Mo Weed Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 cred ca va fi prima miercuri de pe anul asta cu mai multa lume prezenta. mo weed, adu-mi tata si mie 2-3 stickere cu logo-ul ala, te rog nu stiu despre ce vorbesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Hop si eu la cacademie la 19! MAIMULTĂIARBĂ, vrem stickere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 bai telelica, ziceai ca ai niste logo-uri cu ducati facute sticker. ma ameninti cu ele de 2 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 vin si eu pe jos ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 pai doar n-o sa te gonim daca vii, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ce se intampla, parerea mea, deci fac si eu o intrebare: e vorba despre Academia Militara, nu? Deh, asa e la inceput... mai greu. Da' am prins curaj pentru ca am vazut ca primiti si pietoni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 da, la academie, le eroilor, ciar in fata, la trepte. o sa vezi monsterele parcate si poti veni fara griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 avand in vedere ca lumea se inghesuie la stikare...poate o punem de o licitatie imbracati-va bine si stati si voi mai mult de data asta, e frumos afara...unii intarzie din motive obiective si e pacat sa nu se vada si ei cu gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 numah symbolicule, intrebam daca-s binevenit. daca nu sunt binevenit n are rost sa apar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 aoleo, bre "capa", ce tot atâta vorbăreală fără rost, vrei să te duci, te duci, că doar omu' e liber să circule, ce tot atâta mă primiți, nu mă primiți, de câte ori să îți zică oamenii da, ori poate vrei "da-ul" cu semnătură de la fiecare . dacă nu eram la muncă îți puneam un covor roÂş la academie pssssttt, sper să nu interpretezi greÂşit o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) aoleo, bre "capa", ce tot atâta vorbăreală fără rost, vrei să te duci, te duci, că doar omu' e liber să circule, ce tot atâta mă primiți, nu mă primiți, de câte ori să îți zică oamenii da, ori poate vrei "da-ul" cu semnătură de la fiecare . dacă nu eram la muncă îți puneam un covor roÂş la academie pssssttt, sper să nu interpretezi greÂşit o gluma gunix-ule daca vrei poti sa vi si matale...covor ros, aplauze, reflectoare,tot tacamu... sa se imbrace si cavaleru dumitale in frac si suntem in formatie completa de oscar ...iaca asa se face o invitatie...valabila si pt. tine nea kaule, ca doar esti tizul meu Editat Martie 11, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 domnu' ierbaru', mulțumesc de invitație, dar sunt nevoită să refuz, am zis că nu mai vin la academie ca să nu care cumva să vă stric brandu' , dar dacă o să apară un bavarez în familionu' meu.... vin numa' de-a naibii . pân' atunci... voi zice da doar invitațiilor nonacademice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) domnu' ierbaru', mulțumesc de invitație, dar sunt nevoită să refuz, am zis că nu mai vin la academie ca să nu care cumva să vă stric brandu' , dar dacă o să apară un bavarez în familionu' meu.... vin numa' de-a naibii . pân' atunci... voi zice da doar invitațiilor nonacademice. ce brand domnita?? in afara de mine, nu am vazut pe nici unul sa mai aiba Editat Martie 11, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) ți-a mai zis cineva că ai nevoie de doftor, ia de mergi te rog Âşi repară-te că nu mai vezi bine, s-ar putea să fie nițel mai sus de ochi problema, dar... încearcă întâi la ochiolog Editat Martie 11, 2009 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 poate ajung si eu diseara, daca reusesc ra resuscitez bateria mea de 8A.... oricum, scumpe bateriile astea (120 euroi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 ți-a mai zis cineva că ai nevoie de doftor, ia de mergi te rog Âşi repară-te că nu mai vezi bine, s-ar putea să fie nițel mai sus de ochi problema, dar... încearcă întâi la ochiolog gata, nu mai glumesc, ca iar ma ia lumea de bolnav (nebun) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 gata, nu mai glumesc, ca iar ma ia lumea de bolnav (nebun) pai nu te ia lumea de bolnav, chiar esti. si in seara asta aratai tare rau. is tare ingrijorat pt starea sanatatii tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 teleleu, daca ti-a zis si gunixu ca esti bolnav, cu toate ca nu te-a vazut la ochi, eu zic ca tre sa mergi sa te cauti un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 io zic sa se caute de tot. oricum, a fost o adunare ok acum. destule monstere si gunix, ai ratat si fosta mea bavareza in seara asta ca a venit mesteru THC cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 covoru rosu pe care toti il calcati? mah gunix poti sa te iei de mine tu, da sa stii ca mai am frati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) teleleu, daca ti-a zis si gunixu ca esti bolnav, cu toate ca nu te-a vazut la ochi, eu zic ca tre sa mergi sa te cauti un pic. tu lipseai sa mai imi spui ca sunt bolnav... numai gura e de voi ...halal prieteni, unu nu vine sa zica: ba, omu e bolnav hai punem si noi un ban sa il ajutam sa se interneze vreo sapt. la amsterdam sau daca nu, macar la stockholm...o cheta, o maslina, ceva de criza...orice!! concluzionand: fapte, nu vorbe Editat Martie 12, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 symbolicule, eu am ratat bavarezul ală mai demult Âşi .... din drag. nu puteam să-l las pe al meu "monstru" să rămână fără ... monster. k-ule, covorul pe care calcă toată lumea nu e pentru tine. al tău e de special guest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 gunix, n-ai inteles nimic din toate framantarile mele. las-o asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 nici tu. Âşi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 bai, monstrul portocaliu e din nou gata de atac am fost azi la Whiteman la garaj, mi-a indreptat ce era de indreptat, mi-a reglat relantiul ca era prea sus si s-a ai uitat la una alta. ideea e ca am descoperit ca n-am surubul care tine fix cricul. d-ala de 12 cu cap plat si cu imbus asa ca daca stiti pe cineva care dezmembreaza monster sau un magazin de unde as putea lua, spuneti-mi si mie. nu ma trimiteti la comandat suruburi din Italia ca imi sar mintile la comenzi d-astea de subansamble. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate