ADRIAN BUZ Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 PTR SAMBATA PE UNDE SA MERGEM?O SA FIE CALD 22GRADE. PE LA BULGARI SAU PE LA NOI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 i-ote bre, o reusit si adita sa intre pe forum. brava mah. bine ai venit in randurile monsteristilor virtuali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 i-ote bre, o reusit si adita sa intre pe forum. brava mah. bine ai venit in randurile monsteristilor virtuali. NU E PRIMA OARA DAR NU MAI TI MINTE TU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 pe bune, ia uita-te la data aderarii tale la structura monster lounge! 30 martie 2009. asta cere sa fie sarbatoare, adica tre sa ne faci cinste. pam pam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 s-a schimbat schimbarea si va chem sa mergem cu mic cu mare la mitingul organizat de AMR. lamuriri gasiti aici: /index.php?...t&p=1794610 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 PRIMA CU USERul ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 acu ai alt motiv sa ne cinstesti, ca sa nu te param la admini ca ai mai multe conturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Intrebare: De unde maresc relantiul la un M900 din 98? Si cat e optim (acum e la 1000)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Intrebare:De unde maresc relantiul la un M900 din 98? Si cat e optim (acum e la 1000)? Pai e bun 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Intrebare:De unde maresc relantiul la un M900 din 98? Si cat e optim (acum e la 1000)? 1300RPM CICA MAINE LA 9:30 LA ACADEMIE FARA INTARZIERI DR.EU STIU CA LA 1300. A TA STA LA 1000RPM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Maine 9.30 la Academie e intalneala de mobre. Cine se mai baga?? Intrebare:De unde maresc relantiul la un M900 din 98? Si cat e optim (acum e la 1000)? Il maresti la Andu. Daca nu poti ajunge macar da-i un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) bai monsteristii, maine pe la 12:00 la pranz daca aveti chef de ceva groove, io bag cu inca niste prieteni la festivalul 7 arte. asa cum zicea si Vasile, mixez direct dupa hard pentru pasionatii de electro, groove, lounge, glitch si cam ce ne trece noua prin cap la fata locului. back to back ableton live, chitari mega procesate, live drums, gagici, ochi sparti si minti destupate. cand lumea merge la biserica, noi bagam muzica destrabalata atasat si un mic afis cu detalii Editat Aprilie 4, 2009 de Symbolic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 IN ACEASTA SEARA ERA SA O COMIT URIT UNA BUCATA LOGAN TAXI MI-A INTORS IN FATA NEAVAND SPATIU DE FRANARE A TREBUIT SA IL OCOLESC PRIN SPATE EL FIND PE PRIMA BANDA IAR EU PE A DOUA SA II DAU MULTA M.... LUI SI PARINTILOR CINE ESTE DE ACORD CU MINE CA TAXIURILE SUNT PERICULOASE SA LE DEA UN MIEL DE PASTE IN FRIGIDER TAXIMETRISTI ASTIA SUNT FENOMENALI ASTA E AL DOILEA CARE IMI INTOARECE IN FATA SEZONUL ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 VAND AMORTIZOR DE GHIDON DE LA DUCATI PARTS PTR MONSTER 370EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 VAND AMORTIZOR DE GHIDON DE LA DUCATI PARTS PTR MONSTER 370EURO ce prinderi are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 E AMORTIZORUL ORIGINAL PTR MAGURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 pe unde ati fost bre pana la urma? cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 E AMORTIZORUL ORIGINAL PTR MAGURA baga si tu o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 pana la urma ati mai mers pe undeva weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 SUNA MA PTR AMORTIZOR 0754041178 SAU INTRA PE ducati.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 helou lume stiti vreun monstru de dezmembrat? caut si eu juguri:superior & inferior plus inca niste chestii minore merci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 helou lume stiti vreun monstru de dezmembrat? caut si eu juguri:superior & inferior plus inca niste chestii minore merci asfalt uscat care lume, e pustiu pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 care pustiu, liviu pustiu? eu sunt, am fost la bulgari azi, poze n-am dar va garantez ca a fost bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 schimb hypermotard-ul cu 999 sau s4rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 schimb hypermotard-ul cu 999 sau s4rs. dar macar ai incercat sa golesti butelia? care e senzatia sa fi in treapta a treia si sa dai drumul la nos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate