DomnulK Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) vreau si eu o uratenie dinaia cadou de ziua mea: 6 mai , sfantul Andrei , 1 iunie, mos craciun, iepurasul de paste sau mos nicolae.... o sa-mi iau inima in dinti cu tot cu artere si o s ama urc pe ea...asa urata cum e, sa arunce lumea cu rosii , borcane de castraveti, oua dupa mine cand trec pe strada si sa strige...jos mah de pe hidosenia aia ca ne-ai spart timpanele. Editat Februarie 12, 2009 de DomnulK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) nu, ca ma bate pretena-su si poate ma convinge ca cbr-ul e mai motor decat monsterul si nu ma mai primesc baietii la garaj. si daca nu ma mai primesc , unde ma mai murdaresc eu de motorina pana la coate...si de vaselina pana in crestetul capului. P.S. Alexutzza, citeste si aici: http://monster-lounge.blogspot.com/ mai k, inregistreaza-ma si pe mine pe blog bogdan.iuga@yahoo.com Editat Februarie 12, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 si eu stiu pe unu care are yamaha mi se pare, dar si-ar fi dorit un mostru!! de ce mi-as lua un pcoket bike...ii am martori pe Liviu si pe Coco ca monsterul pt mine e pocket bike. e frumos si-atat. nu mi-as lua. Poate un Multistrada sau un ST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 de ce mi-as lua un pcoket bike...ii am martori pe Liviu si pe Coco ca monsterul pt mine e pocket bike. e frumos si-atat. nu mi-as lua. Poate un Multistrada sau un ST poket bike zici...ce mah, te dai mare ca ai buzunarele largi?? pai daca esti asa bogat da si tu o bere pt. mentoru tau! (adica je) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 e somer mah si riparu ca si mine asa ca slabe sanse la berea aia . deci chiar nu se anunta nici o alta mobra cu trellis pt ursu in seara asta? PS: poti sprijini curentul artistic din Romania cu un cico daca vrei. sub forma de sponsorizare. in caz ca nu te-ai prins (ti-am zis ca muncesti prea mult si nu arati f bine) io-s curentu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 mai k, inregistreaza-ma si pe mine pe blog bogdan.iuga@yahoo.com te-am bagat..cine mai doreste sa dea un semn mie, lui liviu cumpat<monsteristu> ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 e somer mah si riparu ca si mine asa ca slabe sanse la berea aia . deci chiar nu se anunta nici o alta mobra cu trellis pt ursu in seara asta? PS: poti sprijini curentul artistic din Romania cu un cico daca vrei. sub forma de sponsorizare. in caz ca nu te-ai prins (ti-am zis ca muncesti prea mult si nu arati f bine) io-s curentu' cum adica nu arat f bine?? ce vrei sa spui?? eu intotdeauna arat f bine!! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 K-ule, e bine ca s-a facut gruparea postarilor pe blog. exact asta vorbeam ieri cu telelica. cat despre tine, ti-am zis, ai cearcane, se vede pe tine ca esti obosit, creca meriti o pauza, pana nu e prea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) abia azi am gasit plug-inul< din greseala >. numa ca cei care posteaza trebuie sa treaca jos la publicare Etichete pentru această postare: una din categoriile existente, sau una noua daca nu se incadreaza in cele deja facute. Editat Februarie 12, 2009 de DomnulK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) baiatu' care-a infaptuit stretfaighetr pentru ducati a bagat un interviu pe f&f. e de citit ps. mr K, ma bagi si pe mine la blog ca am un poza c-un monster din state. albastru, ce-i drept... si multe povesti cu trante. cu mine. mihai.caluseriu@@@gmail.com iz di adres. Editat Februarie 12, 2009 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 bah, n-ati fost nici unu la caraoc. pacat, ca am fost echipa mare motorizata si nici nu a fost asa inghesuiala ca alte dati. in alta ordine de idei, de zair mai stiti ceva? ca nu a mai dat nici un semn in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 poket bike zici...ce mah, te dai mare ca ai buzunarele largi??pai daca esti asa bogat da si tu o bere pt. mentoru tau! (adica je) master tu erai...Obi Wan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 bah, n-ati fost nici unu la caraoc. pacat, ca am fost echipa mare motorizata si nici nu a fost asa inghesuiala ca alte dati. in alta ordine de idei, de zair mai stiti ceva? ca nu a mai dat nici un semn in ultima vreme Din cate am inteles , Zair e plecat de vreo 2 saptamani din Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pai stiu ca e plecat din bucuresti. eram curios daca a mai vb cineva cu el, atata tot f f misto interviul ala. ar rebui bagat si pe alte topicuri, sa vada oamenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 super oferta http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=165709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 super oferta http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=165709 fir ar amaru sa fie ...daca nu era criza merita luata, iesea o bijuterie master tu erai...Obi Wan. yes my son, follow the light... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Obi Wan, o luam eu si o tuna de iesea japoneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 inca poti sa o iei si sa ai si tu o mobra adevarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 inca poti sa o iei si sa ai si tu o mobra adevarata. neah... stii cata bautura iau de 600 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) mish...ai invitatie pe gmail. misto mobra....azi ma duc s-o vad. blondu_mm...asteptam pe blog povestioarele tale. Editat Februarie 13, 2009 de DomnulK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Mr. K as vrea si eu pe blog...daca se poate. giconez@yahoo.co.uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 te-am rezolvat si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 si io .. th30nly0n3@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 bai chelule, ce crezi ma ca se da pe blog...de te-nghesui si tu?! nu mai e nimic moka pe criza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 bai chelule, ce crezi ma ca se da pe blog...de te-nghesui si tu?!nu mai e nimic moka pe criza asta taci ma ca se pare ca e moca .. si tot ce-i moca-i al nostru .. mai ales acu pe criza .. zi mai bine ca ti-e frica de concurenta cazaturile mele sunt mai funny decat ale tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate