ologu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 un mare Big-UP pt Seb [symbolic] pt ca a facut efortul de a se trezi la 8 dimineata sa ma ajute sa duc mobra la RAR pt autentificare si a suportat cu stoicism drumul infect si coloana de masini de pe Centura acum nu mai trebuie decat sa iau si carnetul si sa inmatriculez mobra sa pot iesi la joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 sebalache e baiat de baza si merita cate o bere de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Se anunta plimbare mare de 1 Mai !!! Bucuresti-Giurgiu-Veliko-Albanassi ...... si intoarcerea pe unde hotaram. Cine mai doreste si cine mai pofteste sa confirme prezenta sa poata Son sa faca rezervare la otel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Pana acum si-au anuntat prezenta: PARTIAL: -Doctoru' Adi daca e vreme buna -Doctoru' Ducati daca ii vin arcurile -Tudorila daca isi gaseste capac -Adi S2R daca vinde sandala -Mo Weed daca nu e bolnav -Nik daca nu e la munca -Doru daca nu mai face vreo nefacuta SIGUR: -Son -Sonatu' + S-o tie (daca nu se suceste in ultima clipa) -Coco + S-o tie DELOC: -Cosmin e la botez la Marriot -Neamu' doarme -Alecu merge ca melcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Pana acum si-au anuntat prezenta: PARTIAL: -Doctoru' Adi daca e vreme buna -Doctoru' Ducati daca ii vin arcurile -Tudorila daca isi gaseste capac -Adi S2R daca vinde sandala -Mo Weed daca nu e bolnav...?... -Nik daca nu e la munca -Doru daca nu mai face vreo nefacuta SIGUR: -Son -Sonatu' + S-o tie (daca nu se suceste in ultima clipa) -Coco + S-o tie DELOC: -Cosmin e la botez la Marriot -Neamu' doarme -Alecu merge ca melcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 so, pana pe mai 1 mai e. asa ca anunt si eu marsul de duminica, la care sper sa fim cat mai multi. marsul incepe la ora 11.00. propun ca noi sa ne intalnim la 10.00 la academie si de acolo sa mergem frumos incolonati, coafati si parfumati catre romexpo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 so, pana pe mai 1 mai e. asa ca anunt si eu marsul de duminica, la care sper sa fim cat mai multi. marsul incepe la ora 11.00. propun ca noi sa ne intalnim la 10.00 la academie si de acolo sa mergem frumos incolonati, coafati si parfumati catre romexpo. crezi ca va este suficienta o singura ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 @coco ...la lista de 1 mai, se aduga si catalina @neamu ...vaz ca esti acid , hai mai bine si tu cu noi de 1 mai (facem mai multe grupuri de 4-5 mobre) @dkw-ule daca nu sunt bolnav, mergi cu noi?? hai sa te convingi si tu ce maladie ma bantuie ... ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 9, 2009 Autor Share Postat Aprilie 9, 2009 da, e de ajuns o ora. ne vedem la 10 la academie, la 10.15, gentlemen, start your engines, adica plecam, ajungem in juma de ora la romexpo, si mai ramane un sfert de ceas pentru a ne organiza la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 da, e de ajuns o ora. ne vedem la 10 la academie, la 10.15, gentlemen, start your engines, adica plecam, ajungem in juma de ora la romexpo, si mai ramane un sfert de ceas pentru a ne organiza la fata locului. observez ca astazi te caracterizeaza un optimism incomensurabil !!!!! tine-o tot asa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Bah, care ma ia si pe mine pasager duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 mi-ar fi palcut sa vin si eu cu voi, dar sunt in maramures .... asa ca ma incadrez al DELOC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salut! Ma poate ajuta cineva cu un incarcator pentru acumulatorul motoretei? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 @dkw-ule daca nu sunt bolnav, mergi cu noi??hai sa te convingi si tu ce maladie ma bantuie ... bre, nu pot sa merg mult pe mobra din motiv de fisura de menisc... oricum, ca sa nu zici ca-s carcotas, va doresc distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 bre, nu pot sa merg mult pe mobra din motiv de fisura de menisc... oricum, ca sa nu zici ca-s carcotas, va doresc distractie placuta! imi pare rau...daca stau sa ma gandesc bine, prima data cand ne-am intalnit am aflat ca aveai probleme cu meniscul, eram la roxana parca... ce sa zic...mare grija si repara-te ca e pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) so, pana pe mai 1 mai e. asa ca anunt si eu marsul de duminica, la care sper sa fim cat mai multi. marsul incepe la ora 11.00. propun ca noi sa ne intalnim la 10.00 la academie si de acolo sa mergem frumos incolonati, coafati si parfumati catre romexpo. ia cineva una bucata gogoshika oloaga pasagera..? nu de alta da` nu vreau sa pierd evenimentul monstruos..si pilotul meu de baza nu e in bucuresti Editat Aprilie 10, 2009 de gogoshika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 imi pare rau...daca stau sa ma gandesc bine, prima data cand ne-am intalnit am aflat ca aveai probleme cu meniscul, eram la roxana parca...ce sa zic...mare grija si repara-te ca e pacat lasa bre, noi sa fim sanatosi, ca ma repar eu cumva! eniuei, vreau si io niste "literatura" de specialitate sa inteleg mai bine Monsterismu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 lasa bre, noi sa fim sanatosi, ca ma repar eu cumva! eniuei, vreau si io niste "literatura" de specialitate sa inteleg mai bine Monsterismu'! Sa nu zici ca te paste vre-un gand ascuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 da, e de ajuns o ora. ne vedem la 10 la academie, la 10.15, gentlemen, start your engines, adica plecam, ajungem in juma de ora la romexpo, si mai ramane un sfert de ceas pentru a ne organiza la fata locului. Cica pe la 10 incepe informarea la fata locului asa ca incercati sa ajungeti mai devreme la adunarea de la Piata Presei Sa nu zici ca te paste vre-un gand ascuns Are vreo 3 motoare in casa, vede el cum le combina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Salut!Stiti pe cineva care sa aiba senzori pt un Ducati Monster 600 (cred ca se potrivesc de la toate variantele pe carburatoare indiferent de capacitatea cilindrica)Pun niste poze cu senzorul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ia cineva una bucata gogoshika oloaga pasagera..? nu de alta da` nu vreau sa pierd evenimentul monstruos..si pilotul meu de baza nu e in bucuresti da ce ai patit ? Apropo, merge careva maine la salonul de moto maine? eu o sa merg mai de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Sa nu zici ca te paste vre-un gand ascuns de-a dreptu' pervers! la anu', sa vad cum stau cu finantele, m-ar bate un gand. intreg sa fie, ca-i dau io de cap! Are vreo 3 motoare in casa, vede el cum le combina. in mod logic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 11, 2009 Autor Share Postat Aprilie 11, 2009 maine, 10.00, academie, mergem la miting si apoi la salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) am fost ieri pe la smaeb, am vazut un monster (visiniu!) doar la plecare. si unul expus. am bagat aici niste poze cu motoare si aici cu pasari Editat Aprilie 12, 2009 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 isi bate joc de sarmanu monsterica... HUUUU cred ca e acelasi cu cel de la ciolpani, RUSINICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate