MadDoC Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Salut! Imi plac f mult naked-urile si imi place f mult monster Problema e ca am 1,94m. Cum as sta pe un monster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Salut! Imi plac f mult naked-urile si imi place f mult monster Problema e ca am 1,94m. Cum as sta pe un monster? poti proba in fiecare miercure la orele 19 fix la academia militara(eroilor) toare modelele de monster bafta si te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Mers prin trafic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salut! Imi plac f mult naked-urile si imi place f mult monster Problema e ca am 1,94m. Cum as sta pe un monster? eu am 1,93 si nu am avut probleme cu monsterul. il ridici de c.ur si bagi un ghidon mai lat (cel original e cam ingust) si nu ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Stiu ca este o sansa destul de mica, dar ma poate ajuta cineva cu o bobina de inductie de monster? Problema e ca mi-a murit vineri una din bobine si acum stau cu mobra pe loc. Am comandat deja un set nou, dar vine cam in 3 saptamani, asa ca daca ma puteti ajuta, chiar si imprumut pana vin cele comandate, v-as ramane foarte recunoscator. Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 gata, rezolvat si cu placutele de frana spate, multumesc pt ponturi asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 (editat) Stiu ca este o sansa destul de mica, dar ma poate ajuta cineva cu o bobina de inductie de monster? Problema e ca mi-a murit vineri una din bobine si acum stau cu mobra pe loc. Am comandat deja un set nou, dar vine cam in 3 saptamani, asa ca daca ma puteti ajuta, chiar si imprumut pana vin cele comandate, v-as ramane foarte recunoscator. Merci anticipat Esti sigur ca este bobina?La al meu am avut amindoi senzorii de ture stricati. Daca este bobina merge de la orice moto japoneza.Nu stiu din ce cauza Ducati a ales varianta cu foarte fiabilele si de incredere hahaha componente japoneze kokosan.Si daca este senzorul te va costa cel putin 150 euro(originalul) Editat Mai 31, 2009 de zeama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salut ! Cat costa bobinele noi ? Cat vrei pe cea veche care mai este inca functinala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 bobinele noi sunt 200$ setul. aia care e functionala nu o dau, ci o pastrez de rezerva in caz ca am vreo surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Stiu ca este o sansa destul de mica, dar ma poate ajuta cineva cu o bobina de inductie de monster? Problema e ca mi-a murit vineri una din bobine si acum stau cu mobra pe loc. Am comandat deja un set nou, dar vine cam in 3 saptamani, asa ca daca ma puteti ajuta, chiar si imprumut pana vin cele comandate, v-as ramane foarte recunoscator. Merci anticipat Salut ! Cat costa bobinele noi ? Cat vrei pe cea veche care mai este inca functinala ? Merci mult ! n-am stiut ca esti pe faza . Salutare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 (editat) Salut! Imi plac f mult naked-urile si imi place f mult monster Problema e ca am 1,94m. Cum as sta pe un monster? nu-ti recomand. pe monsterul lu` coco, eu ma sui prin spate fara a ridica vreun picior. am aceiasi inaltime am si eu. o sa fie ca si cum ai merge pe un pocket bike. Editat Mai 31, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 bobinele noi sunt 200$ setul. aia care e functionala nu o dau, ci o pastrez de rezerva in caz ca am vreo surpriza De unde ai cumparat bobinele?As vrea si eu sa imi cumpar senzorii.Temporar incearca cu o bobina de ATV chinezesc,am auzit ca se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 unde gasesc o bobina de atv chinezesc? bobinele le-am luat de aici -> http://www.ca-cycleworks.com/shop/catalog/ducati/elec.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 (editat) Eu mi-am luat senzorul(tot de atv chinezesc) de la un chinez linga tirg vitan dar pe cealalta parte,cum vii dinspre centura spre oras.Am dat pe el (second hand) 20 lei.Daca te duci ia si bobina stricata cu tine. Aici era mai ieftin.. http://www.electrexworld.co.uk/ht14-ht-coi...rld-8061-0.html Complex AXA parca se numeste locul unde am dat de chinez.Are un mare magazin de scutere. Editat Mai 31, 2009 de zeama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 nu-ti recomand. pe monsterul lu` coco, eu ma sui prin spate fara a ridica vreun picior. am aceiasi inaltime am si eu. o sa fie ca si cum ai merge pe un pocket bike. si eu ...cu flik-flak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Daca tot a venit vorba despre trafic urban http://www.youtube.com/watch?v=EmpX4jCpbDI...re=channel_page. Mai ieftin decat casca bluetooth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 si eu ...cu flik-flak pai daca tu ejti ninja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 noul monster "all season" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 /index.php?...st&p=619153 :| ;) Așa.. și?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 acum ceva vreme am vazut pe internet o folie (speciala) pentru capacul de ambreiaj umed. capacul meu e zgariat si ma gandeam sa-l aranjej putin. (folia se lipeste pe capacul zgariat ) aveti idee unde pot sa gasesc asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 am o scarita de monster de dat. costa 10 euro. cine o vrea, sa vina sa o ia de la orizont, spal la mobre all day long. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 In ultimele 2 zile slaba activitate pe canapea! ce-aveti?sunteti bolnavi? P.S.(Liviule,banuiesc ca scarita nu merge la S4r!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Ink 500 d posturi si se fac 5000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 499 de posturi vrei sa spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 am gasit asa ceva: http://www.oppracing.com/show_product/381-...9-1098-monster/ mai stiti si alte site-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate