Symbolic Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 cred ca te poti duce la Clavi cu el sa iti curete si sa regleze carburatoarele. e mecanic bun cu toate ca nu e specializat pe Ducati. mai multi monsteristi pot garanta pt el si nu numai. variante mai sunt. da ca e doar de sincronizat, nu e f complicat dar cred ca necesita si o treaba mica de curatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Mda...hai ca trebuie sa o iau de la inceputuri... De vreo 2-3 saptamani tot incerc sa-mi reglez carburatoarele la un Monster 600 din 95. Din pacate, Andu nu este disponibil pentru inca 2-3 saptamani...asa ca apelez la conostintele voastre si la materielele care le aveti legat de aceasta problema...(un manual, niste scheme...etc.) Problema este ca nu mai trage, decelereaza greu, si nu merge constant...cand se tureaza, cand moare motorul... Tinand cont de faptul ca Andu are agenda plina... am sa incerc eu sa identific problema.... Daca, ma poate ajuta cineva...sau daca aveti manuale, schite, scheme....va rog sa postati aici. Multumesc. Problema cu carburatoarele nu e grava, numai ca trebuie ceva aparate, scule, date tehnice si pricepere. Nu este o operatiune care se poate face in fata blocului. Te sfatuiesc sa nu mai umbli cu surubelnita pe acolo pentru ca o vei face terci (daca nu ai facut-o deja) si vei fi refuzat politicos de Andu chiar daca vor trece cele 2-3 saptamani. Si asculta un sfat de la mine: Ducati nu e dacia 1300 sa o repare toti tilicarii pe marginea drumului sau eventual in piata rahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 coco, ai dreptate ca nu e ceva f grav sau complicat legat de carburatoare. la fel, nu e ceva de facut intre un drum la piata si un meci de fotbal dar totusi sunt carburatoare. da-le-n ma-sa ca un mecanic bun, poate sa le rezolve indiferent ca sunt ducati, honda sau daewoo. danny d, ia legatura cu un mecanic bun, recomandat de cineva apropiat daca ai, daca nu cu referinte (care a mai pus mana pe un ducati eventual) si da-i bataie cu reparatia ca acuma vine 1 mai si ramai pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Traiasca 1 MAi !!! Apropos: Vand Ducati S2R1000. Vorbesc serios. + tot - cauciuc spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 s4rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Traiasca 1 MAi !!! Apropos: Vand Ducati S2R1000. Vorbesc serios. + tot - cauciuc spate ce faci mah?? aprinzi fitile?? zi un pret, o data tehnica pe la sfarsitu sezonului s-ar putea sa ma manance palma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Domnu' Coco, ai de gand sa treci la don'șoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 PASTE FERICIT ! monxteristilor aveti grija la pahar si caloriiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 bah, sa pasteti voi fericiti, ca eu sigur pasc. am adus banditul de la piatra si l-am tinut blana pana in bucuresti. creca va parasesc. ma fac reisar orezar japonezar. by the way, sunt monsteristu', dar nu va pot bucura cu prezenta ca sunt banat de pe acest minunat forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 lasa mah ca adminii pot bana userii dar nu pot nega valoarea paste fericit bai drobati monsteristi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 by the way, sunt monsteristu', dar nu va pot bucura cu prezenta ca sunt banat de pe acest minunat forum. ce reaq facusi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 o vand sau schimb la 8800 euro. /index.php?showtopic=346594 paste fericit all ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 An fabricatie 2006. 8000 km. Baterie noua. Placute noi. Ulei+filtru schimbate recent. Stare ireprosabila. Pret: 6500 Eur. Accept si combinatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 o motocilceta intretinuta. merita fiecare banut. pacat ca nu m-a facut mama mai cu bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Multumesc pentru aprecieri K! Stii ca am mania nebuniei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 bah chircone, munceste ca sa ai bani, nu te face nimeni cu bani. ps. acilisea e monsteristu', ala banat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 d amah monstristule....stiu sa vand loganu. nu vand pbre nika, banatule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Neata... iata cu ce m-am ocupat zilele acestea.... tobe roads italia- carbon se aude si se simte demential... asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 foarte frumos, sa le hurui sanatos! Multumesc pentru aprecieri K! Stii ca am mania nebuniei ! eu stiu ca esti maniac cu curatenia si intretinerea, altceva nu inteleg. de ce draq o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Neata... iata cu ce m-am ocupat zilele acestea.... tobe roads italia- carbon Salut! Sa le stapanesti sanatos! M-ar interesa si pe mine asa ceva... A trebuit sa pui departatoare la scarite, sau merg instalate fara alte modificari? Au db-killer? Ce zic vecinii ? S-auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut! Sa le stapanesti sanatos! M-ar interesa si pe mine asa ceva... A trebuit sa pui departatoare la scarite, sau merg instalate fara alte modificari? Au db-killer? Ce zic vecinii ? S-auzim numai de bine! Salutare, bagati un ochi aici : /index.php?...p;#entry1834910 dl Cristi se ocupa de comenzi... il recomand cu toata increderea... au si db-killer... cat despre vecinii ... i-am spart... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) frumos kindare, astept sa le aud si live @coco...sa vi sa iti trag niste poze ca lumea la mobra... p.s. am impresia ca o vinzi de nebun, nu? Editat Aprilie 21, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Are cineva de vanzare o pereche de tobe aftermarket inalte pentru Monster 600 '00-'01, second-hand? M-ar interesa... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Am eu dar nu sint inalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) Tobele la ducati sunt ceva foarte sensibil, de aceea firmele care fac tobe cu adevarat performante pentru ducati se numara pe degete si intotdeauna tobele vin insotite de centrala race, powercommander sau jet kit-uti (daca sunt pe carburatie) plus filtru sport. In a arunca doua tobe pe un ducati fara electronica, jiglere sau filtru sport e egal cu -10 la capitolul performanta....intr-adevar castigi sunet, dar daca ai pune motocicleta pe un dyno ai ramane uimit cum s-a shiftat curba de cuplu fara o electronica adecvata, plus ca pierzi ceva caluti in ture inalte. Daca vreti sa luati tobe relativ ieftine intotdeauna trebuie macar insotite de un powercommander sau dynojet-uri si filtru sport. Problema e ca reglajele la powercommander sunt oarecum empirice si generale, pentru un reglaj corect trebuie facut custom amestecul si asta e cam greu in Romania (trebuie facute pe dyno, pentru ca motocicleta sa fie in mers). La un 600 e ok, nu cred ca exista diferente mari de performanta (cu toate ca va garantez ca exista) dar la un 900,1000 sau 1100 este exclus sa puneti tobe si gata. Strageti bani de ceva gen termignoni, zard sau gpr impreuna cu electronica aferenta si filtru sport. Daca vi se par prea scumpe, ramaneti la tobele stoc care se pot goli foarte usor pentru a obtine macar zgomotul de care aveti nevoie. In timp motocicleta echipa cu doar cu tobe va suferi de urmatoarele probleme: - bujii afumate mult mai des - consum mai mare de benzina - performante mai scazute - timing mult mai prost, rezultand in uzura prematura a supapelor In speranta ca v-am fost de folos cu postul asta, sper sa nu supar pe nimeni si va urez tuning placut Editat Aprilie 21, 2009 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate