blondu_mm Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 pai si cu galbiorul ce faci? il pui la vanzare sau ramane in familie? nu de-alta dar sunt cateva persoane dornice de monster dar care nu au 3-4000 de euro disponibili pentru unu taxiul cred ca o sa ramana in familie (pt blondu jr). dar, daca nu-si ia permisu pana in mai trece la vanzare, cu toate ca nu as vrea, e un moto care nu a avut nici o probl si merge ca uns la 26k km. noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 mai blondo, ce atata mister?? ia povesteste acilea...ce mobra iti iei? S2R am inteles...dar vb cu profesionistii ...da si tu detalii, poze...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 ooo cam tarziu am vazut topicul...ce-i drept nici nu prea am fost activa in ultimul an pe forum.Am si eu un Ducati Monster din 98 cam de un an si jumatate, destul de multumita de el(nefiind primul motor)deocamdata e dezmembrat ca vreau sa mi-l aerografiez dar inca nu m-am decis asupra temei(funny thing...cand am de facut o lucrare in aerograf pt altcineva, e asa usor, imi vin o gramada de idei ...dar cand e vorba de rezervorul propriu..iar am o gramada de idei dar nu pot decide asupra uneia Promit sa pun poze cand e gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 mai blondo, ce atata mister?? ia povesteste acilea...ce mobra iti iei? S2R am inteles...dar vb cu profesionistii ...da si tu detalii, poze...etc daca as stiii si eu mai multe ti-as spune nu e nici un mister doar ca monsterica e in italia la un prieten. deabia astept sa-l vad si sa-l calaresc putin. s2r de 800 - 77 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 daca as stiii si eu mai multe ti-as spune nu e nici un mister doar ca monsterica e in italia la un prieten. deabia astept sa-l vad si sa-l calaresc putin. s2r de 800 - 77 cai 77...spre 80 as zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Blondule , daca tot investesti un ban , de ce nu-ti iei S2R 1000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Blondule , daca tot investesti un ban , de ce nu-ti iei S2R 1000 ? criza asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 /index.php?...17202&st=10 uitati ce a patit un baiat cu un monster. si toti sacalii care urla ca e busit cadrul din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 V-as ruga sa nu incepem,din nou, discutiile despre ducati. Eu unul sunt satul pana peste cap, nu stiu de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Bai fratilor!!!! Ia luati-o p'asta: Te ia capul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Bai fratilor!!!! Ia luati-o p'asta: Te ia capul foarte tareee...va dati seama ca pustiul o sa ajunga mare stunt rider.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 V-as ruga sa nu incepem,din nou, discutiile despre ducati. Eu unul sunt satul pana peste cap, nu stiu de voi. pai nu le incepe nimeni. doar ca, asa cum ai scris si tu, cadrul e una din partile destepte la ducati. ca de-aia folosesc constructia asta si nu recurg la variante chinezesti. oricum, mare pacat cu ce ai patit. nu vad ce rezolvare ai avea decat sa il dai pe piese si sa incerci sa recuperezi cat mai multi bani de pe urma lui si sa iei alt monstru. poate de data asta il iei prin recomandari si nu de la tot felul de "afaceristi". @coco: smecher tare pustiu. dovada ca ducati are un tren de rulare atat de stabil, ca si un pusti poate face trick-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Le-am explicat baietilor de pe acel topic ca nu este absolut nicio problema cu cadrele de ducati si ca intr-adevar au ceva probleme cu carterul motor , din cate am observat la cativa dintre voi . Sper sa inteleaga si sa nu mai injure Ducati . Noi il iubim asa cum e , cu bune si cu rele . Somnic pufos va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Le-am explicat baietilor de pe acel topic ca nu este absolut nicio problema cu cadrele de ducati si ca intr-adevar au ceva probleme cu carterul motor , din cate am observat la cativa dintre voi . Sper sa inteleaga si sa nu mai injure Ducati . Noi il iubim asa cum e , cu bune si cu rele . Somnic pufos va doresc ! se aberereaza unu care stie el de o problema notorie la ducati: designulll (si are fzr) N-AI CU CINE MA, NISTE TARANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 stie careva cand e cursa de la Seres???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceman Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 salut,despre mine este vorba, stau langa Irlandezu' in fosta casa a lui David.... monster negru.. he he he de vanzare de altfel : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-163919.html bafta si asfalt uscat tuturor stiu casa, acolo a stat un baiat cu care am fost coleg in generala. sa traiesti vecine p.s. scuze de intarziere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 stiu casa, acolo a stat un baiat cu care am fost coleg in generala.sa traiesti vecine p.s. scuze de intarziere salutare, ai si tu motor, poate ne vedem la o tura cu monsterele cand se face mai cald, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceman Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 salutare,ai si tu motor, poate ne vedem la o tura cu monsterele cand se face mai cald, bafta as vrea poate o sa imi iau anu asta, cum am mai zis, sa vad cum fac cu finantele de mers in schimb am mers cu motoare, ultima oara cu un gsx-r rosu, prin octombrie - noiembrie anu trecut. eu stau vis-a-vis de magazinul ala dincolo de intersectie. oricum, poate ne vedem si asa multa bafta si asfalt uscat la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 tare pustiu... somnic pufos si tie cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 tare pustiu... somnic pufos si tie cristache Master, you`re alive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Master, you`re alive always was, always will... even if you're not able to see me, i'm everywhere..sharing my wisdom and powerfull knowledge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 super oferta /index.php?...p;#entry1710221 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 daca-i in toate mintile ei, e combinatie motoreta. sariti bah pe ea. chinejii cu chinejii, barbatii cu ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 brava sebi, incepi sa vorbesti ca un cunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 pai parca ducati-urile erau pour les connaisseurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate