monsteristu' Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 sebica, propun sa o punem de un gratar pe la padure. iese ieftin si distractiv. de bucatareala ma ocup eu si cu nicu, am fost acreditati ca fiind buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 E clar!Daca oamenii au si certificate de conformitate...gratar sa fie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 blonduli, sa nu te puna dracu sa-i duci pe ducatistii spanioli spre giurgiu. e cel mai anost si stupid drum ever. transul si apusenii chiar se merita. as mai propune vulcanii noroiosi, cheile bicazului si vama veche. cu apusenii poate te interesezi tu de starea drumului si eventual ceva cazari pe la arieseni ori garda de sus. cu transul si restul propunerilor am eu info cat cuprinde si putem sa resetam ideea spaniolilor despre romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Monster transformat in Desmosedici RR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) pentru monsteristii iubitori de zapada nota: a se observa finetea imaginii si montajul (ce sa-i fac, daca eu nu ma pricep, ma laud cu ce fac prietenii). Editat Ianuarie 16, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 sebica, propun sa o punem de un gratar pe la padure. iese ieftin si distractiv. de bucatareala ma ocup eu si cu nicu, am fost acreditati ca fiind buni. E clar!Daca oamenii au si certificate de conformitate...gratar sa fie!!! acuma ce sa facem, ne conformam, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 pai avem motiv de beut motive sunt,m-ati convins.. pe 18 feb e ziua mea. oricum astia ziceau ceva de temperaturi record si ca o sa avem vara de 8 luni pe an. bani de benzina si ulei sa fie sebica, propun sa o punem de un gratar pe la padure. iese ieftin si distractiv. de bucatareala ma ocup eu si cu nicu, am fost acreditati ca fiind buni. chiar..putem lua si un cort de 2 persoane..poate ne incalzim in el toti 20:D pai eu o sa incerc o adunare ducatista cu ocazia asta. sa vedem cum se leaga lucrurile pe pare economica sa nu l iei pe jiji ca si consilier(are niste sfaturi pe parte economica..). Stai relax..daca e sa facem ceva..'facem' uamenii, am primit un mesaj de la o romanca ducatista ..eu ma gande-am la: - transfagarasean - un drum de giurgiu - poate unul pana in apuseni (au 3 saptamani la dispozitie) Te-ai gandit bine la Transfagarasan si ceva prin Apuseni..restu' mai degraba pe la bulgari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 bah da io ma gandesc asa, ca omu simplu din popor, nu e frig in februarie sa stam o zi intreaga prin coclauri sa invartim o brifturica? cu tot incalzitorul din dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 pentru monsteristii iubitori de zapada nota: a se observa finetea imaginii si montajul (ce sa-i fac, daca eu nu ma pricep, ma laud cu ce fac prietenii). dupa filmele de aseara,pot spune ca astia baga mistocutz...Sunt din Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 moldoveni (în mare parte)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 moldoveni (în mare parte)! Simt cum a crescut inima in tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 moldoveni (în mare parte)! respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 si in mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 ti-ai dreacu'..'mi sunteti simpatici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 gata domne, dupa cum zicea si amicu titi_rulment am luat monsterul de la Elspa, ala portocaliu.prin urmare, monsteru' 620/2004, prima inmatriculare iunie 2005 de catre subsemnatu efectuata, este de vanzare. consumabilele sunt perfecte mai putin lantul care ar trebui schimbat. in rest cum il stiti si voi. daca aflati ceva dati un semn - dau o punga de seminte decojite. in alta ordine de idei, care faci o incantatie sa dea soarele mai repede sa iesim si noi la promenada ? sa-l stapanesti sanatos si bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Ducatiiiii ) http://fun.ducati.com/jspducati/videoid.jsp?id=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Ducatiiiii ) http://fun.ducati.com/jspducati/videoid.jsp?id=10 asa da... ducatiiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 bai deci designul asta pt 848, 1098 si 1198 e INCREDIBIL. nu pot sa cred cat de frumos si agresiv arata, fata o mie de colturi si carene scobite si cu forme nush de care. simplu si frumos frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Mai bine luati-o p'asta!!! http://www.youtube.com/watch?v=73mEEtpGJKA&NR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 bai deci designul asta pt 848, 1098 si 1198 e INCREDIBIL. nu pot sa cred cat de frumos si agresiv arata, fata o mie de colturi si carene scobite si cu forme nush de care. simplu si frumos frate agreee 100% are un design super, prima vitezista sper sa fie un 848 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 rezultatul serii trecute: personaj 1: a cedat dupa o ora si a fost rapus de dulceata inselatoare a somnului. nu dam nume dar pot sa va spun ca nu rimeaza cu inamicu sau piticu personaj 2: rapus de acelasi dusman marsav, numai ca doua ore mai tarziu. nici asta nu rimeaza cu mohair personaj 3: stare avansata de uitat in gol cu reminiscente de dislexic. asta seamana cu releu. da nu-i ala la care va ganditi voi personaja 1: cel mai dificil lucru de pe lume e sa manuiasca pointerul folosind degetul aratator. sau orice alta parte a organismului. bine ca nu a fost gazda personaja 2: caz sever de zambit multidirectional. x marks the spot personaja 3 & 4: cedat nervos, lipsa completa de grai articulat personaj 4: daca ar fi fost oprit de politie, cu imunitate, protectia martorilor si scrisoare de la biserica si tot ii luau carnetul. lu asta ii place lucy liu personaj 5: a ratat jumate din glume, a fost deranjat intr-una de buggy si auzea numai "cate tobe are ducati? cate tobe are ducati? cate tobe are ducati?" mea culpa si nu in ultimul rand, buggy stie tot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 rezultatul serii trecute: personaj 1: a cedat dupa o ora si a fost rapus de dulceata inselatoare a somnului. nu dam nume dar pot sa va spun ca nu rimeaza cu inamicu sau piticu personaj 2: rapus de acelasi dusman marsav, numai ca doua ore mai tarziu. nici asta nu rimeaza cu mohair personaj 3: stare avansata de uitat in gol cu reminiscente de dislexic. asta seamana cu releu. da nu-i ala la care va ganditi voi personaja 1: cel mai dificil lucru de pe lume e sa manuiasca pointerul folosind degetul aratator. sau orice alta parte a organismului. bine ca nu a fost gazda personaja 2: caz sever de zambit multidirectional. x marks the spot personaja 3 & 4: cedat nervos, lipsa completa de grai articulat personaj 4: daca ar fi fost oprit de politie, cu imunitate, protectia martorilor si scrisoare de la biserica si tot ii luau carnetul. lu asta ii place lucy liu personaj 5: a ratat jumate din glume, a fost deranjat intr-una de buggy si auzea numai "cate tobe are ducati? cate tobe are ducati? cate tobe are ducati?" mea culpa si nu in ultimul rand, buggy stie tot ! thanks guys...asta da seara.. tre sa completez lista cu personajul "007" ce a aparut la 7 dimineatza la usa dar nu i s-a deschis dupa care a revenit la 10..urmarile destul de grave pentru ca m-a trezit din somn ps:1.personaj 007 aka vecina de jos :=)) 2.cate tobe are ducati ? 3.vreau sa vina vara 4.pentru cine nu`si aminteste exact seara de 16 ianuarie..exista poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 V-ati facut de cap nebunilor ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 capu' s-a facut de noi sau noi ne-am facut in cap sau oricum, a fost fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate