zeama Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Am de vinzare un filtru de aer sport pentru monster 600 (500 mii) .Daca intereseaza pe cineva dati un tel la 0768995533 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 mah cocosane, vezi ca ai lipsit la slujba de noapte de la petrom. ce e cu tine? nu stii ca nu putem tine vecernia fara tine? sa faci bine sa apari diseara, ca altfel te excomunicam, nu inainte de a-ti face o extirpare de preput. aseara navigam baaa....a luat apa Pardonu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 hahaha e ziua lu` Telelica, maine trebe sa vina cu beutura la academie. La multi ani, bai golden fuckin` retriever!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_s Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salutare tuturor, ma poate ajuta cineva cu un cablu de kilometraj pt un m600 din 1997? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 La multi ani Andrei!! merci frumos, sa traiesti! hahaha e ziua lu` Telelica, maine trebe sa vina cu beutura la academie. La multi ani, bai golden fuckin` retriever!!!! bah, merci de urari, sa cresc mic si voinic...stiu o sa incerc sa ajung si la academie, daca nu intr-una din serile tarzii din week endu ce vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Salut, am doua brelocuri Ducati Gear cu care nu am ce sa fac sunt mari si relativ grele, deci cam impractice.. Daca e cineva interesat, astept mesaj. Pret 0 ron, zona drumul taberei 34/favorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoalexandru Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ma bag eu la unul. Ne vedem maine pe seara asta daca nu ploua. Ms mult de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_mstr Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Atunci ma bag si eu la celalalt sa imi spui unde sa vin si la ce ora. MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Salutare baietilor noi. Diseara la acadamie poate avem ocazia sa ne cunoastem. (pentru cei care nu stiu, ora 7.00) La multi ani MO !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Eu m-am inscris prin DM la breloc in 2 minute dupa ce a pus mesajul. Vedem cui decide sa le dea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 1. Mihai.M 2. Monsteristu' voi mi-ati dat pm, voua sa va atarne buzunarele cu ele Incerc sa vin diseara la academie, daca primiti si pietoni pe la ce ora va strangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 You made my day! Intalnirea incepe pe la 19:00 si continua. Si eu vin pieton pentru ca inca sunt in cautare de Monstru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Salutare baietilor noi. Diseara la acadamie poate avem ocazia sa ne cunoastem. (pentru cei care nu stiu, ora 7.00) La multi ani MO !!!!!!!! coco ma iei pasager? ) sau cu ce vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 am si eu o intrebare:merge cineva la Predeal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_mstr Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 am si eu o intrebare:merge cineva la Predeal? Daca merge mai multa lume ma bag la un drum dar dus baut o cafea si intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 si eu m-as baga la o tura de predeal, dar cu o plecare din bucuresti sambata sau duminica dimineata (ora 9) si intoarcere pe seara in aceeasi zi asa incat sa fiu in buc la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) voi mi-ati dat pm, voua sa va atarne buzunarele cu ele Incerc sa vin diseara la academie, daca primiti si pietoni pe la ce ora va strangeti? Si pietonii monsteristi sunt bine veniti Intalnirea e la ora 19.00 am si eu o intrebare:merge cineva la Predeal? Sa vedem in ce stare suntem dupa seara de vineri. Daca se repara mobra mea, eu unul m-as baga. Editat Iulie 8, 2009 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 hia ma coco ca o lasam si noi mai moale vineri, sunt doar 145km pana la trei brazi (mai mult de o ora si putin nu facem pana acolo) victor zicea ca se mai baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Mergem blondule,eu ma bag!!! Pe unde sunt doar 145 km??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Nu sunt rupte,dar am cu motocicleta acum 22500km,si este cam nasol daca se rupe vreo curea, NU? oare mai pot sa merg cu motorul cateva mii?adica vreo 1000-2000km pana i-mi vin in August.parca ar veni din Australia frate.daca mai stie cineva vreun furnizor de piese repede Ii Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Nu sunt rupte,dar am cu motocicleta acum 22500km,si este cam nasol daca se rupe vreo curea, NU? oare mai pot sa merg cu motorul cateva mii?adica vreo 1000-2000km pana i-mi vin in August.parca ar veni din Australia frate.daca mai stie cineva vreun furnizor de piese repede Ii Multumesc. Curelele se comanda cu 1000- 2000 de km inainte sa ai nevoie de ele Live and learn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 O intrebare la voi pentru a-mi satisface curiozitatea. Majoritatea Ducatiurilor pe care le-am auzit (in special Monsterele) au un sunet metalic care vine din motor, ca si cum cineva ar fi aruncat o mana de suruburi in el. Am inteles ca-i normal, dar de unde vine? Si al meu BMW are sunete specifice, dar nu are niciun sarpe cu clopotei prin maruntaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 si eu m-as baga la o tura de predeal, dar cu o plecare din bucuresti sambata sau duminica dimineata (ora 9) si intoarcere pe seara in aceeasi zi asa incat sa fiu in buc la 7 Poate si eu, cu intoarcere in aceeasi zi. Si mers mai batraneste, ca sunt incepator carunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 O intrebare la voi pentru a-mi satisface curiozitatea. Majoritatea Ducatiurilor pe care le-am auzit (in special Monsterele) au un sunet metalic care vine din motor, ca si cum cineva ar fi aruncat o mana de suruburi in el. Am inteles ca-i normal, dar de unde vine? Si al meu BMW are sunete specifice, dar nu are niciun sarpe cu clopotei prin maruntaie motoarele ducati de 900+ au ambreiaj uscat...e o chestie de hate it or love it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Daca as fi avuto inainte de a face 20000km le-as fi schimbat eu cu siguranta si le comandam din timp,dar eu am luato la 22000km,asa ca nu am ce sa invat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate