shin Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pai un grup de bravi mosnteristi a descoperit teleportarea. ce-i drept, se face cu lopata la ureche si nu poti sa te teleportezi decat in rond la Baba Novac dar tot e smecher. Vreau si eu reteta E open-source ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 poti fi primu client Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 opa, hai ca avem sanse sa brevetam prima noastra inventie!!! ....teleportarea cu lopata pana la baba novac la rond daca iese si aia cu metrou "montagne russe", ne-am scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 poti fi primu client Lol...incerci Shinule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Nu se stie ca eu ma bag peste tot ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Nu se stie ca eu ma bag peste tot ? Bey,ia sa ne mutam noi inapoi la cbr-isti ,ca ne injura baietii astia apoi. Si nu te mai baga ,ca cine stie ce patesti .. Editat Ianuarie 15, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bey,ia sa ne mutam noi inapoi la cbr-isti ,ca ne injura baietii astia apoi. Si nu te mai baga ,ca cine stie ce patesti .. ce rai suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 gata domne, dupa cum zicea si amicu titi_rulment am luat monsterul de la Elspa, ala portocaliu. prin urmare, monsteru' 620/2004, prima inmatriculare iunie 2005 de catre subsemnatu efectuata, este de vanzare. consumabilele sunt perfecte mai putin lantul care ar trebui schimbat. in rest cum il stiti si voi. daca aflati ceva dati un semn - dau o punga de seminte decojite. in alta ordine de idei, care faci o incantatie sa dea soarele mai repede sa iesim si noi la promenada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pai e o caldura afara de lesini. ma rog, pentru vremea asta. Daca o tine tot asa, la sfarsitul lunii e numa bun de dat cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Bey,ia sa ne mutam noi inapoi la cbr-isti ,ca ne injura baietii astia apoi. Si nu te mai baga ,ca cine stie ce patesti .. Eu am monster fata, acu' ma duc s-o si stickeresc. Cum poti sa zici ca bunaciunea mea de motor e CBR ? Cine stie, daca-mi place ce patesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 auzi bre, ia nu te mai baga tu peste tot si mergi la scara ta si te joaca acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Eu am monster fata, acu' ma duc s-o si stickeresc. Cum poti sa zici ca bunaciunea mea de motor e CBR ? Cine stie, daca-mi place ce patesc? da... instrument de teleportare ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 da... instrument de teleportare ai? Shinule ,o arata motoru tau ca un moster acum ,dar nu e mai mama....wake up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) auzi bre, ia nu te mai baga tu peste tot si mergi la scara ta si te joaca acolo. Bine bre, da' sa stii ca-i mai frumos la noi la scara si... esteti bineveniti da... instrument de teleportare ai? Mai, un instrument e p-acolo, pe undeva, da' nu stiu daca e teleportor sau alta scula. Shinule ,o arata motoru tau ca un moster acum ,dar nu e mai mama....wake up Si vine ea repede si-mi frange aripioarele Vrei sa mi le ingrijesti? Editat Ianuarie 15, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 si ca revenim un pic la ideea de baza a canapelei ducatisto-monsteristice: monstrul portocaliu, gata de atac dupa prima plimbare in ziua cand si-a gasit stapan nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 ce mi-a mai plăcut mie trântoru'... chiar e o motoretă cu personalitate, iar asta nu fiindcă e monster, ci fiindcă e trântoru' Âşi e special. să faci bine Âşi să te porți frumos cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 sa revenim la oile noastre (vorba lu sebi) eu din pacate cred ca o sa am monstru pregatit de strada abia pe la sfarsitu lui februarie (probleme de finantare ) eu de felu meu sunt sociabil peste medie, deci baieteii si fetele de la scara CBR sunt bine veniti sa se joace cu noi felicitari paulinos pentru noua achizitie!! ...cam atat pt. moment ..over and out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 eu pe 18 februarie imi iau carnetu inapoi pana atunci ramana pieton. pe la sfarsitul lui feb. ma bag pentru o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pe 18 feb e ziua mea. oricum astia ziceau ceva de temperaturi record si ca o sa avem vara de 8 luni pe an. bani de benzina si ulei sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pe 18 feb e ziua mea. oricum astia ziceau ceva de temperaturi record si ca o sa avem vara de 8 luni pe an. bani de benzina si ulei sa fie pai avem motiv de beut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 ca de fiecare data, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Si vine ea repede si-mi frange aripioarele Vrei sa mi le ingrijesti? Eu nu am venit repede bre,eu sunt mereu aici ,le tin companie baietilor fara ca ei sa ma certe (pana acum cel putin ) . Da stii tu,ti-am mai zis...... Editat Ianuarie 15, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 uamenii, am primit un mesaj de la o romanca ducatista din spania care vrea sa vina in luna august in romania cu cativa prieteni ducatisti. ar vrea sa -i recomandam cateva trasee sau poate facem toti cateva iesiri. ea face parte dintr-un club cu multe italience : www.ducatistas.com. ideea e ca cei din grup au o idee gresita despre tara noastra colorata, si ia convins sa faca o vizita ca sa vada ca ursu e frumos si nu asa de colorat eu ma gande-am la: - transfagarasean - un drum de giurgiu - poate unul pana in apuseni (au 3 saptamani la dispozitie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Symbolic,tot pe 18 feb e si ziua mea...poate o punem de o bauta in perioada aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 pai eu o sa incerc o adunare ducatista cu ocazia asta. sa vedem cum se leaga lucrurile pe pare economica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate