul meu.. Shinule ,pleaca mama de aici,ca le strici topicul baietilor astia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Vai de capul meu.. Shinule ,pleaca mama de aici,ca le strici topicul baietilor astia!! nu e problema,de data asta nu mai avem motive sa facem diferenta intre animalele noastre...il punem direct la coada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 nu e problema,de data asta nu mai avem motive sa facem diferenta intre animalele noastre...il punem direct la coada. Ei....nu la asta ma refeream ... Dar...cand ati facut diferenta intre animale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Ei....nu la asta ma refeream ... Dar...cand ati facut diferenta intre animale? intotdeauna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 intotdeauna... Nu ma bag ,oricum nimic nu e mai tare ca CBR-ica mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Nu ma bag ,oricum nimic nu e mai tare ca CBR-ica mea... Asa zice lumea pana se loveste de...proba contrarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 adica de teleportorul nostru? ca ala te loveste de nu te vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 adica de teleportorul nostru? ca ala te loveste de nu te vezi ca sa vezi unde se ajunge de la un topic destinat monsteristilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pai un grup de bravi mosnteristi a descoperit teleportarea. ce-i drept, se face cu lopata la ureche si nu poti sa te teleportezi decat in rond la Baba Novac dar tot e smecher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pai un grup de bravi mosnteristi a descoperit teleportarea. ce-i drept, se face cu lopata la ureche si nu poti sa te teleportezi decat in rond la Baba Novac dar tot e smecher. La rond la Alba Iulia nu merge? ai incercat? ca de la Baba Novac ai mai mult de mers pana acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate