monsteristu' Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 mai dane, e frumos bre, dar pune ceva pe cablariile alea din fata. ia zi, cum se aude toba asta noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 seara' cineva ceva careva vinde stop pe leduri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 mai andrei, vezi ca are dragos de la academie unul. suna-ma maine sa iti dau numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 mai andrei, vezi ca are dragos de la academie unul. suna-ma maine sa iti dau numarul. Nu mai are . E la Catalina , din decembrie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 atunci imi cer iertare. nu mai sunt informat deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 atunci imi cer iertare. nu mai sunt informat deloc. neata, nu face nimic, multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigiberlogea Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) seara'cineva ceva careva vinde stop pe leduri ? Salut. La urmatoarea comanda pot sa-ti aduc stop omologat led la 35€ Pentru monsteristi gama de tobe Roads in oferta . multumesc Editat Februarie 22, 2009 de gigiberlogea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Salut. La urmatoarea comanda pot sa-ti aduc stop omologat led la 35€ Pentru monsteristi gama de tobe Roads in oferta . multumesc multumesc, am trimis comanda pe PM, astept stopul cu leduri, multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 domnilor, trantorul a primit cateva imbunatatiri. datorita lui Mo Weed si Catalina (si inca cateva persoane la fel de misto ca ei), monstru' portocaliu are oglinzi noi (in care si vad ceva inafara de coate ) si un ghidon mare si negru care urmeaza sa il montez saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) domnilor, trantorul a primit cateva imbunatatiri. datorita lui Mo Weed si Catalina (si inca cateva persoane la fel de misto ca ei), monstru' portocaliu are oglinzi noi (in care si vad ceva inafara de coate ) si un ghidon mare si negru care urmeaza sa il montez saptamana asta. Sa-ti fie de bine! Pagina trecuta incepea cu un post de-al meu pe care l-ati ignorat , sigla monster lounge! Editat Februarie 22, 2009 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 mai dane, e frumos bre, dar pune ceva pe cablariile alea din fata. ia zi, cum se aude toba asta noua? nu m-am hotarat daca mai pun ceva in fata. toba se aude asa cum trebuie........... te invit la o auditie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 dane, te sun zilele astea sa vedem cum facem sa ne vedem si noi la ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Sa-ti fie de bine! Pagina trecuta incepea cu un post de-al meu pe care l-ati ignorat , sigla monster lounge! uite niste link-uri unde s-a vorbit despre logo: (pe undeva este si un link spre o imagine vectorizata) /index.php?...logo&st=430 /index.php?...logo&st=390 enjoyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Sa-ti fie de bine! Pagina trecuta incepea cu un post de-al meu pe care l-ati ignorat , sigla monster lounge! nicule, eu incepusem sa lucrez la o varianta prin iarna da' m-am luat cu lenea si nu am terminat-o. poate bag la ea saptamana asta daca am timp. ideea era in felu urmator: un cadru de monster si o silueat stilizata care sta intinsa pe el. ca intr-un lazy-boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Pai da, bun, hai cu ea sa o vedem, poate mai sare si altcineva. Daca imi vine vreo idee, am sa pun si eu dar nu prea am rabdare sa fac grafica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 daca aveti schite sau ceva idei de start pe care nu stiti sa le dezvoltati, bagati-le intr-un mail spre mine...si ma chinui io cand am timp cu grafica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 24, 2009 Autor Share Postat Februarie 24, 2009 maine, adica miercuri, se reiau intalnelile academice. care se simte in stare poate veni pe la 7.00, pe platoul din fata academiei. nu stiu care mai vine, dar eu am sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 ce ma fac ca BEAU MULT COCOOOOO HELP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 nu mai bea si tu singur. asa in mai multi nu tii cont cat bei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 maine, adica miercuri, se reiau intalnelile academice. care se simte in stare poate veni pe la 7.00, pe platoul din fata academiei. nu stiu care mai vine, dar eu am sa fiu acolo. Yeaahh! Eu vin! Venim toti, nu? Cu ratb, masina, armasar, tricicleta, trotineta, calare pe un preș, suntem acolo, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Vin si eu cu Son Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 poate va ajuta cu ceva.... http://www.selle-moto.com/sellerie-concept...oto-ducati.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 multumim de link hondafan. idei foarte faine pentru tunat seile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 io din pacate sunt prins pe la 7, dar pe la un 9, 9 si ceva cred ca pot ajunge la pardon daca se lungeste treaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 ... cred ca pot ajunge la pardon daca se lungeste treaba.... Daca se lungeste treaba?! Cu cine crezi ca vorbesti!? Normal ca avem program prelunigt, cu toate ca eu as propune hanu' cu tei sau iron city in loc de pardon [cu toate ca nu pot sa beau... (coco si son, nu-mi sariti in cap!)] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate